Viriesu latinas;D!

Tad luk, mums se izvirza prasibas par maku biezumu, davaninam, celojumiem, lidz galam neatsifretiem sieviesu uzziedinasanas pasakumiem pec bernu aiziesanas lielaja dzive, utt., arvienvardsakot, uzstada mums parvaramo latinu;D. Tad luk, kada latina butu japarvar sievietei, lai mums butu iekare vismaz meginat parvaret vinas uzstadito latinu attieciba pret mums? Laipni ludzam;D!!!

janka42  Latiņa...baigi skan.
Cilvēkam ko pazīstu bij tikai viens kritērijs uz ko tas skatijās...
Šodien viņi ir skaists un apskaužams pāris, jau 15 gadus...un es viņam jautāju.... "KĀ"....
Uz ko nesekoja pārgudra atbilde....
Es nevarēšu jums atklāt šo vienkāršo noslēpumu...jo jums jau ir savas "latiņas"
Veiksmi un pacietību vēlot...

LaskovijMerzavec  Vēlreiz pa burtam priekš chloe... ir sievietes vizuālais tēls..

Gara auguma,labi tas ir no dabas dots, bet to vajag vēl mācēt kustināt (pasniegt). Ja sieviete iet skaisti, tas jau nozīmē, ka viņa ir piestrādājusi pie sevis. Papildus, kā viņa ir apģērbusies, bieži vien tas arī liecina par lielāku vai mazāku darbu, kas ieguldīts sevī. Krūtis - jā, tie piesaista uzmanību, it īpaši, ja tiek pastiprināts ar dekoltē. Bet atkal, kā un kas tiek parādīts apvienojumā ar visu citu , var vai nu ļoti piesaistīt uzmanību (drosme, uzdrīkstēšanās) vai arī pilnībā atgrūzt (vulgaritāte,stulbums) ... Tad acis,smaids, kā smejas, balss tembrs, makups utt..

Teiksim tā, ka sievietes vizuālais tēls iedod tik daudz informācijas, ka par 99% jau var pateikt, vai būs forši vai nē...

Pie tam, katrai sievietei ir savi pūķi - labi un netik labi... tad nu atliek tikai noorientēties, kas vairāk - Tev pieņemamie, vai vairāk tomēr nepieņemamie.

Un tas ir tikai sākums kkam... minimālais latiņas augstums, lai vispār sāktu pievērst uzmanību..

DanaL  Ai, tikai nesakiet, ka sievietes īpašimam un makam nav nozīmes!
Protams, ka garas kājas+labs auto tiks vērtēts augstāk nekā īsas kājas+labs auto. Bet, ja ir jāizvēlas starp īsām kājām+labs auto un tikai garām kājām, lielākā daļa izvēlēsirs 1 variantu.

Labrador  Videeji statistiskajam ,kaa arii nodroshinaatajam Latvijas viirietim Latvijas feministiskajaa , sievieshu intereseem paredzeetajaa sabiedriibaa , kur izteikts briivo sievieshu deficiits , izveele ir shaura , taapeec prasiibas relatiivi zemas.Latvijas viirieshu Ahilleja papeedis - negrib , nespeej vai baidaas buut vieni , taapeec pienjem feministisko cacu speeles noteikumus , pielaagojas tiem. Esmu ieveerojis , ka nereti situeetam viirietim sieviete ir zemaaka statusa , ne visai pievilciiga , ar riebiigu raksturu un neadekvaatu pashnoveerteejumu.Tipisks piemeers - zinaams perspektiivs , normaali pelnoshs un manaa skatiijumaa sakariigs 25-gadiigs jauns viirietis appreceeja 40-gadnieci ar diviem beerniem un iespaidiigiem krediitiem.Jo nodevaas darbam ,izgliitiibai ,liidz ar to vienaudzeem nebija saistoshs.
Jau mineeju - Latvijas 30 - gadniecei - vientuljajai maatei ar lieko svaru , celuliitu , riebiigu raksturu un materiaalajaam probleemaam nav gruutiibu dazhu dienu laikaa ar iepaziishanaas portaalu paliidziibu paaris dienaas atrast savai gaumei un prasiibaam atbilstoshu , pakljaaviigu viirieti , kursh uznjemsies materiaalo nodroshinaashanu.
Klasiskais , gariigi un fiziski stiprais viirietis Latvijas feministiskajaam cacaam nemaz neder.Un taads vispaar taadaam nepieveersiis uzmaniibu.

valmierietis333  23:32,

Izklausās pēc aristokrātes , kurai nav ar ko nodarboties , kā vien aiz gara laika domāt par gaitu un krūšu stīvēšanu iekš dekoltē ! ;)

--Bet kā saka , par gaumi nestrīdas !

Mani kritēriji krietni atšķiras ...
-Vairāk koncentrējos uz viņu iekšējo pasauli (tik tad kāda kripata no ārējā), mani pat atbaida tās ,kas pārlieku pucējas un pie spoguļa vien dzīvo , man viņas asociējas kā uzspēlētas , kā tādas aktrises iekš tv , nekā dabiska un skaista ...

Tās ,kam silikons priekšā ,pakaļā un lūpas sadurstītas , tās vienmēr automātiski atmetu , tas liecina ,ka viņām ar smadzenēm pašvaki + pilns ar kompleksiem ,jo nespēj pieņemt savu ķermeni kāds tas ir , tādējādi piesmejot to ...

Kā viņa spēs pieņemt manu ķermeni , ja pašas pieņemt nespēj !

Bet pa lielam jau nevaru viņām arī neko pārmest , jo ir tādi ,kam tādas patīk un tādas vien pieprasa , būs pieprasījums , būs arī piedāvājums !

LaskovijMerzavec  00:00 ... es gan teiktu, ka tie ir Tavi kompleksi.

Reāls piemērs - sieviete, paspēj gan četrus bērnus apčubināt, gan vēl pati sapucēties, gan ari strādāt pilnu slodzi. Un vēl paspēj sapīt duci kurvīšus, ko izdāljāt večiem. Tik retais neatskatās un nepievērš uzmanību.

Ir gan saturs, gan smadzenes, gan silikons... un par pēdējo, tas vispār šobrīd tas nav nekas īpašs, ja protams ar saprātu ielikts.

furnitura  Sapņojiet sapņojiet vēl... kamēr sapratīsiet, ka labi tomēr ja kāds pamperus nomaina, zeķes savāc un zupiņu uzvāra. Ja kāds prot internetā nomaksāt rēķinus. Ja ir ar ko kopā palamāt valdību.:) Diezvai zirgastes to darīs. hehe.:)

Vecā patiesība - sievietes var vienas ar sevi tikt galā, bet vīrieši nu nekādi. Protams, ja viņi nav geji. Bet normāls vīrietis veļu mazgāt neprot un nezina ko ģerbt mugurā.

furnitura  Labrador - Tu tak esi viens zelta cilvēks!!! Tu tik ļoti cel mūsu zeltenēm pašvērtību, kas jau sen sašļukusi dubļu peļķās pēc OHO onkuliņu snadzeņu skalošanas, tev tak vajadzētu ordeni piešķirt! :))))))
Es tevi pilnīgi būtu ar mieru precēt! Pilnīgi nopietni!

Tessa  /iesmaidiija par vizualo telu ar tjuningiem un apgriezieniem/

ne, nu gadas, bet lielakie maldi ir domat, ka viss notiek, ka aprakstiits. un pieprasiitas ir gan mazinjas apaljiigas 40+ bez perspektiiviem darbiem, gan 70 miinuss A iipashnieces, gan 5 bernu mammas ar naudas problemam, utt, utt.
vienkarši reala dziive ir pavisam savadaka, neka jus te malejat.
tas ta, ieiet, palasiit, pasmieties, ne vairak.

JurisK  Jaa, ir taada latinja. Runaajot par videejo aritmeetisko sievieti. Shii latinja katrai ir cita, bet staav vienaa augstumaa no apm.20 liidz25 gadiem. Protams, ar katru naakamo gadu aizvien gruutaak nabaga cilveekam sho latinju paarvareet. Manaam vienaudzeem jau praktiski neiespeejami. Ljoti reta sieviete var kompenseet gadu deelj zudusho fizisko pievilciibu ar kaut kaadaam citaam veertiibaam. Vinja ir neizmeerojama veertiiba sava tuvaakaa viiriesha aciim varbuut tikai. Bet ir taadas. Atminu, savos 25 vai cik tur gados biju samiileejies daamaa ap 70. Nee, vinja mani neuzbudinaaja seksuaali, pat domu par to nebija. Bet visa vinjas buutiiba izstaroja kaut ko taadu, kas pievilka kaa magneets dzelzi. Man dziivee ir paveicies, esmu saticis to vienu no apm. 30 videejaam aritmeetiskajaam, vismaz peec manas uzstaadiitaas latinjas. Bet, dailjaas daamas, luudzu nesadomaajaties, pat ja atbilstat savai latinjai. Viirieshi ir baigie maitas, tik un taa luurees uz citaam, un shtrunts kaadas taam latinjas. Tiiraa fiziologjija, nekaa gariiga muusu izveelees nav!

solvitas  Ja latiņa ir pietiekami augsta, tad tai var iziet pa apakšu nepieliecoties, bet ja ļoti zema, tad pārkāpt pāri. Visgrūtāk ir tā pa vidu, kad nevar saprast vai ērtāk pie liekties vai lekt pāri un vai vispār ir vērts tā nopūlēties.

C_hloe  08:58 :) nu lai tak lūr un mielo acis, bet zin, ka es esmu viņa labāka :)

preilene  Štrunts par latiņām – katram no mums ir vēlmes un tas ir dabīgi – vienkārši, jāsameklē atbilstošs partneris..

Bet man nopietns jautājums – vai šajā portālā maz ir kāds bagāts, skaists, pašpārliecināts vīrietis bez liekā svara, kuram runas par latiņām un maku biezumiem liekas bērnišķīgas?? Vai šeit ir tikai sieviešu nīdēji..

studentka  Kādas tur viņiem latiņas, es teiktu tikai laktas-galvenais nosacijums garantēts sekss pat neredzot bildi un viss. Kad sekss dabūts,šitā lakta vairs neinteresē, lec nākamajā laktā utt. Bet attiecību pamatā ir nevis latiņas un laktas, bet gan interese. Tiem, kam interesē attiecības, ilgi vieni nepaliek, ne sievietes, ne vīrieši. Un vīru dabū arī 50+ un 60+.Ir man viena tante nu jau tuvu 70-vīru apglabāja, pēc pāris mēnešiem brūtgāns jau mājās, brūgānu apglabāja, nu jau ar 3. dzīvo.Tante-apglabātāja. :D Bet tiem, kas tās latiņas ceļ augstu,vispirms jānoskaidro savas patiesās intereses un jāiet tās realizēt, nevis jāfilozofē par latiņām. Kas vainas vienam dzīvot-arī tā var būt interese pēc 20 kopā nodzīvotiem gadiem- tagad padzīvot vienam.

preilene  Edgars37, man bija tāda nojausma.. Es tikai pārjautāju - skaidrībai. ;)

Gints_Maukelsons  Preilene, pievienojos Edgara37 rakstītajam, ka šeit tādu, visticamāk, nav. Viņiem nav iemesla te būt, jo oho meituki (ar ļoti retiem izņēmumiem) nav gana labi pat mums, minimālo algu saņemošiem, tukliem un netīrīgiem pļerzakiem!

amelija  Traki, ka te tā!!! Es jau cerēju, ko labu ieraudzīt :)

valmierietis333  ´´... vai šajā portālā maz ir kāds bagāts, skaists, pašpārliecināts vīrietis bez liekā svara, kuram runas par latiņām un maku biezumiem liekas bērnišķīgas?? Vai šeit ir tikai sieviešu nīdēji..´´


--Nīdējs neesmu , drīzāk kluss dievinātājs - skaļš nevaru būt ,citādi sievietēm sakāps galvā ,
bet ar to pārējo gan ir kā ir - ne skaists ,ne bagāts - ja nu vienīgi iekšēji , un tad vēl nevaru būt drošs , sen neesmu iekšas pārskaitījis ! ;D

--Tiem bagātajiem jau te nav ko īsti darīt , viņiem visa dzīve paiet raušot bagātību un pēc tam neguļot jāuztraucas par to ,lai to nepazaudētu ...


Es pliks un nabags , toties laimīgs nabags - nav man jāuztraucas par procentiem biržā , nav jāuztraucas par to ,ka kāds varētu nozagt manu ferrari vai mersedesu , vai izdrāzt manu sievu, kamēr blandos ārzemju komandējumos - ja tā padomā , laimīgs cilvēks !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu