izvēles

viens ēd roltonus un brauc uz tenerifi no iekrata, cits dzīvo mazā divistibniekā ar bērniem, bet pērk labāku mašinu un arī ceo, cits paiku tik rimi pērk un.... izvēlas nekur nebraukt, jo nevar atļauties, cits atsakās no attiecībām, jo hobijs prasa līdzekļus un laiku un šķiet svarīgāks par saīgušu partneri... kā ir ar jums? kur dzīves garša?

Edgars37  23:28

...nesaki Hop, vel pirms suna astes;D...garumi ir dazadi un mos visu var veikt ari bez kirurgiskas iejauksanas kruskurvi:D:D:D

Gints_Maukelsons  Hloja, atzīstieties, kurā veikalā mēdzat iepirkties! Es te aizsapņojos, ka varbūt varu būt tas veiksminieks, kuram Jūs izsakāt Torpedo komentārā minēto piedāvājumu...!

solvitas  Pie mums tagad ir tik superīgs laiks, ka būtu grēks kaut kur braukt tagad. Es reāli kaifoju par šādu laiciņu, viss zied, silts, saulīte spīd. Pilnai laimei tikai vēl seksīgu čaļi blakus prasītos, tādu smuku, muskuļu un mīļu, ar spalvainām krūtīm lai var degunu ierušināt tajās spalvās un noreibt no viņa patīkamās smaržas. Varētu bučoties stundām ilgi. Tas reāli būtu kaifīgāk nekā ar roltoniem mugursomā spiesties lidmašīnā un nesties kaut kur. Un ēst arī vajag veselīgi, es tagad katru dienu apēdu puskilo zemeņu. Mans hobijs ir sports un riteņbraukšana un nauda tam sevišķi nav vajadzīga, reizēm pamakšķerēju ar dēlu. Īstenībā es pašreiz jūtos tā laimīgi un apmierināti vnk tāpat bez iemesla.

nakunakutekuteku  Galvenais ir jēga dzīvei,ja tā ir,tad jau laikam var ēst arī tos roltonus.Šādi tādi ekstrēmi gājieni-kaut kur braukt,lekt,lidot /lai atšķaidītuvienmuļību/,tā jau nav dzīves jēga.Ja ar tās "roltonu diētas" ietaupītiem līdzekļiem var kādu cilvēku glābt,tad tas attaisnojas,bet tikai ,lai kaut ko nopirktu-nu nē,nebūtu ar mieru.

Torpedo  solvitas, tu beidzot esi konsekventa un izvēlies kko vienu - vai nu vecis ir bagāts vai nu muskuļains, a to tev te vēlmes mainās ik pa satundai :D

peonoija85  jaunībā reizi nedēļā gāju piedzerties, tagad reizi nedēļā eju baznīcā. Tā ir īstā dzīves garša. (

solvitas  Torpedo, nu bagāts - tas ir ilgtermiņa plāns, vīzija tā teikt, bet smuks un muskuļos ir mirkļa iegriba. Gluži kā tam džekam, kurš krāja naudu priekš Ferrari un tad bac! Nenoturējās un nopirka Snikeri :)

Gojko  Torpedo tak viens vienīgs muskulis, un snikeram tak naudas pietiks,- sapņi īstenojas.

rokons  Bet var tak izbaudīt dzīvi arī all inclusive viesnīcā dzīvojot. Arī biznesa klases lidojumi un Privat transfer jau nemazina iespēju izbaudīt jaukās puses.

Viss atkarīgs no tā, kas jāupurē, lai tā varētu izbaudīt. Cerams, ka ne ātro kredītu iespēja :)

solvitas  Nav tas "all inclusive" nekas baigi superīgais. Tad kad Lv auksts un drēgns tad jau var aizbraukt pasildīties, bet tā borings. Nu cik var ēst un gulēt pie baseina? Reāli laimes sajūtu par naudu nevar nopirkt un naudas sniegtās extras arī nav nekas superīgs. Vienīgais kam reāli tā nauda der ir drošības sajūtai. Nauda nomierina. Cilvēkam nav jāstreso par to kā nākošā mēneša rēķinus apmaksās, kas notiks ja ar veselību kas. Pat ja man tā nauda būtu, es viņu luksusā toč neieguldītu. Pat ja tik daudz, ka nevar iztērēt, tad labāk iedot tiem kam tās nav.

Stika  23:49 nē, Maukelson, neesmu mēģinājusi, turklāt tā mēdz jokot par vīriešiem, bet nevis sievietēm! dd😝

solvitas  Stika & Maukelson, es kā sportiste, varu apgalvot, ka to mierīgi var izdarīt bez ribu izņemšanas. Ir tāds vingrojums, kur saliektas kājas jānoliek pie ausīm, kā kūleni metot un tad kājstarpē ir tiešo virs sejas.

P. S. Komentārs tīri par tehniku, nekā personīga.

Edgars37  00:47

...neskatoties ne uz ko, Maukelsonam punkts;), tas bija filigrani;).

miglainaa_plava  Man laikam dzīves izziņā ir tā garša. Iekšā ir vējš, kas dzen un dzen. Nesēžas man uz vietas. Patīk iepazīt dažādas jomas, daudz lasu, sarunājos ar cilvēkiem... Kad lieta iepazīta, skrienu tālāk. Rutīna man patīk, tomēr galvā ir jābūt brīvam vējam. Citi atkal pārmet - neko neizdari līdz galam (ti. līdz peļņai un stabilitātei), visu pamet. Pēdējā laikā sāku domāt, ka varbūt tieši tajā arī jāmeklē tā peļņa ka esmu kustībā. Tāds kā žurnālista-pētnieka tips.
Tas attiecas uz visu - esmu gatava uz daudzām lietām taču tikai aiz pētnieciskiem nolūkiem. Nu un protams, ka īsta bauda ir satikt dvēseles radiniekus un parunāt no sirds. Sajūta ka neesi viens šai pasaulē ar saviem tarakāniem ir miljonus vērta. :) Kopā ar savējo cilvēku dzīve patiešām ir jaukāka.

miglainaa_plava  Atbildot par izvēli starp roltoniem un RIMI... Vispār smieklīgs salīdzinājums it īpaši zinot cik lielas rindas ir Stockmanā, pat numuriņus izsniedz. :) Paldies dievam nekad nav bijis jāizvēlas, vienmēr sanāk gan stockmanam, gan ceļojumiem, gan īpašiem kārumiem. Protams, kaut kas ir jāuzupurē, bet pagaidām ir ok.

DanaL  Mazliet pasmaidu par to stokmanu un rimi, zinot, ka gan vienā, gan otrā vietā pārdodamos makaronus (u.c.) ražo viens un tas pats ražotāji. Atšķiras pārsvarā tikai iepakojums.

Bet par tēmu. Cik cilvēku, tik atšķirīgu "garšu". Domāju, ka atslēgas vārdi ir gūt baudu jeb emocionālā labsajūta. Un jā, viens ir ar mieru dzīvot uz roltoniem, bet redzēt Lielo Kanjonu, citam pastāstīt visiem, kas grib un kas negrib dzirdēt, ka vakar ir iepircies sky (pat ja nopirkta tikai piena paka), citam lielākā emocionālā bauda sagaidīt saullēktu makšķerējot ezera vidū... Katram savs.

Attiecības nāk un iet. Bet palutināt sevi ar emocijām, neatkarīgi no otra cilvēka klātesmes, var jebkurš. Es laikam par šo variantu.

av2  Man? No vissa kaaa, kopaa :) Otras dziives nebus, jaadziivo vien ssii taa, kaa sirds veelaas.

av2  Kas ir....roltoni?

Vaukskis  av2, roltoni ir vispaarinaats apzimmejums aplejamajaam sausajaam koncentraata zupinjaam un tagad arii aatri pagatavojamajiem eedieniem- piemeeram, kartupelju biezenja ar galju , nosaukums radies no faktiski savulaik leetaakaa un taapeec pirktaakaa, krievu brenda "Rollton".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu