Prasības vai osim haem

Parunāsim par prasībām. Bija breinstormings par tēmu, ka ..... arvienvārdsakot, man pajautāja vai man nenolaist latiņu? Un te es sapratu, ka tā nav latiņa un prasības, tā vnk esmu es :) esmu jau tajā vecumā, kad osim haem /baudu dzīvi/
Ko domājat? Jūs otru lūkojat, lsi jums dvēselē kaifīgi vai ir citi irmesli?

anis  Latiņa-tas var būt ir tīri teorētiski! Praksē-ir klikšķis vai nav! Ja trāpa sazobē,tad visas latiņas aiziet driskās... bet ja meklē kašķi,tad arī atradīsi (latiņu)!

anis  Mana doma par to,ka prasības tiek ignorētas ,dažkārt pat par spīti veselajam saprātam...
Pašam ir bijis-it kā saista viens tips,bet uzrunā pavisam cits...

Ilita  Pasapņošu- kaut visām sievietēm būtu tās augstās prasības un latiņa turētos stingri, jo stingri! Dzīve kļūtu skaistāka, vīrieši saņemtos. Augtu dzīves līmenis, bērni būtu skaisti un izglītoti.
(Citādi, te palasot, daļa kontingenta pa zemi vien, mierīgu prātu tik zem tās latiņas plivinās).

jadore  Izlasot anketu priekšstats var būt maldīgs, lai arī parametri atbilst perfekti. Prasībām nav nozīmes. Nozīme ir vai jūties ar otru cilvēku labi, vai vari sarunāties, vai ir interesanti kopā, vai iekāro, iedvesmo, spēj pieņemt(ar visu putnu būrīti), augt, saprast. To nevar kritērijos ielikt un vārdos ietērpt.

minkalove  Laba tēma . Pārdomāt vēlmes var ja tās tiešām ir pārspīlētas vai neadekvātas.Kur aiziets līdz detaļām - acu krāsa ,svars vai auguma garums un pie tām turās kā "mūris". Man tās ir elementāras pamat lietas lai attiecības būtu veselīgas un laimīgas.

minkalove  Attiecībā uz vīriešiem viņiem prasības pret sievietes izskatu , vizuālo ir "kosmosā". Galvenais atbilstība skaistuma etaloniem. Izmēriem. Tāpēc jau daudzi te sēž gadiem , ka nevar savu modeli ,.topmodeli joprojām atrast.

elsa  To latiņu jāceļ pēc iespējas augstāk.Bet tas nav akmenī cirsts. Dažādu apstākļu dēļ to var pabīdīt mazliet zemāk,augstāk.Bet ne ilgstoši zemu. Vnk lai kādā brīdī var atsperties jaunam lecienam.

riebekle  Nevajag nekādas latiņas nekur celt. Vajag smuki pa trepītēm kāpt - katru nākamo pakāpienu izvēlēties arvien labāku, nu un tā, kamēr tiec līdz augšai. Vien pašas ziņā, cik pakāpienus tev vajadzēs, lai pie augšējā tiktu. :)

burleska  Vispār jau ar tām prasībām ir tā- ar cik daļām no manis vīrietis grib (spēj) komunicēt. Es varu būt jauka un mīļa, uzklausīt par jebkuru tēmu- manī ir arī tas, kam ir jābūt ideālajā sievietē, bet es esmu arī sarežģīta un gribu runāt par lietām, kas vīriešus baida, man patīk analizēt, reizēm varu pateikt kaut ko pārāk atklāti, un vīriešiem tas nepatīk. Ideālais vīrietis būtu tāds, ar kuru varētu mierīgi runāt par visu un kurš gribētu to darīt! , un tās jau ir dikti augstas prasības. Ar kuru varētu diskutēt, meklēt variantus, kā labāk, un nonākt harmonijā. Ar kuru un kuram nebūtu nepieciešami meli un izlikšanās un visādas manipulācijas. Bet varētu runāt tieši. Bet līdz tam ir jānonāk. Jo vīrieša un sievietes attiecības ir kaut kas tāds, kas apaudzis ar visādiem stereotipiem, nosacītībām, negatīvām pieredzēm...

janka42  Sasmējos...ak jūs romantiķes.. grūti aprakstīt vārdos ko jūti un ko gribi vai ne!?...dzīvē tak daudz kas savādāk..
Reizēm lasu un domàju...sievietes meklē vīrieti, kuram būtu "jāpiestāv" sievietes "uzzīmēajai" pasaulei...liekas ka vīrieti var ietikt etalona rāmjos...Viņš MAN darīs to, viņš MAN darīs tā...
Galvenais lai MAN būtu labi...MAN...MAN...MAN...
Varbūt nedaudz pārspīlēju, bet tas egocentriskums redzams ik uz soļa....saprotu, bez tā nekur, jo visi jau esam egoisti...
Ko gan dēļ jums neizdarīsi ( uz kādu laiciņu) kā dziesmā...Tik dēļ jums daiļās dāmas dēļ jums..

Felde  08.43 Tadi viriesi,kadus meklee,un arii es mekleeju ko lidzigu....-ir pie vietas! Jau en-taas reizes esmu to teikusi,normals,viriskkigs virietis var izveleeties,un ilgi viens nebuus.... Ilgstosi briivajiem ir vairak minusu nekaa plusu,un sieviete,kura reiz bijusi attiecibaas-aatri tos pamana... Viriesu argumentam-tad kapec sievietes medz ilgstossi buut vienas-ir vienkarss skaidrojums-sievietes ir atbildigas par sevi,un berniem,un pec sskkirsanas-vel vienu apruupejamo neveelas.Kad berni aizlido.....-sieviete joprojam nevelas apruupejamo.....-tapec meklee stabilu,varossu,stipru,nodrosinatu,atbildiigu,tirigu,bez pagatnes nastas-lai butu lidzvertigas attiecibas,kaa pienakas pieaugusiem cilvekiem.... -bet kaa jau teicu-taadi ir pie vietas-miileeti,gaiditi...ilgstossi briivie,vai staigulli-musdienigai,nobriedussai sievietei nav vajadzigi!!! :) lai kaa viini kkengatu sievietes,parmestu mantkaribu,un nez ko-cik no vinniem ir spejigi rupeties,atbalstiit un patiesi meelet?! Savukart virietis,ja ir to pelnijis,no sievietes sagaidis visu-mes pilnibaa uzticamies,ja juutm,ka blakus ir Viirietis! :)

Gints_Maukelsons  Ilita 23:46:
"Augtu dzīves līmenis, bērni būtu skaisti un izglītoti."

Kur ir garantija, ka vidējam statistiskajam lielsvara kroksim, sapārojoties ar izskatīgu, izglītotu un turīgu vīrieti, būs skaisti bērni?

Gints_Maukelsons  Tādiem komentāriem kā Feldes rakstītais 9:04 prasās apakšā likt parakstu ar autores vecumu - Feldes tante, 49 gadi. Jo sievietēm līdz 40 diez vai būs "aizlidojuši" bērni, tāpēc viņām, manuprāt, šis salkanais un feministiskais viedoklis gluži nederēs.

Felde  sieviete ap 40 skaidri zina,ka otreiz uz graabekla nekaaps!-un,ja reiz nepaveicas,bija bezatbildigs virietis traapijies-otreiz ko lidziigu ne- vee- las!!! vinas mokas,audzina,nodrosina beernus,lai palaistu dziivee-un beidzot atvilktu elpu-dziivotu sev,nevis atkal uzkrautu uz kakla kaadu kaklakungu!! Kas tur tik nesaprotams-sievietes arii grib dziivot!

Gints_Maukelsons  Felde, domu gājienu sapratu. Bet kāpēc gan vīrietim, kurš ir veiksmīgs un atbilst Tevis aprakstītajam, būtu jāizvēlas apgrūtinājumu un jāuzkrauj sev kaklakungu (pusmūža sieviete, kašķīga "prasītāja", ar bērnie un kredītiem no iepriekšējiem piedzīvotājiem u.tt.)?! Ja tur nav mistiskais klikšķis, tad taču tas ir tikai dabiski un loģiski, ka tāds vīrietis izdarīs citu izvēli (vai arī jau ir izdarījis)!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu