Cik drīz vīrietim sāk rūpēt sieviete?

Kolēģe pāris mēnešus sarakstās internetā (ne šeit) ar kādu vīrieti, piedziedāja pilnas ausis, cik viņš foršs utt. Šorīt, kafiju dzerot, pajautāju, kad tad nu tiksies ar savu sirdsāķīti. Izrādās, netikšoties nemaz! Prasu, kas noticis? Viņa viņam vairs neatbildot, JO...esot pieminējusi, ka pēc pāris nedēļām viņai tuvojas dzimšanas diena, un viņš nemaz neesot pajautājis, kad īsti. Un vispār varējis uzzināt un kādas puķes atsūtīt utt...Vispār, viņa nemaz viņam nerūpot!!
Man tas liekas pilnīgs murgs, man pat attiecībās esot, ir gadījies, ka vīrietis aizmirst manu dzimšanas dienu- man šķiet, viņi vienkārši nav ieprogrammēti tādas lietas atcerēties, kur nu vēl pat vēl nesatiktas dāmas svētkus atcerēties- satiksies, sapatiksies, ja sāks draudzēties, tad arī atcerēsies, (vai pierakstīs) un apsveiks, ko tur tagad apvainoties? Kolēģei tā arī pateicu. Sabozās, saka, tātad vīrietim nebūs empātijas arī nākotnē un tāds viņai neesot vajadzīgs. Nu kāda nafig empātija pret svešu sievieti? Beigās sastrīdējāmies... Mīļie Oho biedri, izšķiriet, kurai taisnība? Izdrukāšu un parādīšu, lai nomierinās :))

runcs51  Tam čalim noveicās-ja būtu ar to stulbo un iedomīgo kazu sapinies,neko citu,izņemot problēmas ,nedabūtu....

Karmensita  varbūt draudzene tā deva mājienu , ka gatava vēstuļu draugu ciemos ielūgt? ;)

Tessa  varbut, cilvekam uz skausta broms bija uzpilinats un vinjsh aiz ta tads leniigs bija /izteiksmiigi paskatiijas/
a izdomata bumbastika draudzene jau stav pie bazniicas ar pliivuru un apvainojas par to, ka ieceretais nezin dzdienu.
trakas lietas te ar dažam, jasaka ta.

Jurijs55  Sarakste internetā NEUZLIEK NEKĀDAS OBLIGĀTĪBAS. Daži/dažas sarakstas ar 2 un vairāk cilvēkiem.
Vēl, lai draudzene pārskatā saraksti : varbūt viņš pirmais ieminējis ka tuvojās viņa dzimšanas diena, un viņā tas neizraisīja nekādas uzmanības ?

_Krasula_  Nu kamēr klātienē nav satikušies, parasti jau nerūp.
Tomēr reakcijas trūkums liecina par nevērību. Nevērība tikai pret šo sievieti jeb vīrietis pēc būtības ir lamzaks,-nezinu.
"šķiet, ka tai sievietei piemīt sakāpināts pašnovērtējums, neadekvāts kategoriskums un principialitāte"/c/-varbūt otrādi: pazemināts pašvērtējums atšķaidīts impulsivitātes un vieglas ievainojamības mērcē.
”Nākampiektdien cepšu sev jubilejas kūku. Nez vai mani sagaida arī kāds pārsteigums?”/c/-cik pliekana versija.
Nu kāda nafig empātija pret svešu sievieti?/c/-empātiju iespējams izjust pat pret sētas runci jeb balodi peļķē.
Rīcība pārsteidzīga. Vajadzētu tomēr aplūkot lācīti dzīvē, ja reiz tam tik daudz laika veltīts. Kas zina, varbūt mīnusiņš pārvērtīsies ne vienā vien plusā.

Tinte  Kuram rūp, tas pajautās gan dzimšanas dienas, gan vārdadienas datumu, un ne tikai. Pat, ja pazīstami tikai virtuāli. Jo pret personu, kurā ieinteresēts, centīsies parādīt sevi no patīkamās puses, jo īpaši tas notiek pazīšanās sākumā.
Ziedu pušķus, briljantus un platīnus es, protams, negaidītu, bet vismaz virtuālu apsveikumu gan.
A te izskatās čurbāns parastais, no kura labāk laicīgi atvadīties.

C_hloe  Patiesību Tinte uzrakstīja. :)
Un kas nepatīk komentārā, ka ja vienai no pusēm ir diskomforts, viņa finišē :)
Te nevar būt taisnība vienai vai otrai, jo katra tik savu dzīvi dzīvo. Autorei super, ka viņas dz.d regulāri aizmirst, kolēģei nav ok, ka nav patiesas ieinteresētības.
Skatos daudziem spuras gaisā :D ne par ko :D

Jurijs55  Tinte viedoklis 0 0
Kuram rūp, tas pajautās gan dzimšanas dienas, gan vārdadienas datumu, un ne tikai.

Mammas ,papas veselība, dzimšanas dienas, vārda dienas, bērni, draugi, mājas dzīvnieki; vai nav salūzis auto, vai mājās visa tehnika kartībā, vai netraucē kaimiņi, vai nav problēmu darbā, vai saulē nespīd parāk spilgti, vai mēness netraucē miegu, vai, vai, .....

Tinte  Jurija55 ironija nevietā. Katram savs. Vienai pietiek, ka tik bikses blakus, citai bikšu klātesamība vien sajūsmu neizsauc.

C_hloe  Saskarsmes māksla, iejūtība, prasme klausīties, prasme oaust ieinteresētību... ak vai! Izmirst kā mamuts. Un tad, kad esi vnk pieklājīgs, kāds jau gludina ūziņas kāzu ceremonijai :D
Vairumsm ir pieņemsms sekss, nepajautājot pat partnera vārdu :) tas ir ok, bet iepazīšanās portālā 2 mēnešus sarakstīties, uzzināt, ka sarunu biedram/ei ir dz.dz ir ilūzijas? Nu common! Tauta! Cik tālu degradēsiet?

peonoija85  Cik pazīstams rokraksts-tendenciozs virsraksts, kas vāji korelē ar saturu D:) Piekrītu Solvitas par konfetno buketnyi period. Vīrietim NAV jādāvina pirms pāris mēnešiem iepazītai sievietei dārga dāvana, bet simbolisks puķu pušķis bija jāaizsūta pēc šādas uzprasīšanās. Lai gan (izdomātā) dāma arī tāda aizdomīga, ar sakāpinātu ego. Tad jautājums, vai viņas pašvērtējumam ir reāls segums 90-60-90 veidolā, vai acis ir skaistas arī bez saulesbrillēm utml. Iespējams, tā nebija, un stāsta varonis sarakstījās ar viņu tikai, lai nosistu laiku, kamēr satiks to, kura noraus jumtu.
Dāma pareizi reaģēja. Apvainošanās kā aizsargreakcija, kā nepareizo/nemīlošo filtrs.

drufulis  Tad kad esmu viņas pulsu ar savām lūpām uz viņas kakla uztaustījis tad jau sāk ;)

av2  laimiigais :)

Tessa  kads te sakars ar biksem blakus? vai nav diivaina tendence sievietem ar virtualu telu sabuvet gaisa pilis un vel nesatiekoties, apvainoties par to, ka nav pajautajis par dzimšanas dienu?
tadas tic skaistiem vardiem, galvenais, lai ausis pilnas ar nudelem.
man domat, normala seciiba butu-satiekas, vismaz iepatikas un tad skatiities, ka talak. un kas notiek tai dzimšanas diena.

Jurijs55  05:21 drufulis=drakula ?!

Labrador  No komentaariem juutams - viirietis Latvijas sievietes skatiijumaa ir nekas vairaak , kaa liidzeklis labsajuutas un labklaajiibas sasniegshanai. Neviens sevi cieniijoshs viirietis neveidos attieciibas ar sievieteem , kuraam ir tik egoistiska un merkantila pieeja.

valmierietis333  Būtu vismaz izdrukājusi un pievienojusi tēmai draudzenes bildi , tas tā ,lai ļaudīm vieglāk izšķirties kādai par labu ! ;D

Ps. Es pats savus datumus nespēju atcerēties ,kur nu vēl svešus , jo es nedzīvoju kalendārā , pietiek ar to ,ka zinu ,kas šodien par dienu - pirmdiena vai trešdiena , un pat tās bieži jūk !

Bērnībā vēl varēja gaidīt tos svētkus ,jo tad būs saldumi vai kāda dāvaniņa , tagad nav tādas vajadzības gaidīt , garlaicīgs pasākums !

minkalove  Rūp tad , ja viņam tā sieviete ko nozīmē. Mīlestība rūpējas !

m600  Kolēģe visticamāk tikai meklēja formālu iemeslu , lai deklarētu "visi vīrieši ir cūkas" un pārtrauktu komunikāciju Un kas meklē tas arī atrod. Iemesli varbūt dažādi: varbūt meklē ideālo princi: bagātu, sportisku skaistuli , kas to tik vien darīs kā nēsās uz rokām, čukstēs mīlvārdiņus un uzminēs visas vēlmes. Varbūt baidījās no realitātes un vilšanās ka virtuālais sarunu biedrs galīgi nebūs tāds kā viņš sevi prezentē. Tā arī nolēma atstāt visu kā ir un meklēt vainu citā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu