Kā ieskaidrot, pateikt vai iezombēt vīrietim, ka jāmeklē sev kur dzīvot.

Mana draudzene nesen izšķīrās no vīra, ir pilngadīga meita, bet ir neatrisināts jautājums par dzīvošanu. Dzīvoklis ir iegādāts kopdzīvē, bijušā vīramāte dzīvo draudzenes dzīvoklī. Bijušais vīrs nevēlas risināt jautājumu par tālāko dzīves vietu, pie mātes iet dzīvot atsakās, jo viņam tepat labi, lai gan šķiroties parakstīja vienošanās līgumu, ka meklēs dzīves vietu. Ir jau tā problēma smaga, jo bijušajam ir atkarība gan no grādīgā, gan no azartspēlēm. un vēl lieto antidepresantus, jo redz esot depresija, un kombinācija dod savus blakusefektus - staigā pa māju kā zombijs. Kā lai cilvēkam ieskaidro, ka jādomā par tālāko dzīvi. Ir jau mēģināts vairākas reizes palīdzēt viņam tikt ārā no purva, gan psihiatri, gan visādas programmas, kādu laiku noturas, un viss sākas no sākuma. Kad nedzer, normāls vīrietis. Cik tad reizes var palīdzēt? Ar katru nākamo reizi aizvien grūtāk draudzenei bija noticēt, ka viņš mainīsies. un tādēļ arī pieņēma viņa lēmumu šķirties. Tas nebija viegli, smagi pat ļoti. un es ļoti ceru, ka viņa atradīs vīrieti, kurš spēs viņai atkal ziedēt.

Jurijs55  tik kompetenti - pašus laikam izlika :)))

fargo  kaķim zem astes ir līgums, ja tas ir viņa īpašums. kas tas tāds par līgumu "es nedzīvošu savā dzīvoklī"?

man ir ļoti grūti to visu uztvert. tātad, mana sieva pamazām kļūst par atkarīgo un vienā brīdī mērs ir pilns, tiktāl var saprast. bet, tagad... mums ir divi dzīvokļi, viens aiziet meitai un otrs ir mūsu mājas. tagad, neskatoties uz to, ka mājvieta ir iegūta par kopīgiem līdzekļiem, es ņemu un izmetu sievas parpalas aiz durvīm, nomainu slēdzeni un... dzīvoju laimīgi. izliekot no mājām un bez nekā palaižot pa pasauli cilvēku, kurš jau nu tagad noteikti noies pa burbuli.
tā, kaut kā? krieviski teiktu "v golove ņeukladivatsja". kā pie zvēriem.

neko  "Exvīramāte" tas tā ka mājiens viņa nekas vairs nav? Priekš meitas viņa ir paliek vecāmāte un to nemainīs nekas. [tā garām ejot]

Gints_Maukelsons  Iesaki savai draudzenei oho.lv. Te viņas ziedu ātri uzplaucēs! Jau pirmajā vakarā, ja netēlos kautrīgo!

peonoija85  Dzīve ir brutāla, bet pietiekoši taisnīga. Šajā gadījumā, rādās, nebija satikušies īstie cilvēki. Sievai iesakāms sekot likumdošanai pieņemot lēmumus. Edgars37 ieteikumi par šerpu, izņemot situāciju, ka raksta varonis piekopj antisociālu uzvedības manieri.

raima  Tā ir draudzenes nasta. Labi, izliksiet. Sliktākajā gadījumā sāks bomžot, paliks bez darba.
Tas ir meitas tēvs??? Meitas audzināšanā, uzturēšanā itkā piedalījās? Ja ar tēvu kas nelāgs notiks, tad meitai var likt maksāt tēvam uzturlīdzekļus (vienmēr esmu apbrīnojusi sievietes, kas naskas uzturlīdzekļu pieprasīšanā- bērns uzturlīdzekļus var labākajā gadījumā saņemt līdz 23 g.v. ....).

Nekā neieskaidrot, varbūt mēģināt atrast citu jauko sievieti ar ko exvīram kopā dzīvot?

Jason  Ja dzīvoklis pieder abiem, kāpēc lai neaizietu prom pati draudzene?

Geisha  Cilvēks lieto alko? Laulība šķirta? Tātad tagad viņi ir sveši cilvēki, tobiš kaimiņi. Ja kaimiņš naktī klīst pa māju un traucē manu nakts mieru vai padzēris rīko trobeli ir jāsauc pašvaldības policija. Vienu, otru, trešo, desmito reizi apniks pats aizies. Protams, ka pašvaldībnieki viņu savāks un pēc 2 stundām atlaidīs vaļā, bet cik ilgi braukāsi pie pašvaldībniekiem... Ar centību visu var paveikt.

solvitas  Nu nepieder dzīvoklis vairs abiem, ja viņš pie notāra šķirot laulību parakstījās par tādu mantas sadali, ka dzīvoklis paliek sievai, bet otrs dzīvoklis jau ir uz meitas vārda un vēl apņēmās 3mēn laikā izvākties, tad tagad viņam nekas vairs nepieder un sieva viņu var izdeklarēt no sava dzīvokļa kā nepiederošu personu. Un ja viņš ir alkāns, tad viņš arī uz tiesu neaizies šo vienošanos apstrīdēt. Negodīgi jau ir, bet ja reāli ir piegriezies nu tad lai sieva pati atrod viņam citu vietu, lai gan kurš gribēs alkānam ko izīrēt? Varbūt viņam pat ienākumu nav? Faktiski bomzis. Jau tā ir grūti aiziet un meklēt jaunu dzīvesvietu, kur nu vēl alkoholiķim depresijā. Un traki, ka viņa mamma arī tik veca jau.

Edgars37  Ja ir vienosanas, tad ta ir japilda, nu nesaprotu sito naudesanu, ka vecis kaut ka apkasts. To jau nu tikai iesaistitas personas zin, ka ir taisnigi. Tas, ka ipasums iegadats kopdzives laika, vel de facto nenozime, ka vecis saja pirkuma ir kaut kapeiku investejis.

Jason  solvitas, un ko viņš dabūja pretī par to, ka no visa atteicās? Man izskatās, ka tas sievišķis ir reāli puisi aptīrījis... nekrietni izmantojot viņa "zombija" stāvokli, kad viņš īsti neapzinās, ko dara un ko paraksta.

C_hloe  11:12 a tu zini, cik savām atkarībām šis ir iztērējis vai no mājas iznesis?
ja viņam ir azartspēļu atkarības, tad .... tur īsti nav par ko diskutēt
un vispar - bezpamata diskusija, jo mēs nezinam ka ir patiesībā

Epifanija  iestellējiet taču viņu trako mājā, lai var atkal ziedēt un ražot nākošos turp!

fargo  "Ja ir vienosanas, tad ta ir japilda, nu nesaprotu sito naudesanu, ka vecis kaut ka apkasts."
vēleiz, kaķim zem astes tādas "vienošanās", kurās viena puse atsakās no visa, turklāt, iespējams persona nav bijusi pieskaitāmā stāvoklī, arī ir iespējams ietekmēta parakstīt sev klaji neizdevīgu vienošanos. pat uz 1/4 adekvāts advokāts šitādu "vienošanos" varētu piekārt uz dvieļu naglas pagalmā.

kā rakstīju pirmajā reizē, manta ir manta, gribi lietot - maksā. šajā gadījumā īpašums bija jāpārdod, nauda jāsada un lai tad kratas katrs uz savu pusi.

solvitas  Fargo, nav gan tā. Vienošanos paraksta pie notāra un notārs ir kā liecinieks, ka personas ir pie pilna prāta un no brīvas gribas paraksta vienošanos. Turklāt tikai 30 dienas pēc šīs vienošanās noslēgšanas laulība tiek šķirta un vienošanās stājas spēkā, kas nozīmē ka šo 30 dienu laikā to visu vēl var atsaukt. Ja tas viss ir nokavēts, tad nav nemaz tik viegli to atsaukt, jo tas ir oficiāls līgums, kurš noslēgts valstī paredzētā kārtībā.

C_hloe  12:17 fargo ir ļoti histērisks un īsti nesaprot lietas būtību :)

Epifanija  nu ko, ne tikai noveda līdz baltām pelītēm, bet vel apčakarēja, vēl tikai jātiek vaļā! :D
skatos, ka tās laulības dažiem tiešām nenāk par labu, tikai vieni kreņķi...

fargo  kas "nav tā"? kā, tā? viņš var apstrīdēt šādu, sev klaji neizdevīgu vienošanos. un pietiekami viegli. par termiņiem neko nerakstīju.
neredzu, kas "nav tā".
kas attiecas uz notāru, tad man liekas visi, kam ir bijusi darīšana ar notāriem zina, ka notāra vietā var krēslā iesēdināt sanbernāru ar zīmogu ķepā un no tā nemainīsies nekas. formalitāte.

hloja, histērija ir interesants vārds. tam ir nozīme, pielietojot to vietā, tas pat ir efektīgs, lai arī novecojis termins. un tieši terminu es varu ietekt noskaidrot. vai atsvaidzināt.

C_hloe  Histērisks vīrietis - šāds ir uzvedības modelis, un vēl ātri apvainojas un ilgi dusmu tur :)

Nevajag tēlot viszini, īpaši jomās, ko nepārzini.

VAZ07  Jaliek sludinajumi un intensivi jamekle kada sieviete kurai to bijuso viru varetu nogrust ,tici ka pasai sanaks daudz atrak neka spiest uz to virieti!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu