izvēles

viens ēd roltonus un brauc uz tenerifi no iekrata, cits dzīvo mazā divistibniekā ar bērniem, bet pērk labāku mašinu un arī ceo, cits paiku tik rimi pērk un.... izvēlas nekur nebraukt, jo nevar atļauties, cits atsakās no attiecībām, jo hobijs prasa līdzekļus un laiku un šķiet svarīgāks par saīgušu partneri... kā ir ar jums? kur dzīves garša?

burleska  Līdz šim dzīves garša bija attiecībās. Tagad mēģinu to atrast kaut kur citur :)

riebekle  Man dzīves garša ir mazajos ikdienas sīkumos. Skaistā kafijas krūzītē,

riebekle  .. jaukā sarunā, lēnā skūpstā starp ikdienas steigu.

Tessa  ta ir ar tam, butiiba, pieticiigajam blondiinem, kuram paljci vejerom, bet majas roltoni un izžmiegts sapnis par Tenerifi. pat smieties negribas.

mana dziives garša ir mana ikdiena. agriem riitiem ar spirgtu gaisu un skatiem, ka mostas mani lauki un mana pilseta. Vides mainja, krasa, strauja - te tu biji musdienas un pekšnji jau esi pirms 130 gadiem. cilveki, kuri man ir apkart. konsekventi profesionali striidi un saturiigas sarunas. klijentu sajusmas saucieni un skaļi aplausi.

lai cik tas nebutu diivaini, realitate tiesham viss ir citadak un nav tukšuma, stulbuma ar pamaz vai nu es nepaspeju ieraudziit.

kur braukšu rudenii, vel neesmu izlemusi, ir triis pieturpunkti. bet noteikti ta nebus Tenerifa, absoluti nesaista.

Liepa53  Aiz loga skaists rīts putnu dziesmās vīts. Vīrs atnes naktsvijoles un bērni atrod meža zemenes. Pirms kāda laika biju laimīga.

Mr_es  Par krutu auto un dzīvošanu divistabu dzīvoklī točna nesaprotu, bet ir daži pazīstami tādi un šķiet, ka viņiem ir ļoti svarīgs citu viedoklis par sevi, grib justies krutāki nekā ir citu acīs 😂 Bet ja nav naudas normālai paikai, tad jāmaina darbs vai jāsūkā pirksts, roltoni ir studentu vai jauniešu paika un normāli domājoš pieaudzis cilvēks tādus sūdus neēd 😎 Tad labāk nekur nebraukt, lai kapeikas nav jāskaita!

draboss  Nu piemērs ar ceļošanu un garu roltona diētu ir nedaudz par šerpu, lai gan ja viņiem tā der, tad viss ir ok. Šeit nav kaut kādas pareizas formulas, katrs lai savu naudu tērē kā vēlas.
Mani līdzekļi nav neierobežoti, nākas optimizēties, plānot un pie iespējas tos palielināt. Un bieži jau viens papildina otru - kaut vai izbraucienā pa LV, var gan piestāt skaistā vietā un uzēst paša smērētās maizītes un gurķi no tirgus, bet nonākot galapunktā paēst attiecīgās vietas/pilsētas kafe. Un nav teikts ka otrā (un dārgākā) ēdienreize būs garšīgāka. Bet katrai situācijai ir savs šarms un man atmiņā vienlīdz labi ir garšojusi gulašzupa Polijas ceļmalas krodziņā gan arī līdzņemtā desmaize ar Jacobs 3in1 kafijveidīgo šķidrumu benzīntankā Vācijā. Tāpat ar ceļošanu, kādreiz jābaida laiskošanās kūrortā, citreiz var ekonomiskajā variantā vandīties pa kādām Eiropas pilsētām izrunājoties ar cilvēkiem un redzot ko tādu ko tūrisma maršŗutos neiekļauj jeb vietējo kolorītu.

jadore  Katrs taču pats veido savu ikdienu, kādu izveidošu, tādā dzīvošu :DD Ir vērts iespringt :) Noteikti ne materiālās lietās tas kaifs, bet prieku vēlams no tām saņemt, jo tajās paiet ikdiena tāpat kā bez tām nav iespējams dzīvot. Man jauni iespaidi nepieciešami ... kā gaiss, labas sarunas, smiekli līdz krampjiem ... ir tik daudz brīnum jauku cilvēku visapkārt. Patīk izbaudīt procesu... jebkuru ... sākot ar rīta kafiju un beidzot ar labi padarītu darbu. Ļoti viegli pavelkos uz jaukām lietām, varu mierīgi aizbraukt paslēpot uz kalniem, jau nākamajā dienā, neskatoties uz to, ka slēpot tā īsti neprotu, par labu pastaigu pat nerunājot, kaut tūlīt. Vārdu sakot avantūriste, lai arī tikai daļēji :DD

kvarts  dzīvei garšu piedod vēlme un spēja sākt kaut ko no jauna, neatkarīgi vai tās būtu attiecības, bizness, vai mājas būvniecība...

gertrude  bija teiciens, ka nav svarīgi kādas kedas Tev kājās, ja Tu tajās staigā pa Parīzi.
es arī esmu no tiem, kas gadu krāj naudu ekskursijai. un? ja uz nedēļu var atslēgties no visa, redzēt vietas, par kurām visu mūžu sapņots, tas ir to vērts.

jadore  Dzīves garša ir izaicinājumos, lai arī kādi tie būtu.

HOUSE  Kautkā es vairs nejūtu dzīves garšu, arī mīlestība ir tikai vīzija, kuru labāk nepētīt, lai tā neizrādītos tikai tukša skaņa. Māku par sevi veselīgi paņirgāties, neslīgt depresijās un citās atkarībās. Pildu savas saistības, eksitēju...

elsa  Protams, katram savs. Vienam vajag pagulēt Grieķu smiltīs, citam pietiek pie piemājas dīķa. Katrs savu kaifu tver, kā māk.
Un es arī uzskatu, ka otra cilvēka klātesamība neliedz man darīt, atpūsties , baudīt visu tā , kā man gribās. Protams, labākais variants būtu, ja gribuļi sakristu, bet es no tā traģēdiju netaisu. Es arī varu piežmiegt jostu ciešāk , ja man gribas apgreidot savus hobija pričendāļus, bet drastiski uz roltoniem nesēžu. Šobrīd varu pārtikt no zaļbarības, kas manā dārzā ir lielos daudzumos. Baigā ekonomija. Un nemēģinu uzlekt augstāk par savu pakaļu. Dzīvoju mierā ar sevi un atļaujos to, ko konkrētajā brīdī varu atļauties.

elsa  Man tās vēlēšanās reizēm ir tik lielas, ka pati tam līdzi netieku.:D Bet es mēģinu pamazām. Un smagi strādāju, lai pie tā tiktu. Tici vai ne, bet kaut kas izdodas!

piladzoga  ha, vismaz uzzināju ,kas ir roltoni :D

coldlands  Dzirdēju vienu stāstu par to ka viens onka ar savu tantu bij nolēmusi līdz piecdesmit gadiem daudz strādāt, bez brīvdienām, uz visu ekonomēt, un krāt naudiņu. Pēc tam kad pienāks tie piecdesmit, iet pensija, nopirkt vienu husbilju, un ceļot.
Tuvu gaidītajam skaitlim, onka saslima un atmeta pedāļus, un pēc kāda laika arī tants aizgāja, neizturēja sirds aiz bēdām.
Tāpēc labāk dzīvot šodienai jo nav zināms, kas būs rit.

Bazhix  Katram tak ir tiesības dzīvot tā, kā viņš uzskata par pareizu :)
Ir cilvēki, kas pirmdienā ēd zvaigžņotā Michelin restorānā un pārējo nedēļu pārtiek no roltoniem, ir cilvēki, kas visu nedēļu ēd zāli un svētdien dodas pusdienās uz zvaigžņotu Michelin restorānu :) Un tad vēl ir cilvēki, kas nezina, kas ir roltoni vai Michelin novērtēti restorāni, toties katru dienu ieturās Čili Picā :)
Pie kam, to var attiecināt ne tikai uz ēšanu vai ceļošanu, bet jebkuru citu hobiju. Un pēc sava skatu punkta spriest par citiem nav diez ko pareizi :)

P.S. Lai arī es pats tā diez vai varētu, man tas šķiet ļoti jauki, ka cilvēks ir spējīgs sevi tik ļoti ierobežot, lai tiktu pie kārotā :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu