Sievietes, uzmanieties!

Manai kolēģei ir rūgta pieredze ar 1 no oho krāpniekiem. Uzdodas par tālbraucēju kapteini (patiesībā tikai stūrmanis uz zvejas kuģiem Liepājā un Ventspilī ( darbu maina, jo ilgi nenoturas dēļ dzeršanas). Saka, ka pieder māja Jūrmalā, kaut patiesībā tajā mājā 1 istaba, kurā nerādās gadiem, jo nemaksā komunālos. Anketā izskatīgs un slaids tumšmatis, bet bilde apm 15 g veca. Īstais vecums 55 g, bet uzdodas kā 45-47 g vecs. Maina bieži nikus. Meklē sievieti, pie kuras dzīvot Rīgā vai citur. Hronisks alkoholiķis, tāpēc nauda neturas un aktuāli, lai sieviete viņu arī daļēji uztur. Sievietes var iekrist uz to, ka viņš sakarīgi raksta un prot skaisti apvārdot un pasniegt sevi par to, kas nav . Diezgan ilgi sarakstās, lai piesaistītu noturīgu sievietes uzmanību par viņu. Dzīvē izskatoties uz 60, jo alkohols dara savu.
Sievietes, neuzķeraties un netērējat savu dārgo laiku pat sarakstei ar šo makaronu karinātāju ar parazitāro dabu. Gan jau atpazīsiet, ja uzrakstīs...

olita112  ir gan dievgosniņas, gan aitas-sauc kā gribi-viņām tak smadzenes nepārstādīt, tāpēc tāda kā citu glābšana, ar šis diskusijas palīdzību, man liekas pat tā kā aizskaroša, tām, kas nesapņo par tāljūriņbraucējkapteiņiemalkašiem))))

Edgars37  20:46

Par smadzenem ir laba anekdote UK - Isak sakot arsts, pacientam, kam vajag parstadit smadzenes piedava tris variantus - angla smadzenes 5000 vienibas, skota - 15000 vienibas, ira - 25000. Pacients prasa, a kape ira smadzenes tik dargas, uz ko arsts atbild - Brand New, absoluti nav lietotas:D:D:D!!!

Tessa  /sakjemme Laskovijam matinjus katru uz savu pusi, celinjsh pa vidu, sabaž džemperiiti bikses, iedod konfektiiti (broms beidzies) nu krasav4ik!!/
nav ko Laskoviju abizhot, atradat atriebiigo. lielakais miera mika oho. kas tam damam ir, it ka adekvatas, bet nu briizhiem tadu sviestu dzen.

atslegas vardi "alkohols dara savu", tatad sama vinovata, glabeja atradusies.

saulite34  Meklē sievieti, pie kuras dzīvot Rīgā vai citur.Hronisks alkoholiķis, tāpēc nauda neturas un aktuāli, lai sieviete viņu arī daļēji uztur. Sievietes var iekrist uz to, ka viņš sakarīgi raksta un prot skaisti apvārdot un pasniegt sevi par to, kas nav . Diezgan ilgi sarakstās, lai piesaistītu noturīgu sievietes uzmanību par viņu. Dzīvē izskatoties uz 60, jo alkohols dara savu. [c]

Ja sieviete sarakstē ir gatava par sevi sīki un smalki visu stāstīt un vēl pastāsta ,cik vientuļa jūtās,tad tāds makaronu karinātājs garantēts.

Sienazutrenkataja  Ja par makaroniem..tad garie uz ausīm labi karājas, bet sīkie -krīt nost:)

VECA_PIEPE  Gunitaa,...jā, es muļķi mētāju un man ir kas lēcies:
Ta velns, lai parauj! Es gribu zināt tikai vienu: kāpēc mani šitādi visādi tirliņi met ar līkumu un kāpēc es uz tādiem sprukstiem neuzraujos?
Labi, pieņemsim: es šamiem par vecu,...bet arī jaunībā viņi uz mani nebija kāri.
Labi, pieņemsim: es priekš šamiem par nabadzīgu, ļimona man nav, nekad nav bijis un droši, ka nebūs,...bet es nevaru savam kapitālistam-bosam spļaut ģīmī, ka šis manu darbu ar labu samaksu nenovērtētu. Kas nav, tas nav!

Kas vēl varētu būt pie vainas?
Redz, ir tāda lieta, ka es jau no bērna kājas tiku mācīta patstāvībai un atbildībai pati pret sevi un saviem tuviniekiem. "Cik daudz strādāsi, tik daudz arī ēdīsi!"
Un man jau no bērna kājas tika rādīts īstena vīrieša- ģimenes uzturētāja, rūpīga, saudzīga un gādīga tēva piemērs. Es jau no bērna kājas zināju saprast kādam ir jābūt īstenam vīrietim,...
tirliņi mani vienkārši nespēja ieinteresēt, es viņus nemanīju ap sevi. Man, nu jau arī kā tantukam omītes vecumā, nekas īpašs nav jādara, lai tirliņi mani netraucētu, viņi paši saprot: netraucēt, neiesvērsies- liekēžiem uztura nebūs!
Nevarēšu Tevi iepriecināt, jo Piepim nav bēdu stāstu no pieredzes par vīriešiem- apčakarētājiem. Tādu dzīves vaimanu man nav.

coldlands  Piep, varbūt tas tāpēc, ka Tu esi viena no tiem retajiem tantukiem kuriem ir smadzenes?!

runcizs  Kopš tusoju PA, esmu saskaitījis 3 sievietes ar pamatotu, argumentētu un cienījamu viedokli: Piepe, DanaL, un trešā... lai paliek intriga un iespēja katrai ierakstīt savu vārdu :) Pārējām - katram(i) ir tiesības uz savu viedokli, galvenais: lai tas palīdz sasniegt Jūsu gribēto rezultātu :)))

Gints_Maukelsons  Piepe, domāju, ka viss ir ļoti vienkārši - jūsu izskats un raksturs ir par iemeslu tam, ka vīrieši meta un met Jums līkumu.

VECA_PIEPE  uz to Gints_Maukelsons #00:04

He he he hēēēēēēēē! (atļaujas publiski gardi iesmaidīt)
Ta ne vīrieši,...bet tirliņi met man līkumu.
Bet ar vīriešiem man dzīvē ir paveicies- manējie, ta visi kā viens, gan bijušie, gan esošie, ta gan arī nākošie, ir visu tie foršākie. Pilnīgi ir iespējams, ka viņiem ar mani nav paveicies,...bet tā jau ir viņu problēma, ne manējā.

A kas manam izskatam vainas? Smuka biju gan jauna būdama, ta smuka esmu palikusi arī kā tantuks,...izmaiņas šitajā lietā nav paredzētas vēl gadiem ilgi!
Raksturs?
Nekad neesmu teikusi, ka esmu saldumiņš,...tieši šī iemesla pēc manā klātbūtnē spēj justies lepns un pagodināts tikai vīrietis, kurš ir par sevi īpaši pārliecināts.

Paldies par uzmanību!

furnitura  olita112 - nebija tā, kas taisījās darīt sev galu un kuru meklēja kādā tēmā komentāros - tipa jautāja vai vēl dzīva?

Par tēmu - jūrniekiem vispār nevar ticēt.

av2  un ja viirietis buutu izraadiijies riktiigi bagats, tad gan dereetu? Un vienalga, ka darbaa neturaas, ka nav house pie diikka , kas iedzer, un 60 gadi?
Diemzzeel ssitaadaas situaacijas sievietes cer, ka buus naudinna ccupaa , bet nav. Un tad atceraas, ka taads, un ssitaads tak , kkeems taads. Bet pamataa vainiiga ir materialaa puse. Aga.
Un es noteikti, ja buutu taa ccupa ar naudinnu, pateelotu taadu, nekaadu. Lai parbaudiitu, uz ko iisti balstaas visas taas atieiciibas. Nu ierastos uz randinnu ar taksi, nevis bentliju :P

EsparTevi  Šitas būs trendā! Ja pavisam nopietni, normāls vīrietis vismaz tagad zin par, ko jākļūst lai nodibinātu sakarīgas attiecības ar godīgu un patiesu sievieti! Citādi zinošajām, pieredzējušajām un citādi gudrām sievietēm jau nevar izpatikt, da jebkas, ko stāsti tiek apšaubīts. :)

Epifanija  kāds ieguvums, ko tieši izkrāpa, cik lielu naudas summu vai tikai pameņģējās?

Godīgas un patiesas sievietes no jums jātur pa gabalu, Dieviņš jau nav mazais bērns! Tikai pieredzējusi un gudra aplauzīs šitos "da jebkas, ko stāsti tiek apšaubīts" stāstīt tu vari daudz ko, it sevišķi tagad un pēc šādām tēmām! Nabadzīte nākošā aitiņa, lai Dieviņš stāv klāt!:)

Edgars37  Si topika sakara radas man gaisa doma-japanem no sava drauga vina Karibu majas atslega, jaaizbrauc, jasataisa realas focenes un ta kaaaaaaadus😃 makaronus es jums te uz ausim sakarinasu😁, da ne makaronu pacinas, bet veselu kuga tilpni ar makaroniem👍😁!!!

Vilksatkal  Ha, ha, nabadzītei kāds aplauziens ! Neizrādījās biezas mājas īpašnieks Jūrmalā ! Nav te īstā vieta kur meklēties , jāmeklējās pie siles , tur var drīzāk kādu deputātu nocopēt , viena vienu te nesen pameta !

solvitas  Es tikai nesapratu kāpēc bija vispār kaut kas jāturpina, ja jau dzīvē izrādījās un izskatījās vecāks par uzrādītajiem gadiem un arī alkoholismu nav nemaz tik viegli noslēpt. Satiekoties taču momentā ir skaidrs kas ir kas, gan pēc drēbēm, mašīnas, uzvedības. Es jau uzreiz ieraugot būtu aizmukuši no tāda bomža.

adamsone  solvitas - kāpēc jāturpina - droši vien tāpēc, ka arī pati daudz ko sameloja. Par gadiem pats par sevi saprotams.
Bet piepis acīmredzot svaigi uzlāpījies. :D Citreiz tie tekstiņi nav tik braši.

Gints_Maukelsons  adamsone, piepis ne tikai uzlāpījies, bet arī turpina dzīvot ilūzijās. Tagad droši vien ir kopā ar ilūziju lainera "Harmony of the seas" Kapteini.

Varbūt kļūdos, bet domāju, ka tantuks par tirliņiem sauc tos, kuri viņu ir pasūtījūši trīs mājas tālāk, bet tie īstie vīrieši ir tie, kuri bez iebildumiem atļāvuši kāpt sev uz galvas (zempapēžnieki).

leone  Jā,jā-šāda tēma un tās apspriešana noteikti "muļķītes" padarīs par "gudrītēm".:)
Kaut gan jāteic-ja cilvēkam zināmā vecumā(40+) vēl nav ne saprašanas,ne dzīves pieredzes,tad laikam nebūs ar,tomēr tas neliedz dzīvot,kļūdīties,maksāt par savām kļūdām un,neskatoties uz visu,vismaz kādu brīdi justies laimīgam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu