Kā ieskaidrot, pateikt vai iezombēt vīrietim, ka jāmeklē sev kur dzīvot.

Mana draudzene nesen izšķīrās no vīra, ir pilngadīga meita, bet ir neatrisināts jautājums par dzīvošanu. Dzīvoklis ir iegādāts kopdzīvē, bijušā vīramāte dzīvo draudzenes dzīvoklī. Bijušais vīrs nevēlas risināt jautājumu par tālāko dzīves vietu, pie mātes iet dzīvot atsakās, jo viņam tepat labi, lai gan šķiroties parakstīja vienošanās līgumu, ka meklēs dzīves vietu. Ir jau tā problēma smaga, jo bijušajam ir atkarība gan no grādīgā, gan no azartspēlēm. un vēl lieto antidepresantus, jo redz esot depresija, un kombinācija dod savus blakusefektus - staigā pa māju kā zombijs. Kā lai cilvēkam ieskaidro, ka jādomā par tālāko dzīvi. Ir jau mēģināts vairākas reizes palīdzēt viņam tikt ārā no purva, gan psihiatri, gan visādas programmas, kādu laiku noturas, un viss sākas no sākuma. Kad nedzer, normāls vīrietis. Cik tad reizes var palīdzēt? Ar katru nākamo reizi aizvien grūtāk draudzenei bija noticēt, ka viņš mainīsies. un tādēļ arī pieņēma viņa lēmumu šķirties. Tas nebija viegli, smagi pat ļoti. un es ļoti ceru, ka viņa atradīs vīrieti, kurš spēs viņai atkal ziedēt.

Tinte  Autorīt, aļo, kā tur ir ar jautājuma juridisko pusi? "Parakstīja vienošanos" neko neizsaka. Konkrētāk lūdzu, jo nezinot precīzi, mēs neko konkrētu arī nevaram ieteikt.

solvitas  Un kam pēc tās vienošanās tagad pieder tas viņa mammas dzīvoklis? Sievai vai vīram? Ja viņš pats ir parakstījis, ka šis dzīvoklis paliek sievai, tad nu lai aizved pati viņa mantas pie viņa mammas un tad lai no turienes viņš sāk savus jaunos meklējumus.

Tinte  Kad beigsies tie 3 mēneši, mantas aiz durvīm un nomainīt atslēgu. Ja protestē, saukt policiju, ka viņas īpašumā atrodas nepiederošas personas. Viss. Tik vienkārši. Un no sava dzīvokļa palūgt izvākties arī bijušo vīramāti-kaut kur taču viņa dzīvoja pirms tam.

Tessa  ka 3 mēnešu laikā viņam ir jāatrod sev dzīves vieta (c)
kapec? ja dziivoklis ir kopiigs. tad jau abiem jamekle jauna dziivesvieta un šo japardod, lai sadaliitu naudu. kas te nav skaidrs?

fargo  vienalga kaut kāda putra. tad dzīvoklis joprojām ir kopīgs vai exvīrs ir no tā atteicies? ja nav atteicies, par ko vispār te ir runa?

coldlands  A kur palika “..lidz nāve mūs šķirs...”

Tinte  No savas līdzatkarības Tava draudzene tā arī nav tikusi vaļā, kaut juridiski izšķīrusies. Kamĕr nemainīs savu domāšanu un attieksmi (jā, pret visiem laba nevar vienmĕr būt, ir brīži, kad jārīkojas kardināli) pret apkārtĕjiem, nekas viňai neuzlabosies.

av2  ciest nevaru dzeeraajus.Nu nevaru, un vis. Vareetu atklapeet tadus. Tik daudz dziivee esmu redzeejis, cietis no taadiem. Kretiini ! Taadi nolaizz dziivio liidz gruntei, vinniem viss po*uj....;((
Tur nekaadas sarunas neliidz, nekad nau liidzejussas, un neliidzees.
Ko dariit ? Izmest araa, aiz ausiim ! Jaa, naturaali...ar speeku, izmest araa, ar visaam panckaam. Vai ar tiesas paliidziibu, ja gribas aakstiities.

solvitas  Nu vispār jau tas vīrs ir reāli apčakarēts. Viens dzīvoklis meitai, otrs sievai, bet vīram jāiet dzīvot zem egles. Pat ja viņš kaut ko sev tik neizdevīgu ir parakstījis, es viņa vietā mēģinātu apstrīdēt šo vienošanos tiesā un tad viņš iegūtu vēl daudz laika. Jo reāli nav godīgi, ja viņam jāaiziet uz nekurieni, bez nekādas kompensācijas, pat nežēlīgi es teiktu.

Jurijs55  Un dzīvokli sadardzinājas pēdējos 2 gados pusotra reizes, relatīvi zemas cenas palika tikai Daugavpilī.
Mātei nekādas ietiekmes uz dēlu ?
Bet tomēr kāpēc viņš atteicās no savas daļas dzīvoklī-kopīpašumā ? Vai viņā nepiekrāpusi viņu un tagad viņam atjedzoties ?

Tessa  es vispar nesaprotu. kas tur nav skaidrs, lai dzerstas. ieliek SS-a/iedod maklerim. nak tauta skatiities, kads noperk. japaraksta dokumenti, jasadala nauda.
tu mekle citu dziivesvietu, izvacies. talak nav tava dalja, lai sauc policiju, jo liiguma bus atrunats izvakshanas laiks. nauda vinjam ir, lai doma talak.

ko var meklet atrunas? tad negrib dziivot atseviškji un viss.

Edgars37  20:07

...man gan skiet, ka si ir tevis pasas sape, jo ar tik uzticigiem draugiem 20:07, problemas sen nebutu, bet nu Dievs ar to. Ja menesis jau pagajis, vari doties uz skirejtiesu un panakt lemumu par izliksanu, tas maksas, lemumu pienems, izpilditajiem akal jamaksa, jo exvirs nav parads, ko var uz skaititaja uzlikt, vai manta, ko var atnemt, tatad - butiba tukss variants. 19:45 variants ir saudzejosakais abam pusem. Galejie varianti jau ietver psihologisko un fizisko ietekmesanu dazados izpildijumos, lidz tiem nevienam normalam cilvekam negribas aiziet. Tads, isuma, ir problemas risinajums.

LaskovijMerzavec  Edgars37... šķīrējtiesas nevar pieņemt lēmumu par izlikšanu. Tām nav tādu tiesību!

Edgars37  20:53

...to ari nevajag formulet ka izliksanu, bet ka liguma izpildi...kamer to apstrides, Otrais Leduslaikmets pienaks;).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu