Kāpec veci pļerzaki grib jaunus skaistus meitiesus?

Ne nu gribet ta var, bet vai tiesam cer ari dabut?Ir nacies lasit brinumlietas ka 50 vai pat 60 gadi veci grib meitiesus lidz 40 vai pa 30 gadiem un vel lai ir slaidi jauni, smuki un velams bez berniem.Mums pasiem te ir viens brinumains pļerzaks kas rakasta-nē, nu ja tīk, var jau turpināt gaidīt Ziemassvētku brīnumu, bet nu neiemīlās neviens 40+ sievietēs, resnās vai nesmukās - tur ir kāda cita motivācija vīrietim. Vīrietis iemīlas vizuālajā, lai arī cik slikts būtu šīs sievietes raksturs c)
ta vai nu pasi doma ka vecos resnos nesmukos iemilas un ja vel tas naudas a nav?Vai vieniem vajag realu sieviski kas varbut tiesam vel var panemt, jo pasa vairs nav jauna.Vai tomer ta ari sapnos par tam jaunam smukam lidz kapa malai?

EIZHENIJA_FINKA  Es reāli gvenai ieteiktu veci meklēt ārzemēs. Var mesties kopā ar solvitasu apkopjamu pensi meklēt. Cerība ir apstakli, ka svešvalodu zinās slikti, un valodas barjera naļaus nojaust, cik tups proletarieC ir autore.

Skarlete  Kas tur tik tajās galviņās nenotiek!? Biju klāt, kā draugs, vīrietim 51, periodā, kad nu saprot ka nebūs vairs tā sexošana kā kādreiz...ak, Dievs...asaras, nožēla par darīto/nedarīto, iemeslu meklēšana, tb. pasaules gals...var jau būt ka ar jaunāku, dumjāku, gludāku var to laiku galvā pagriezt atpakaļ, pļerzaks tā meklē izeju...arī teikšu - labāk, kā nodzerties vai krist depresijā...

LaskovijMerzavec  Tess ir vien riktīg dām. kad velk, tad tād gruntig bumbieren velk (ar riktīg pog TUR un apkārt mežģīn), neto kā tās nieklabes - staigā te ar plik kusinj vai aukliņ, naudiņ nepietiek, gruntīg liet.


/...un kā vīņ slauc, kā slauc...pa Ziemasvētkiem...sapņaini aizver acis.../

Gints_Maukelsons  Stinky, vai jūsu tēvam viss kārtībā ar prostatu? Kā mātei ar urīna nesaturēšanu? Un pati arī jau esat tajā vecumā, kad sievietēm sākas problēmas ar urīna nesaturēšanu.

Brīnos, kā personāžs Stinky vēl nav nobloķēts, jo līdzīgi aizvainojoši teksti parādās regulāri.

Gvenas tant, piedodiet, bet šobrīd nevēlos komentēt jūsu tekstus. Tas ir tāpat kā skriet ar pieri sienā.

Edgars37  10:59

...Laskovijs te no kratina raksta😃???

adamsone  Viņi muld. Paši labi saprot, kas ir kas un kas par cik, bet parunāt tak var. Aizkadrā notiek cita dzīve ar citiem noteikumiem. Nu ir jau, iespējams, tādi, kas visā nopietnībā uzskata,ka lai vai kāds, tak vērtīgs, bet satikt tādus nav gadījies.
Ir zināms daudzums vīru gados, kas ne uz ko vairs necer. Strādā, vakaros iedzer aliņu un brīvā brīdī pakaitina gvenu. :)

rupers  Jo vecāks vīns jo labāks !!

neko  11:27:
nu tak, bezvadu tīkls tak arī krātiņos ir:) Mūsdienas tak pat cietumos internets ir un ja labi uzvedas viņu var lietot.:) Tessa gan jau ar pāris reizes dienā ļauj pogas paspaidīt, nav tak viņai necilvēks:)

C_hloe  10:50 es jau ka reiz ticu,ka iespējams ir viss, jo dzīve tiesi tā arī notiek. Tikai tie, kas grib to, ko nespej pavilkt, sak gausties visparinot savu problemu :)
Gan jau ka Gvenu atšuva kāds tīkams un kāds netīkams piesējas :)
ne visi "veci pļerzaki" grib 20 gadus jaunākas zirgastes un ne visas zirgastes un tantuki grib biezus makus.
Un vispar, palasot šo žūlti un apzīmejumus - "pļerzaki", "tantuki" , rodas vēlme parbāzeties uz krievvalodīgo vietnem, vai pavisam pie ārzemniekiem.
Vārdam ir spēks, ka jūs lietas saucat, ta viņas pret jums arī ir :)

draboss  Tām jaunajām ir labāka atmiņa, viņas negriež vienu un to pašu tēmu 20x uz riņķi.

neko  Vīrieši ne tik daudz no sievietēm gados mūk, kā no nīgrām tantēm, kas viņu par pļerzakiem uzskata.

Edgars37  11:46

...nu, ticesim tev uz varda😃😃😃

rupers  Vēl netikai par pļerzakiem uzskata bet arī par izvirtuļiem,plenčiem un bezzobiniem mūlāpiem .

Torpedo  nu, ļoti patīkami - atkal tēma man veltīta, pieteikumā pat pagarš mans citāts kkur izrakts - var just, ka cilvēks nopietni gatavojies :) Jā, protams, ka patīkami, ka es esmu personāžs, kuram PA vēsturē visvairāk tēmu veltīts - tā turpināt tālāk! :)

Stika  Maukelson, es savukārt brīnos kāpāc tu vēl neesi izbanots, jo aiz pieklājīgiem "Jūs" nereti nelietības un sarkasmu siievietēm esi sarunājis savos komentos! Un ja esmu tev uzminusi uz varžacīm, tad tas nenozīmè, ka tev nav jāiemācās pareizi rakstīt mans niks, ferštein??😎

Laimnese  Kā mans bijušais teica, ka viņam arī bijis periods, ka gribējās svaigu gaļu....

_Biezaa_oome  Ak dies, kādi bada laiki valstī sākušies...

_Biezaa_oome  Mani pat 60gadnieki vairs neinteresē. 50gadīgie jaunuļi, kuri nedzer, nepīpē un ir uzņēmīgi - tā varētu būt mana auditorija.

borzomi  Atkal tie sasodītie stereotipi!!!
Pirms "spļauj akā".pārliecinies,vai no tās pašai reiz nenāksies dzert!
Mēs taču visi novecojam!
Tam vecam"pļerzakam" nav nekādas vainas,arī tāds spēj sevi kopt, par sevi un otru rūpēties un aplidot!

Ja dzīvē daudz kas ir sasniegts,tad kāpēc,lai nebaudītu monogāmiju attiecībās!

baluba  Pļerzaki negrib pļerzakienes un otrādi. Bet vēlēties acij tīkamu- iekārojamu, prātam patīkamu-līdzvērtīgu, un neuzturamu tas tikai normāli. Gribēt ko labu vai labāku ir tikai apsveicami, tāpat kā pašam turēties līmenī, nevis gaudojot par pļerzakiem pašai līdz tam nolaisties.
Bada gan ōm! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu