Cik drīz vīrietim sāk rūpēt sieviete?

Kolēģe pāris mēnešus sarakstās internetā (ne šeit) ar kādu vīrieti, piedziedāja pilnas ausis, cik viņš foršs utt. Šorīt, kafiju dzerot, pajautāju, kad tad nu tiksies ar savu sirdsāķīti. Izrādās, netikšoties nemaz! Prasu, kas noticis? Viņa viņam vairs neatbildot, JO...esot pieminējusi, ka pēc pāris nedēļām viņai tuvojas dzimšanas diena, un viņš nemaz neesot pajautājis, kad īsti. Un vispār varējis uzzināt un kādas puķes atsūtīt utt...Vispār, viņa nemaz viņam nerūpot!!
Man tas liekas pilnīgs murgs, man pat attiecībās esot, ir gadījies, ka vīrietis aizmirst manu dzimšanas dienu- man šķiet, viņi vienkārši nav ieprogrammēti tādas lietas atcerēties, kur nu vēl pat vēl nesatiktas dāmas svētkus atcerēties- satiksies, sapatiksies, ja sāks draudzēties, tad arī atcerēsies, (vai pierakstīs) un apsveiks, ko tur tagad apvainoties? Kolēģei tā arī pateicu. Sabozās, saka, tātad vīrietim nebūs empātijas arī nākotnē un tāds viņai neesot vajadzīgs. Nu kāda nafig empātija pret svešu sievieti? Beigās sastrīdējāmies... Mīļie Oho biedri, izšķiriet, kurai taisnība? Izdrukāšu un parādīšu, lai nomierinās :))

Citra  Virtuālā draudzība, sarakste, varbūt pat iemīlēšanās...
Domāju, ka tā neuzliek nekādus pienākumus.
Jo, tas cilvēks,varbūt, nav tas par ko izliekas. Būtībā, virtuāli sazinoties, mēs varam būt par princesēm un prinčiem. Pirms laika nevajag pārāk daudz sasapņoties.
Īsti iepazīties var tikai tiekoties. Un tad tikai var saprast vai radīti viens otram.
Draudzenei ieteikums tikties ar šo cilvēku un tad tikai novērtēt.

Vaukskis  Tu un pēdējā rakstītāja principā pareizi atzīmējiet, ka tā sieviete ir uzbūrusi kādu scenāriju, ko vīrietim vajagot prast nolasīt no domām kā gaišreģim. Ar vīriešiem jābūt tiešākai, konkrēti jāpasaka, ko sagaida tās dienas sakarā. Tā vēl va padomāt, ka kolēģe pavēstīja par to, kad aptuveni būs viņai svarīgākā diena, lai vīrietis uzzinātu, kas dāma ir pēc horoskopa un varbūt apskatītos astroloģisko saderību. Citādi ir tā, ka var gadīties tāda situācija, ka sieviete nemaz nesvin savas dzimšanas un vārda dienas, bet viņš uzrodas ar puķēm un dāvanu.. . Bez speciāla uzaicinājuma, lai gan zināms, ka tā drīkstot iet tikai uz vārda dienām ! Labāk lai katrs no viņiem iet savu ceļu, izskatās pēc t.s. drāmas karalienes gadījuma.. .

draboss  Vaukšķi, šeit ir stāsts par virtuālo personu/anketu nr1 un virtuālo personu/anketu nr2, nevis divim realitātē pazīstamiem cilvēkiem. Pirms sākt stāstīt par vīriesa pienākumu un sievietes tiesībām uz augstākminēto konču un puķu periodu, tik daudz jau vajadzētu prasties, kā atraut dējamos no datorkrēsliem un aiziet iepazīties vienam ar otru.

sangukuLV  Tas virietis pat nezin,kaa vinam paveicas! :D Izskatas,ka shi ir ta sieviete ,kas vainotu ari virieti,ja ara lietus liist un udens par slapju.
Atminos vienu no saviem gadijumiem. Srakstijos ar sievieti paris dienas,tad nu viena no dienam iekrita,kad es cilaju hanteles. Vina pajautaja man,kapec mana atbilde neseko uzreiz. Es paskaidroju,ka paraleli tam,ka gatavojos ieshanai uz darbu,cilaju hanteles un sarakstos ar vinu.
Varu uzskatit,ka man paveicas,jo vina man paskaidroja,kapec vairs nevelas ar mani sarakstities. Man hanteles esot svarigakas par vinu.
Tad nu nejaushi nonacu pie secinajuma,lai izdabatu sievietei reizem melot ir pat obligati.

RSQuattro  Pāris mēnešus sarakstīties un netikties vispār ir stulbums, lai neteiktu vairāk...

scheriff  Domāju ka loterijā nevar vinnēt, un te šāda laime. Džekam reāli paveicās! :-D /Dodu virtuālo pieci/

scheriff  Un vispār, es te daudzus gadu ar Jums visiem sarakstos, kāds (a) zina manu dzimšanas dienu!? Kur mani flokšu pušķi, tortītes latviešu sieviešu vārdos, raiņmīlīgi pantiņi un pūkaini rotaļu dzīvnieciņi, kurus pat bērniem ar redzes un taustes traucējumiem nedāvinātu!? Neviena paša, reāli sacepšos, sapsihošo un kompi no strāvas atvienošu! Gribu, sveiciet, fiksi, mani, Jūs!!! :-D

P.S. Gaļu (gabalos), wiskiju un benzīnu man tīk visvairāk saņemt. ;-)

Flints  Nepazīstot stāstā minētās personas, grūti izvairīties no pārspīlējumiem, taču, šķiet, ka tai sievietei piemīt sakāpināts pašnovērtējums, neadekvāts kategoriskums un principialitāte, turklāt trūkst arī gluži sievišķīgas piemīlības. Kas viņai liedza sarakstē izteikties, piemēram, šādi: ”Nākampiektdien cepšu sev jubilejas kūku. Nez vai mani sagaida arī kāds pārsteigums?” Un ne vārda vairāk! Vai viņa tādā veidā būtu sevi šausmīgi pazemojusi? Vai vīrietis justos, esam ko parādā? Nebūt ne. Bet viņai labpatika no mušas izpūst ziloni un uzmest lūpu. Varbūt tiešām ir labi, ka šajās attiecībās ”salna pavasarī” iestājās jau tik agrā stadijā – vēlāk abiem būtu vēl sāpīgāk…
”Rikititikitai”! Jā, dod savai kolēģei, lai lasa. Iespējams, citreiz būs prātīgāka… :)

Gints_Maukelsons  sangukuLv un kā, vai ir izdevies uzkačāt bicepsu, kas atsvērtu tās sievietes zaudējumu?

sangukuLV  >Gints_Maukelsons
Neiet runa par bicepsu,bet par to,ka vel nesot viens otram pazistami,sarakstes processaa,jau tiek izvirzitas pretendzijas.
Neuzskatu,ka kaut ko esmu zaudejis,tieshi otradi,labi ka netikamies.

Epifanija  it kā jau vajadzēja gan pajautāt - kad? mājiens jau tā kā bija dots, ka ir iespēja... pāris mēnešus sarakstās, vajadzēja jau būt interesei un pareizi darīja, nav ko tērēt laiku uz neprašām!

solvitas  Pat Kombuļu Inesei internetā iepazīties itāļu elektriķis pirmo reizi ciemos braucot atveda makaronus, vītinātu gaļu, vīnu un "Louis Vuitton" somiņu.
Bet tēmas autores pieminētais visdrīzāk ir vnk tradicionālais latviešu skopulis, kurš speciāli nejautāja datumu, lai nebūtu lieku tēriņu. Virtuāli ausīs žūžot gatavs, bet reāli skopulis parastais.

Torpedo  Es saprastu, ja viņi pāris mēnešus jau būtu trāzušies un tad šis aizmirsis par viņas dzimšanas dienu - tad varētu uzmest lūpu, ja tāda jūtīgāka daba.
Bet tikai sarakstījušies .. :D Ak, pasaulīt, tu ļaužu ēka! Šito vajadzētu kādā komēdijā scenārijā iestrādāt! :D

solvitas  Torpedo, Tu taču arī apvainojies uz Artusu Kaimiņu, ka nedabūji tajā viņu partijas mītiņā cerētos pīrādziņus un kafiju un nebalsos vairs par viņiem. Tad jau tu arī esi jūtīgs un trausls.

Gints_Maukelsons  solvitas, nav korekti salīdzināt turīgu, solīdu un izskatīja sinjoru no Itālijas ar Latvijas parasto vīrieti. Bet vītināto desu pirmajā randiņā, domāju, spējīgs uzdāvināt būtu jebkurš oho.lv vīrietis.

marmorakaraliene  Tá iet, kad virtualitātē notiekošais saplūst ar IRL, nobrūk robeža, un cilvēks vairs neapjauš, kur atrodas.

pavadonis1971  Cik var izdomastus staastus publiceet?ar mistiskaam probleemaam?

minkalove  KĀDA jēga rakstīties pāris mēnešus ? virtuālie sapņi. JA vēlas reālas attiecības jātiekas uzreiz.
visa viņas rīcība ir neizprotama- kāds mērķis ?

Edgars37  Nja, ka raksta 18:57, vai tas virietis ir no arzemem? Ja, Ja, tad vel var kadus menesus parakstities, bet ja no LV, tad vairakus menesus ilga sarakste bez tiksanas kaut ka jocigi skan...

LaskovijMerzavec  Divus mēnešus sarakstās un vēl nav praties makaronus un vītenāto desu atsūtīt????

Tādus tiešām bez paskaidrojumiem jātriec projām...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu