Miljonāru jaunā raža

Vot izlasīju, ka Elīna Maliginas no saviem 10 miljoniem pusi maksāšot saviem advokātiem Pāvelam Rebenokam un Mārtiņam Jrieķim. Tas tak sanāk, ka viņi katrs saņems 2.5miljonus. Kas gan ar šo salīdzinājumā ir Bunkus 1.4milj? Un te tas miljonu īpašnieks jau miris i nav riska, ka gribēs nošaut. Bet vēl interesanti, ka šie advokāti tiek Minēti kā Lipnana advokāti. Un Lipmans pārstāv Grindeksu, kas faktiski ir konkurents Olainfarm. Vot domāju tagad varbūt ne stāties partijā, bet iet studēt par advokātu. Baigi labi var nopelnīt.

av2  LV praktiski vissi tie , kas "pie ssprices", ir savaa starpaa saistiiti vairaak, vai mazaak. Kopaa augusi, maaciijussies, vai citaadi labi paziistami. Taapeec arii lielo pikki sadala savaa starpaa, a tautai atmet kaulus (minimaalo algu) .
Ja LV nezagtu miljonus , kopumaa visi dziivotu daudz normaalaak. Paskatieties uz Vaaciju, ka vini izauga peec kara, a? No nulles !
Un vienalga ticu, ka var tik valla no visiem zaglliem Latvijaa , tikai vajag prezidentu "ar aknaam". Un sodus nopietnus - nokker, 20 gadi seedeet cietumaa. Redzeetu, kaa tad zagtu, a?
Par zaadziibam to passu, nopietnus sodus, lai raustaas.

puuuka  ....tas laikam ir dikti aizraujoši skaitīt svešus miljonus...:DDDDDD

Tessa  palasi Kantu. vai Kafku. driikst Periklu, ja paliks laika. varbut, sakartosi galvu, kaut gan šaubos.

cirteejs  Ir tikai neliels BET! Advokāti ir privātuzņēmēji, bet maksātnespējas administratori- valsts amatpersonas!

Bazhix  Interesanti, kādēļ elsas komentāram ir tik daudz mīnusu? :)
Skaidrs, ka advokāti pelna labi. Bet no tās naudas ir jāuztur birojs (ar visu personālu, tajā skaitā juristiem, biroja administratoru, grāmatvedi, apkopēju, it čali u.c.), jāmaksā īres nauda, kas nav maza un citi izdevumi.
To jau tikai darba ņēmējs tā redz - cik algas lapiņā, tik kontā (ok, mīnus nodokļi). Tam, lai darbs vispār notiktu, ir jāsamaksā krietna daļa no ieņēmumiem :)

Kurts69  Tā tas maksā. Gribi rezultātu, prasi atbildību, gribi nopelnīt lielu naudu, nu tad arī izmaksas būs atbilstošas. Visu regulē piedāvājums un pieprasījums.

JurisK  Oficiaali regjistreetaa lauliibaa sieva ir neatraidaams mantinieks, taapeec es arii nedaudz pabriiniijos, ka par mantu, kuru tiesa taa pat iedotu peec likuma, veel jaapiemaksaa, pie tam pamatiigi. Lai gan, zini nu tos bagaato tiesvediibas panjeemienus! Jo likumus sastaada taadi pashi advokaati, kas vinjus veelaak piemeero peec vajadziibas, katrs likums apejams ar liikumu. Saeima razho likumus, kas nodroshina labu dziivi likumu radiitaajiem, juristiem. Un leerumu klapatu un izdevumu paareejajiem, kas jurisprudencee neorienteejaas.

0_0  kā latviešiem patīk skaitīt citu cilvēku naudu.... nu stājies ej un dari, ja tā škiet.. ko tur vēl diskutēt... bet visticamāk jau nekur tālāk par runāšanas šis netiks....

fargo  amerikā saka, ka paradīzē nenokļūs grēcinieki un juristi.
parunai ir zolīds pamats. mēs arī atklājam profesijas krāšņumu.

par honorāru. maksa ir par "vārdu". ja advokāts ir ar "vārdu", viņa honorārs ir ļoti augsts, bet tas vēl nenozīmē, ka vārdotais personāžs ir ļoti labs.

nezinu es, kāpēc šādas n-tās sievas ir vispār mantojuma saņēmējas, nevis bērni. tā ir netaisnība. likumā ierakstīta netaisnība, lai arī blakus daudzām citām. valstīj vispār nedrīkst būt nekādas daļas, kam un ko cilvēks atstaj no SAVAS mantas. ne-kā-das.

Bazhix  Ak dievs, kas par aprobežotu duru...
Attaisnotos izdevumus tāpat kāds apmaksā (attaisnotie vnk nozīmē nemaksāt privātpersonas ieņēmumu nodokli). Tie advokātam tāpat ir izdevumi - tāpat kā telpu īre un sekretāre.

Runa nav par to, advokāts ir nabadziņš, kam visi dara pāri vai nē. Runa ir par Tavu sašutumu par 2,5 milijoniem. Būtu labāk par seksu runājusi - tur tomēr var arī bez saprašanas...

Piparkuka  Protams, ka advokāti ļoti daudz pelna:). Tikai ir arī riski.
Un nez gan, vai par mantojumu ir IIN, nedomāju gan! Mantojums ir mantojums, tāpat kā māja vai dzīvoklis.

Edgars37  09:47

...Solvitas😃, es esu parsmejies krampjos👍😃, Tev tocno labi sanak, nekur nepiesiesies ipasi😃😃😃. Starp citu, tava profesija ir skolotaja? Nu es par to pasazu par attaisnotajiem izdevumiem😃? Labi, advokats advokatam😃, bet ka tev ir ar gramatvedibu😃?

Gints_Maukelsons  Apņirdzēju nievas ir nevietā, jo nedomāju, ka Latvijā ir vēl kaut viens advokāts, kuram ir 100% vinnēto lietu rādītājs. Bet solvitas ir - divas no divām!

Ja jūti interesi un aicinājumu, tad droši stājies juristos un pamazām sāc tuvoties savam mērķim. Man pašam arī ir bijušas domas papildināt savas zināšanas arī ar šādu izglītību, bet neesmu vēl saņēmies.

coldlands  Cik tad tā jurista apkopēja un sekretāre pelna, ja 2,5 ļimoni vajadzīgi?
Tas bjurokratiskais aparāts, visas kantora žurkas, papīra tārpi, nu tā pārstrādājusies, tik pa dienu nogurusi, pilnīgi žēl viņus.

Edgars37  10:57

...vo😃👍, ja man kadreiz vajadzes advokata pakalpojumus, tad tagad zinasu, kur griezties😃, ar sitadu krampi👍, Solvitas pat privato skirejtiesu varetu iznest👍😃!!!

P.s. Jaapskatas Riebekles dienasgramata vai jau nav pirma dala Opusam Blondine advokatura👍😃!!!

LaskovijMerzavec  Šajā gadījumā advokātiem nemaksā par uzvarētu lietu, bet gan par māku radīt sarežģījumus.

UN šis ir tipisks piemērs - viena absurda prasība, otra prasība, trešā, ceturtā. Kā rezultātā mantojums nestājas spēkā. Uzņēmums nevar īsti pārvaldīt, īpašumus un citu mantu arī nē. Un tā desmit gadus.

Lētāk ir izmaksāt 10 milj. un dabūt visu pārējo un atpelnīt tos desmit un vēl pa virsu.

Torpedo  Jā, forši gan tiem advokātiem - pašiem sava sekretāre. Es ar gribētu!

Bazhix  Solvitas, Tu tiešām izliecies par glupu vai tāda no tiesas esi? :)
Tev nepieciešams 2 vietās par īri (elektrību, siltumu, ūdeni u.c.) maksāt - gan tur, kur Tu strādā, gan tur, kur dzīvo? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu