Prasības vai osim haem

Parunāsim par prasībām. Bija breinstormings par tēmu, ka ..... arvienvārdsakot, man pajautāja vai man nenolaist latiņu? Un te es sapratu, ka tā nav latiņa un prasības, tā vnk esmu es :) esmu jau tajā vecumā, kad osim haem /baudu dzīvi/
Ko domājat? Jūs otru lūkojat, lsi jums dvēselē kaifīgi vai ir citi irmesli?

anis  Diez,kur tādi mērkaķīši redzēti! Interesanti un gudri-jā,bet tīrīgi? Pie radiem kādreiz dzīvoja.
Pēdējais bomzis būs patīkamāk smaržojošs un tīrīgāks... Bet nu,gaumes ir dažādas!

Gints_Maukelsons  Felde, šķiet, ka Jūs sapināties savus prātojumos, rakstot:

"kajstarpe neliecina par viriskkibu!"

Cik atcerors no anatomijas, tad kājstarpe liecina par sievišķo...

Ilita  Jā, palasījos te komentārus... Nu, cerams, vismaz, ka Edgars37 ir puisis ar humora izjūtu. Bet, citādi, ja kāds patiešām to tver nopietni, tad būtu vietā atgādināt par dažādu restorānveidīgu ēstuvju esamību kuplā skaitā, kā arī par uzkopšanas servisu izvēles iespējām.
Jāsecina, ka neatbilstība "augstajām prasībām" (viņuprāt) nav vienīgā vīriešu nelaimīte, vēl arī šausminošā stereotipiskā domāšana!

burleska  Dikti patika joena teiktais: "radniecīga dvēsele kopīgām blēņām"- gandrīz vai gribētos nospert priekš sava profila :) Bet to radniecību atrast- un lai vēl vēlme pēc blēņām sakristu- šķiet neiespējamā misija.

ne_meklejumos  anis, sagūstīti, nebrīve dzīvojot viņiem nav iespēju pie ierastās kārtības turēties, tas pats kā saka, netīrs kā cūka, bet cūka nekad savos sūdos negulēs, ja vien cilvēks to nav iesprostojis pārāk mazā dzīves telpā.

Jurijs55  20:57 Piekritu : cilvēks fizioloģiski tāds pats mērkaķis, taču cilveks noslaucas pēc tualētes un vismaz kādreiz mazgājas.

Edgars37  21:07

...vot pastasti man, par kadam restoranveidigam estuvem un uzkopsanas servisiem tu runa pie 650 eur/men - komunalie - no/uz darbu;)??? Nu par augstajam prasibam mes te nerunasim, cik tukstosu karotajas nav pec Avon smarzojusas;D un kas tad ir sausminosa stereotipiska domasana;D???

burleska  Ak šausmas- Edgars spēj noteikt, ka sieviete smaržo pēc Avon :D Jo tālāk, jo vairāk viņu apbrīnoju :D

Jurijs55  Latiņu jau 4 gadi kā nomainījis eiriņš - ko tur daudz "nolaist" ?! Kādreiz latiņš pats nomainījis 200 rubliņus - vot tur bija ko nolaist : 200 rubliņi skaitās normāla padumju aldziņa.

Gints_Maukelsons  Tas, protams, izraisa negatīvas emocijas, ja sludinājumu portālā redzi preci par neadekvāti augstu cenu. Pasmīni un šķir nākamo sludinājumu. Cita situācija, ja cena nav norādīta (bet preces bilde ir redzama un jebkurš +/- redz reālo vērtību) un pircējs piezvana un izdzird kosmisku ciparu. Tādā situācijā var būt grūti savaldīties un var pasprukt, piemēram, "ej uz podiņa". Taču labā ziņa ir tāda, ka ir taču paruna - katrai precei ir savs pircējs, un mēdz notikt pavisam neticami darījumi.

Lai tirdziņš izdodas! :)

P.S. Piebilde uz autismu tendētajiem un tendētajām - es nedomāju naudu/preci. Šādi salīdzinot, šķiet skaidrāk izteikties.

Jurijs55  padumju restorācijā nolaižot 200 rubliņus par vakariņu varēja ļoti labi osim haem, par latiņu jau nevarēja

Edgars37  21:28

Burleska, tas ir ka divus pirkstus apcurat;D, ista smarza ir maiga, gaisiga, neuzbaziga un noturiga - randina sakuma un beigas ta ir nemainiga;), ja ir kadas izmainas, vai biki deguna cert, tad Avon vai Kolonnas izlejums, viss ir vienkarssi un neka sarezgita;D.

burleska  Un, ja vispār smaržas nelieto? :)

marmorakaraliene  Latiņa augstlēkšanā sievietēm nolikta, ja nemaldos, 2,09 m augstumā (pasaules rekords). Būsim pieticīgāki, paliksim pie 1,97 m, kas ir Latvijas rekords. Lielais vairums šejieniešu pārvarēs labi ja 1,10 m augstumu:)) Tas pats ar citām "latiņām" - katram ir savs "augstums", un tur neko nevar nedz pielikt, nedz uzlikt, nedz izmainīt., jeb kā teica fargo, te nav luksusbode, bet seconhands.
Vienu tādu "lēcēju" es pazīstu - mans brālēns savu "latiņu"bija uzlicis pasaules rekorda augstumā - viņam vajagot tādu sievu, kā Dženifera Kapriati. Nu i sēž vecpuisī līdz šai baltai dienai.

LaskovijMerzavec  Un kuram nav prasības?! Latinja?

Ja es, piemēram, uzrakstu skaistai sievietei, tas jau norāda, ka man ir latinja un prasibas!

neko  neko, kā esi informēts par manām prasībām? :D
---
Grūti būt neinformētam, ja vismaz reize nedēļa kaut ko par šo tēmu te uzraksti:)
Saliekot visus tekstus kopā jau tāda neliela brošūra sanāktu.

"2x atteicu ideālakiem, jo dotajos brīžos es nespēju būt viņiem tāda, kādu pat sagaidu. Tā kaut kā."
nu re - vien viena nianse. Tu daudz par sevi pati stāsti.

Labrador  Gadiem ejot , sievietes pashnoveerteejums aug , bet tirgus cena kriit. Resniem , spalvainiem , rupjiem un bagaatiem onkuljiem vairaak interesee grilleetas 18- gadiigas fotomodeles ar silikona implantiem.

Gints_Maukelsons  Hloja Tornu fordu (kas tas tāds?) atļauties nevari, bet kaut kādas lētākas smaržas taču lieto? Tātad, esi nolaidusi savu latiņu smaržu jautājumā.

tantuka brālēns grib Dženiferu Kapriati, bet sēž vecpuisī. Viņš nav nolaidis savu latiņu.

Protams, sievieti/vīrieti nevar salīdzināt ar smaržām un itin labi iztikt, arī nolaižot latiņu.
Jā, grūti noformulēt, kas ir tā latiņa/prasības. Vai man vajadzētu sākt lūkoties uz vienaudzēm (35+), lai gan blakus lielākajai daļai es izskatītos pēc vecākā dēla? Vai man pieplusot 10-15 kg pie potenciālās dzīvesbiedres svara? Vai sākt interesēties par skaļām un vieglas uzvedības sievietēm? Vai sākt satikties ar sievietēm, kuras lieto alkoholu un smēķē? u.tt. Un tādu bezgalīgi garu sarakstu var sastādīt katrs.

janka42  Ja jau tava "latiņa" tevi apmierina, un Tu to vari pamatot, tad nevajg neko nolaist...gaidi savu "augstlēcēju"
Noteikti pie šīs latiņas stāv rindā kā sacensībās...gan jau kāds pārvarēs...nav jau tik grūti.
Varu novēlēt tev pacietību...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu