Viriesu latinas;D!

Tad luk, mums se izvirza prasibas par maku biezumu, davaninam, celojumiem, lidz galam neatsifretiem sieviesu uzziedinasanas pasakumiem pec bernu aiziesanas lielaja dzive, utt., arvienvardsakot, uzstada mums parvaramo latinu;D. Tad luk, kada latina butu japarvar sievietei, lai mums butu iekare vismaz meginat parvaret vinas uzstadito latinu attieciba pret mums? Laipni ludzam;D!!!

Torpedo  Kā teica padomju laika, kad neviens par bagātību vispār nelauzīja galvu un visiem bija tāpatās interesanti dzīvot, klasiķis: "Es esmu bagāts - man pieder viss. Kas ar mani ir noticis!"

Labrador  Edgar , vairaakaart esmu bijis laternu stundaa.Tur klasiska postsovjetu publika.Sievieshu tur pieteikoshi , bet visas censhas nozvejot kaadu trekno asari - kaadu deputaatu , ministru ,maksaatnespeejas administratoru.Domaashana tai publikai stipri stereotipiska.Piemeeram viena daama bija saruugtinaata ,ka vedu vinju maajaas ar Ford Mustang nevis ar Audi avant ,kaads bija bijushaa viira priekshniekam.Latvijaa visumaa ir taa -ja atshkjiries no peleekaas masas , tad saaks kritizeet , braukt augumaa , draudeet ar saviem sakariem.Normaalam eiropietim tajaa laternu stundaa nav ko dariit.Ja esi tiko iznaacis no cietuma un tur ieguvis izgliitiibu , tad laternu stunda ir iistaa vieta

C_hloe  18:02 man daudzas vietas un lietas nepatīk, bet es neatļaujos šitā izrunāties un pazemotos, kam,savukārt, patīk. Ir opcija neiet un paklusēt.

Labrador  Par Latvijas sabiedriibu - vairums viirieshu pieciesh , ka vinju sievas darbaa un peec darba salaizh ar bosu un vinja draugiem. Situaacija ir taada , ka valsti paarvalda dazhu oligarhu klani.Nav nekaadas razhoshanas , privaatsektora ,kas veicina personiibu ,praktiski nav.Ir taads darba sludinaajumu portaals ss. Tur sievietes var meegjinaat samekleet darbu kaadam deputaatam piederoshaa uznjeemumaa.Galvenaas prasiibas visaam sievieteem praktiski visos darba sludinaajumos- laba figuura , silikons un prasme meistariigi zeleet darba deveeja gurkji.

burleska  18:02 "vairaakaart esmu bijis laternu stundaa", "Ja esi tiko iznaacis no cietuma un tur ieguvis izgliitiibu , tad laternu stunda ir iistaa vieta" Bez vārdiem :D

coldlands  Preilene, a Tu esi bagāta, skaista, pārliecināta bez lieka svara?

Labrador  Burleska , varu dereet - jebkursh videejais , ieslodziijumaa pabijushais un tur izgliitiibu ieguvushais absolvents Tev sakarianaatu makaronus pirmajaa randinjaa ,Tu vinjam atdotos , paarrakstiitu savus iipashumus , vienu nakti sapnjotu par iisto miilu ,bet no riita pamostos pilniigi kaila un veel buutu paraadaa.Bet taa viena nakts buutu taa veerta!

burleska  Labrador, ja es redzu, ka kādā vietā es neiederos, es tur vairāk par vienu reizi nerādos. Kā Tev šķiet, ko par Tevi liecina tas, ka Tu uz tādu vietu, kur īstā vieta tikko no cietuma iznākušajiem, dodies vairākas reizes? :) Par pārējiem pieņēmumiem- šeit ir brīvo izvēļu pasaule un Tu vari domāt, kā vēlies ;)

Labrador  Burleska , es tur aizgaaju ne jau korpulentu merkantilu daamu medeiibaas , bet paklausiities 6. juudzi ,Dakotu.Bet piefikseeju ,kas apkaart notiek.Un kad publika iereibisi tad paraada savu apakshvelju.

raaMi  Laternu stundā biju vienu reizi. Priekšnesums, telpas oda pēc veca naftalīna. Tai stūrī, kur es sēdēju, publika bija vairāk kā normāla. Starpbrīdī ne tikai mēs, bet arī daļa pārējo devās prom.

burleska  19:08 Īstā vieta, kur klausīties mūziku. Bungādiņas nepārplīsa? Baudījumu guvi? :) Es vienreiz biju, sapratu, ka tās masas ir par traku un mūzika par skaļu. Tā kā draugi bija uzaicinājuši, līdz beigām izturēju, bet sapratu, ka tā vieta nav priekš manis.

preilene  coldlands, esmu..

C_hloe  22:55 atbilst jūsu prasībām :D :D :D

minkalove  ŠĪ nu ir viena tēma ko pa ilgiem laikiem šeit ir interesanti lasīt un saturīgi vīriešu komenti !
Es vēlos no savas puses teikt vīriešiem , ka visdrausmīgākais ir vīrieša infantīlisms ! t.i. ka 45 gadus vecs vīrietis komunikācijā,attieksmē problēmsituācijā vai viedokļu dažādībā izturas kā mazs puišelis.
Bet no sākuma pēc skata un sarunas nepateiksi +vēl nopietna profesija.
Rezumē.... vīrietim vissvarīgākais ir psiholoģiskais briedums. lai gadu skaitam atbilst intelekts,gudrība ! Ja tas ir tad jau arī pārējais būs sakārtots. Un arī attiecības veidosies.

rupers  Šeit lielākā daļa vispār negrib iepazīties bet tikai nolikt večus.

Droshs_Plecs  Sievietei jābūt tievai un skaistai.

Viss pārējais man ir pofig.

Mani standarti principā ir zemi, jo man nav svarīga viņas personība.

Epifanija  tā arī nesapratu, cik augstu stāv, tās jūsu latiņas!? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu