Sievietes, uzmanieties!

Manai kolēģei ir rūgta pieredze ar 1 no oho krāpniekiem. Uzdodas par tālbraucēju kapteini (patiesībā tikai stūrmanis uz zvejas kuģiem Liepājā un Ventspilī ( darbu maina, jo ilgi nenoturas dēļ dzeršanas). Saka, ka pieder māja Jūrmalā, kaut patiesībā tajā mājā 1 istaba, kurā nerādās gadiem, jo nemaksā komunālos. Anketā izskatīgs un slaids tumšmatis, bet bilde apm 15 g veca. Īstais vecums 55 g, bet uzdodas kā 45-47 g vecs. Maina bieži nikus. Meklē sievieti, pie kuras dzīvot Rīgā vai citur. Hronisks alkoholiķis, tāpēc nauda neturas un aktuāli, lai sieviete viņu arī daļēji uztur. Sievietes var iekrist uz to, ka viņš sakarīgi raksta un prot skaisti apvārdot un pasniegt sevi par to, kas nav . Diezgan ilgi sarakstās, lai piesaistītu noturīgu sievietes uzmanību par viņu. Dzīvē izskatoties uz 60, jo alkohols dara savu.
Sievietes, neuzķeraties un netērējat savu dārgo laiku pat sarakstei ar šo makaronu karinātāju ar parazitāro dabu. Gan jau atpazīsiet, ja uzrakstīs...

burleska  Bet Jūs neiedomājāties, ka šis varētu būt tas klasiskais gadījums, ko vēlās visi vīrieši, ka sieviete pieņem vīrieti tādu, kāds viņš ir- ar visām viņa problēmām, vēlēšanos izlikties labākam nekā ir un tml. Varbūt pārvērtējot savas iespējas ar to visu tikt galā... Un te nu mēs esam- nosodījums gan no vīriešiem, gan sievietēm. Nedomāju, ka tas viss atklājās tikai tajā brīdī, kad jau dzīvoja kopā. Bija iepaticies, piedeva visu visdrīzāk.

EsparTevi  Bet ka sanak alkoholikjim jurniekam nav tiesiibas uz laimi un parejiem alkoholikjiem ir? Varbut tas cilveks ari mekle laimi tapat ka jus? Vai virietis piedzimst parada savu dzivi sievietei tikai par maizi un pajumti? Ja sievietei taa dzive saliktos vinja tapec ir m ka? Un aferiste? Cilveks jebkura situaacija paliek vieniigi cilveks ar savam vajiibam un neparliecinatiibu un tikai pec tam nostajoties uz kajam spej uznemties atbildiibu pirmkart par sevi pec tam par citiem!

neko  Bet ka sanak alkoholikjim...
----
Tiesības var būt ar ir, bet varēšanas nav. Savukārt tiem kam varēšana ir, ir laimīgi un jautājums vai viņiem uz to ir tiesības pārāk neinteresē.

edding  Un tagad padomājiet, kādēļ šī tēma izsaukusi tik daudz komentāru. Piepe aš pa 4 lāgi palagus sarakstījusi. /Piep, mācies izteikties kodolīgāk/
Tesiņ, neaiztiek te neviena Laskoviju. Agrāk vienādiņ jozi piesauci, tagad laskoviju :)
20;20 Gunitaa, piepe netēlo, viņa tiešām tāda ir.
Maukelson. Tu nedabūsi, jo viena te no 100 nikiem blamē tevi.
2018-06-13 14:10
Kas nosodāms, ka negribēja būt viena? Daudz stulbāk, ja sieviete 40 gados grib palikt viena. Tas gan ir aizdomīgi.
Par tēmu- paldies par brīdinājumu, varbūt kādai noderēs, kaut riktīgās iepazīšanos meklētājas, cik zinu, nekādu PA nelasa. Savukārt te tikai pļāpas tusē, viņām nav laika iepazīties, jo jākomentē:)

burleska  Edding, nu gan, mēs te visu kā uz delnas izliekam, lai vīrietis var saprast, ko kura domā un pareizo izvēlēties, ar ko viedokļi saskan un tā, bet Tu saki, ka mēs nemaz iepazīties nevēlāmies :D

Edgars37  14:41

...tu vnk nepareizi saprati, visi ir vnk soka par to, ka veci, kas skraida rinki Centraltirgus apenes var noturet par tadu, kam tadas riksot apkart nevajadzetu, par to ir stasts!!! Ne mana dala protams, bet es vnk nesaprotu ka to var dabut gatavu, nesaprotu un viss!!!

nakunakutekuteku  Edgars37 Jums jāpiesakās pie tā veiksminieka uz meistarklasi lai pamāca un tā lieta aizies.:)

Labrador  Vai tad Latvijaa kugja kapteinis skaitaas cieniijama profesija? Tannkkugja kapteinja alga ir ap 8000 - 12000 eiro meenesii , kas buutiibaas ir relatiivi maza alga.

VECA_PIEPE  Jūs tokiņās esat bišķi nojūgušies :D,...šitā tēma nav par Piepi! Nu es Jumsiem to saku, lai rastu kādu skaidrību visā šitamajā Gunitaa pasākumā: es nava ne viņas druška, ne es esmu viņas kolēģe, kuru 60gadīgs Ohujiņa čakarmanis ir piečakarējis. Es takš jau simtām reižu esmu teikusi, ka tirliņi necenšas iekarot manu sirdi. Un zinies,...ta es par to kaučkā bēdu nejūtu- esmu bez tirliņu uzmanības dzīvojusi un man nekas nav pretī tā arī dzīvot tālāk.

Gunitaa, a kāpēc Tu par katru cenu gribi mani tam Tevis zināmajam tirliņam izprecināt?
Laikam viņš tā dikti stipri ir piečakarējis, kā pate saki: ne Tevi,
(baigo krenķi esi saķērusi par savas druškas apčakari? A ko ta laicīgi viņai acis nevarēji atvērt un parādīt gaismu tuneļa galā,...lai viņa tik traki nenorauj tūtā ar savu naivumu? :D)
...ja esi gatava to savu tirliņu pret viņa paša gribu pamest Piepim zem masas?

Jā... (pakasa pakausi), tas tirliņš ir makteni Tev sasālījis! :D

VECA_PIEPE  Gunitaa, wott ta bēda- ta es takš varu arī nekomentēt Tevis uzsauktās tēmas,...Tu tiešām esi iedomājusies, ka man tāpēc kāds gabals atkritīs?
Es pēdīgā laikā tik reti PA virinu un reti, kurā tēmā vispār izvēlos izteikties, ka Tev jau nu pa lieko bija manus komentus še uzskaitīt-
ta būtu labāk priecājusies, ka PATS Piepis ir izrādījis interesi Tevis uzsauktajā tēmā ņemt dalību.

Vispār labais: visas sievietes tiek brīdinātas, lai neuzķeras uz tirliņiem,...bet Piepim par katru cenu tirliņu grib ieskapēt pret viņa paša gribu. Atriebīgā sadiste!:D

Sievietēm nevajag būt lētticīgām dievgosniņām un nevajag izmisīgi ķerties pie ta jebkuras bikšu priekšas- ta ka tik bikšainis gultā,...tad arī viņām nebūs būt piekrāptām un apjātām!

Edgars37  17:44

nea, tas vnk nav mans un nekadas meistarklases man nelidzes;(...diemzel;(...ta nu ir;).

Labrador  Kaa reagjeetu Oho sieviete , ja iepaziitos ar viirieti , kursh uzdodas par kosmonautu , bet izraadaas , ka vien deltaplanierists. Vai uzdodas par prestizhas firmas taalbrauceejshoferi , bet izraadaas , kaadaa pagastaa ar gaziku brauc!?

Stika  Vnk dažiem vecmēbeļiem nu tik ļooooti gribas būt par ekspertiem tēmās, ka brīžiem izvirza visdebilākās versijas, bet kad tās izgāžas, tāpat nekad neatzīs, ka kļūdījušies, ar putām uz lūpām cīnīsies līdz pēdējam, jo kauns tak atzīt savu kļūdīšanos. Brīžiem sapinas paši savās pretrunās, bet tas viņiem netraucē jau atkal nākošajā tēmā uzņemtties " ekspertu" lomu. 😀😀
Komiski, odnako un nekā personīga, jo man pret viņiem nekāda naida nav. 😊

nakunakutekuteku  19.18
Cik sapratu Jums bija plika ziņķāre-"nu kā viņš to dabū gatavu"?Zinātkāri vajag apmierināt,tas paplašina redzesloku un veido personību.Joks.:)

nakunakutekuteku  Labradoram 19.37
Nekas briesmīgs jau nu nebūtu,jo ne jau vieta/darbs/ daiļo cilvēku.Gazikam nav ne vainas,pie tam,ne jau katrs šodien ar to pratīs braukt.Un galvenais-katru vakaru mājās.Urā.

raina1970  Labradoram 19.37 Pasmaidītu un pajautātu - kāda mārrutka pēc vajadzēja šitā izpildīties, un kopīgi pasmietos par to Vīnes mežu pasaku.Vienīgais- noteikti tā krietni uzmanīgāk pavērotu, vai tās pasakas neizplatās arī uz visu pārejo vīrieša stāstīto un darīto.. Ja jā- tad sakamais īss- čau. Ja tā ir bijusi tikai tāda velme biku pazimēties, lai paspīdētu dāmas acīs- nu tas vel nekas..

vilks28  Kas ir tālbraucējs kapteinis?

C_hloe  kas ir prestižas firmas tāļbraucējsoferis? :D :D :D
vienu kosmonautu zinu :D :D :D
laimīgi precēts

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu