Sievietes, uzmanieties!

Manai kolēģei ir rūgta pieredze ar 1 no oho krāpniekiem. Uzdodas par tālbraucēju kapteini (patiesībā tikai stūrmanis uz zvejas kuģiem Liepājā un Ventspilī ( darbu maina, jo ilgi nenoturas dēļ dzeršanas). Saka, ka pieder māja Jūrmalā, kaut patiesībā tajā mājā 1 istaba, kurā nerādās gadiem, jo nemaksā komunālos. Anketā izskatīgs un slaids tumšmatis, bet bilde apm 15 g veca. Īstais vecums 55 g, bet uzdodas kā 45-47 g vecs. Maina bieži nikus. Meklē sievieti, pie kuras dzīvot Rīgā vai citur. Hronisks alkoholiķis, tāpēc nauda neturas un aktuāli, lai sieviete viņu arī daļēji uztur. Sievietes var iekrist uz to, ka viņš sakarīgi raksta un prot skaisti apvārdot un pasniegt sevi par to, kas nav . Diezgan ilgi sarakstās, lai piesaistītu noturīgu sievietes uzmanību par viņu. Dzīvē izskatoties uz 60, jo alkohols dara savu.
Sievietes, neuzķeraties un netērējat savu dārgo laiku pat sarakstei ar šo makaronu karinātāju ar parazitāro dabu. Gan jau atpazīsiet, ja uzrakstīs...

burleska  Kas par tieksmi kādu cilvēku vainot? It īpaši tad, kad cilvēks ir labi rīkojies. Uzticēties ir forši, neforši, kad uzticies nepareizajam.

viesiss  Bet sievietēm jau patīk dabūt kapteini, ārstu vai bankas vadītāju!
Galu galā stāsts jau ir par medībām un mamutu...

runcizs  Jā, jā, no tālbraucējiem jurniekiem ir jāuzmanās (bet tos vismaz dabū redzēt) :D
Vēl ir jāuzmanās no staltiem ASV karavīriem, kuri solās tūlīt atbraukt, precēt un aizvest uz savu rančo Floridā, tikai lūdz sirdsāķīti atsūtīt naudu:
a) ceļam uz Latviju;
b) māsas ārstēšanai, jo viņš algu dabūšot tikai pēc atgriešanās Amerikā, bet naudu vajagot tūlīt;
c) lai slepeni varētu pārsūtīt uz Latviju nejauši atrastos afgāņu narkobarona dimantus.
Nigērijas prinči un starptautisko loteriju organizatori arī regulāri raksta...

Gints_Maukelsons  To es nekādi nespēju saprast!! Nodzēries alkāns ap 60 gadiem maina dāmas kā zeķes un dzīvojas pie viņām, bet man, jaunam un skaistam, pat krokši atļaujas neatbildēt uz vēstulēm, kur nu vēl tāda ekstra kā randiņš! Ļoti gribētu zināt, kāds ir viņa noslēpums. Tā kolēģe nepastāstīja, ar ko Kapteinis viņu savaldzināja?

kokote  Izklausās pēc izmisīga sauciena: "Rokas nost no mana vīrieša" .
Vai arī tava kolēģe ir "dura afigennaja" (12:57)
Kāpēc jāuzmanās, varbūt kādai tieši tāds būs ģeldīgs (zinu vairākus piemērus iz dzīves, arī iz oho dzīlēm, kad sieviete savākusi pietekami nošņurkušu eksemplāru un sataisījusi sev pieņemamu un lietojamu- izdevīgi un labi abiem)

LaskovijMerzavec  kokete...autore ir tāda, ka pietiek kādai anniņai kko sliktu par kādu bikšaini stāstīt, tā uzreiz visam notic un ir putās...

Letija  Mani darītu uzmanīgu jau vien tas, ka vēlētos dzīvot uz mana rēķina (kaut daļēji). Uzskatu, ka cilvēkam var būt visādas problēmas un pārdzīvojumi- gan emocionāli, gan veselības, bet dzīvot uz sievietes rēķina, tai skaitā, izvēloties dzīvot viņas mājā, var nu ļoooti neveiksmīgi vīrieši un arī tikai tad, ja sieviete to PIEĻAUJ.
Nerunāju šeit par ilgstoši kopā esošiem cilvēkiem, protams, ka var arī būt kādreiz situācija, ka sieva pelna vairāk, vīrs, piem., maina darbu, ir īslaicīgi bez darba un citas situācijas.

trubadurs  :)) te jau redzams uz ko tēmē iepazīstoties

coldlands  Labi ka es bilde neesmu nofokejies kapteiņa keponu, un esmu basam kajam ka junga.

anis  Jā, diemžēl blēdīgums arī ir talants... Lieliski psihologi,lai arī bez speciālās izglītības un labi aktieri. Mani arī aptina ap pirkstu,tikai daļu atguvu,bet ziņās minēja,ka darbojies dažādās jomās pa visu valsti... Tāds teātris-tiesa ne par brīvu...
Tādēļ nebrīnos par "iekritušajiem"-jābūt visai aizdomu pilnam,lai neuzķertos.

bacs  babenes dara tapat,siguldaaviena tada ir

marmorakaraliene  Dzívé izskatás uz 60, bet babuļi vienalga krít ká mušas gar zemi. Tavu naivumu!

VECA_PIEPE  O mī un žē! Jūs to nopietni gan rakstiet, gan arī pa nopietno uztveriet:"Sievietes, uzmanieties!" (c)?
Kas te kāds mazgadīgu skuķēnu uzraudzības dienests vai tomēr šis saits ir pieaugušu cilvēku izklaides saiets?
:"sievietes uzmanieties no šitā sprukstiņa, tad uzmanieties no tā sprukstiņa un tad uzmanieties arī no citiem šādiem tādiem sprukstiem, kuri piemāna sievietes- nabadzītes, pieviltās un izmantotās, pilnīgi nevainīgi naivās aitiņas, ta baltpūkainās trusenītes un gulbītes!"
Un tagadiņ ik katra naivā 40-60gadīgā dievgosniņa rakstīs publisku ziņojumu par savas apčakarētās dvēseles nedienu un brīdinās citas, tik pat gadīgas omītes, lai arī viņas neuzķer savas dvēseles uz apčakarētājiem.

Sievietes, kas ar jums notiek? Kas darās jūsu galvās?
Kā mežā dzimušas, mucā augušas un pa spundi barotas.
Vai jūs no tiesas kārtīgu, saprātīgi domājošu un sakarīgu veci savā mūžā neesat ne reizi redzējušas,...ja neesat spējīgas atpazīt tirliņus? O mī un žē, ta kā no koka tikko nokāpušas!

olita112  a, man šitas ,,patika,, -ieliku tēmu, lai citas ar nekļūtu par muļķītēm...
Nu, paldies, paldies, par šito nesavtību un trāpīgo epitetu)))

VECA_PIEPE  "Meklē sievieti, pie kuras dzīvot Rīgā vai citur. Hronisks alkoholiķis, tāpēc nauda neturas un aktuāli, lai sieviete viņu arī daļēji uztur. Sievietes var iekrist uz to, ka viņš sakarīgi raksta un prot skaisti apvārdot un pasniegt sevi par to, kas nav . Diezgan ilgi sarakstās, lai piesaistītu noturīgu sievietes uzmanību par viņu. Dzīvē izskatoties uz 60, jo alkohols dara savu." (c)

Ja es būtu čomaks, ta jebkura vecuma atjājējs/ izjājējs/ apjājējs un aizjājējs, kuru vadītu tikai konkrēti un noteikti mērķi attiecībās ar sievietēm,...es arī zinātu kā aplenkt dievgosniņas.
Un 100punkti dodu: ja tas čoms nebūtu jau noskatījis priekš sevis citu- svaigu dievgosniņu un šitā viņu nebūtu par to pieķērusi,...tad šīs tēmas vispār še nebūtu. :D

marmorakaraliene  Veca_piepe, tu to tik trāpīgi abos komentāros pateici, ka man atliek tikai piebilst - kur aitas, tur cirpēji!

Stika  Izskatās, ka puuukas komentāru te arī dažas nav lasījušas, bet visvairāk šoreiz pārsteidza Piepe - ne tajā labākajā nozīmē. Es nesaprotu kā vispār var iedomāties ka tāda veca meļa un krāpnieka dēļ sievietes konkurē savā starpā, tur tiešām nav "viss mājās" vai citi motīvi murgot....😃😀😁😁

Edgars37  20:07

...tape ari lasu PA ka jauniba humora zurnalu Dadzis un recu ka kutinats;D, smiekli paildzina muzu un esmu par to PA no sirds pateicigs;D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu