Miljonāru jaunā raža

Vot izlasīju, ka Elīna Maliginas no saviem 10 miljoniem pusi maksāšot saviem advokātiem Pāvelam Rebenokam un Mārtiņam Jrieķim. Tas tak sanāk, ka viņi katrs saņems 2.5miljonus. Kas gan ar šo salīdzinājumā ir Bunkus 1.4milj? Un te tas miljonu īpašnieks jau miris i nav riska, ka gribēs nošaut. Bet vēl interesanti, ka šie advokāti tiek Minēti kā Lipnana advokāti. Un Lipmans pārstāv Grindeksu, kas faktiski ir konkurents Olainfarm. Vot domāju tagad varbūt ne stāties partijā, bet iet studēt par advokātu. Baigi labi var nopelnīt.

Stika  Advokāti mani nesatrauc, mani satrauc VID ierēdnīši, no kuriem ne vienam vien miljoni gozās no it kā bagātu onkuļu, brālēnu un sievasmāšu dāvinājumien, bet dažs labs pat tik "veiksmīgs", ka viņam loterijās nepārtraukti veicies par apaļām summām. Ddd
Par zagļiem un kukuļņēmējiem vajag satraukties, valsts sektors no tādiem čum un mudž! 👎👎😁

Bazhix  Tu taču nediskutē. Tu žēlojies par to, ka advokātiem ir 2,5milijoni, bet Tev - plika pakaļa :D
Jā, jāmaksā par īri arī puķu bodei un labdarības veikam. Un konkrēti es neesmu ar mieru maksāt ne advokātam, ne puķu tantei. Skolotājam - gan maksātu, bet tad viņam ir jābūt gudrākam par mani.
Iedomājies. Puķu tante arī sev var apģērbu iekļaut attaisnotajos izdevumos (zinu vairākus, kas tā dara). Skolotājiem, ja ir formas tērpi/lietišķā vienošanās, domāju, ka arī iekļaus attaisnotajos izdevumos - protams, ja skolotājs uz to uzstās :) Starp citu, celtniekiem darba tērpus arī pasūta uzņēmums.
Par brillēm, protams, Tev nav taisnība. Briļļu maksu (pilnu vai daļēju) kompensē darba devējs. Kancelejas piederumus - arī.

Bet Tev taisnība. Diskutēt var ar cilvēku, kas kaut ko saprot - ar Tevi ir diezgan bezjēdzīgi :)
P.S. Ir profesijas, kas pelna vairāk kā advokāti.. :D Nu tīri tā, lai Tev ir citi izaicinājumi... :D

Gints_Maukelsons  Piekrītu Stinky 13:30. Tie adokvāti iedzīvojās uz bagāto spēlīšu rēķina, bet VID, valsts un pašvaldības zagļi iedzīvojas uz parasto cilvēku rēķina!

Gints_Maukelsons  solvitas, protams, ka ir saistīti. Tīkls ir daudz plašāks nekā mēs varam iedomāties. Bet runa taču ir par konkrētu gadījumu, kurā divi advokāti iedzīvojas uz exaktrises rēķina.

Labrador  Sievietes, iegaumējiet, tikai tādā dzīvē, kā Malaiginai,, ir sievietes cieņas vērta, tāpēc arī attiecības veidojiet ne jau ar tiem, kas vien 1200nopelna!
Bet ja tajā lietā nemaz skaidras naudas nav, bet gan akcijas, kapitālsabiedrības daļas?
Vai šī lieta vispār nevarētu būt izplānota afēra, kurā Elīnai ir vien noteikta loma?

Edgars37  16:41

Labrador;), a kape tu aizdomajies lidz 3 un 4 rindinai sava posta;)?

edding  Kaut kas tai mūsu nabadzīgajā valstī ar atalgojumu dažiem nav riktīgi. Beidzot atjēgušies par maksātnespējas likvidatoru algām, kuras ir miljonos. Varbūt arī advokātiem pēc gadiem 30 ķersies klāt

Tinte  Pirmkārt, Krieķis nav advokāts, jo krimināla pagātne. Otrkārt, mēs neko nezinām, kā viss ir patiesībā. Un skaust nevajag, jo maz ticams, tie miljoni kādam no viņiem visiem laimi atnesīs. Vienu gudrinieku jau tikko aizsūtīja pie Pētera.

Piparkuka  Mjā... Var tikai piekrist Tintei.

Droshs_Plecs  Neviens tev neliedz studēt par advokātu un nopelnīt savu ļimonu. Uz priekšu!

Droshs_Plecs  Tinte, tā runā nabadzīgi cilvēki. Liela nauda paver ļoti plašas iespējas.
3 miljoni nav liela nauda, bet Latvijā ir ok.

Edgars37  23:20

...nja, lielummanijas LV nekad nav trucis;D...pat eksportet varetu;D;D;D!!!

C_hloe  23:20
Un citronus iedod šauri domājošiem cilvēkiem :D :D

Labrador  Oho pasazhieres no skaudiibas kozh nagos un domaa - kaapeec vinja nevis es ! Kaapeec dziive tik netaisniiga , tam Maliginam vajadzeeja preceet mani un nomirt otrajaa dienaa.
Es oho sievieshu vietaa arii veerstos tiesaa ar prasiibu - man arii pienaakas ! )))

Droshs_Plecs  Tā gadās, kad pāršņaucas koku. Vajag bišku kontrolēt šīs izklaides ar vecumu.

Būtu visa nauda Karību jūru trastā pēcnācējiem atstāta, nebūtu šādu problēmu.

Bagātam vīrietim precēties bez mantas šķirtības līguma ir debilisms pēdējais.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu