Kāpec veci pļerzaki grib jaunus skaistus meitiesus?

Ne nu gribet ta var, bet vai tiesam cer ari dabut?Ir nacies lasit brinumlietas ka 50 vai pat 60 gadi veci grib meitiesus lidz 40 vai pa 30 gadiem un vel lai ir slaidi jauni, smuki un velams bez berniem.Mums pasiem te ir viens brinumains pļerzaks kas rakasta-nē, nu ja tīk, var jau turpināt gaidīt Ziemassvētku brīnumu, bet nu neiemīlās neviens 40+ sievietēs, resnās vai nesmukās - tur ir kāda cita motivācija vīrietim. Vīrietis iemīlas vizuālajā, lai arī cik slikts būtu šīs sievietes raksturs c)
ta vai nu pasi doma ka vecos resnos nesmukos iemilas un ja vel tas naudas a nav?Vai vieniem vajag realu sieviski kas varbut tiesam vel var panemt, jo pasa vairs nav jauna.Vai tomer ta ari sapnos par tam jaunam smukam lidz kapa malai?

medusbite3  Nevar visu laiku pārtikt no negācijām, tas nu būtu jāsaprot

Edgars37  Gvena, par tavu temu😃, gan viriesiem, gan sievietem nav jaapvainojas, ja nevar dabut labaku par sevi, jo tas ir tikai normali😉, ja nu izdodas ko labaku par sevi dabut, ta vnk ir briza halava, kas neilgs ilgi, ja vien tas labakais nav tik vajs, ka nenovelas uz zemaka limeni pavisam, bet tad ari tas labakais beigs but labakais zemakajam😉! Viss ir vnk, nedoma par plerzakiem, princiem utt., sac beidzot domat par sevi un bus OK😉

kvarts  Tie "jaunie zaķi" večiem izmaksā krietni lētāk nekā tantām jaunāku vīrišķi paņemt...kas var atļauties, ne tikai grib, bet ari reāli ņem...

Ernestiine1975  Es arī gribu jaunu auto, bet raucu ar to ko varu atļauties...

C_hloe  16:01 te ir tendence salīdzinat nesalīdzināmas lietas
Kad es par smaržam rakstīju latiņu tēmā, man teica, ka tur es latiņu nolaižu, bet ta tas nav
Man ļoooooooti patīk Haviers Bardems, bet es neiztēlojos, ka es ar viņu varētu dzīvot, tas, ka man kaut kas ļoti patīk, nenozīmē, ka es to gribu :)
Mašīna - nu būs cita materiālā situācija, būs jauna mašīna.
Attiecības ir tā sfērā, tā svarīgā dzīves daļa, kur partneri izskata visam mūžam - tam ir jābūt tāmkvalitātēm, kas jums liek kļūt labākiem visādi - izskatā, prātā, dvēselē, finansiāli, nevis paņemt otru kā izkartni, seksa objektu vai līdzeklu jebkādu fizisko un materiālo labumu gūšanai.
Tas otrs ir javērtē ka labāks es
Nepiekrītu Edgaram, ka attiecības ar labāko izjuks, ja cilvēkam ir tendence augt, tad viņs izaugs un, visticamā, abi tālak augs kopā.
Ir jāvēlas labāks! un - tāds, kuram es arī kāda jomā esmu labāks - lai var viens otru papildinat :)
Kaut ka tā.

Edgars37  16:49

...nu nezinu Hloja, ka iedomajies, ka gurkis izaugs par aeroplanu😃, maza lidmasinite var par aeroplanu izveidoties, bet nu ne gurkis😃. Abiem jabut no viena plaukta, kura tie jutas erti un var veseligi augt😃! Bet starpplauktu izaugsme...nu, agri vai velu, bet notiek atgriesanas sava plaukta. Pat tas, kas nokritis uz zemaku plauktu, visdrizak taja atgriezisies, neka individs no zemaka noturesies augstaka😉, kultura tomer dara savu😃.

LaskovijMerzavec  17:28... te nu gan nepiekritīšu. Ja tā notiktu, tad visi sēdētu tik savos plauktos un pasaule nemainītos.

Bet pasaule nemitīgi mainās...

jadore  16:49
ne visi grib augt un ne visi grib kļūt labāki, citiem ir labi kā ir, tāpēc ir tik svarīgs dzīves virziens, lai tas sakristu. Cik tad ir to cilvēku ar kuriem vari būt, kas esi - neizliekoties... Un ne visi meklē draugu/partneri visai dzīvei... varbūt sievietes, bet vīrieši... šķiet retais.

par temu:
Gribēt nav kaitīgi, ja no nedabūšanas nepaliek nīgrs... Un nav nekā slikta, ja vīrietis iemīlas vizuālajā, ja gribi viņu ieinteresēt, tad pieliec pūles pie sava vizuālā. Sievietei taču arī nav vienalga ar ko būt kopā.

C_hloe  17:28 :D nedali cilvēkus plauktos :D :D :D
es vnk uzreiz citās kategorijās domāju :) tas ir - es neiedomājos, ka var uzvārīt ievārījumu saliekot kopā zemenes ar reņģēm :)
es kaut ka par mentāli līdzigajiem domāju :)

Droshs_Plecs  Visi vīrieši grib skaistas, jaunas sievietes, jo tās ir visvērtīgākās no reproduktīvā skatu punkta. Ģenētiskā programmēšana. Bet ne visi var dabūt.

fargo  viens. "Kāpec veci pļerzaki grib jaunus skaistus meitiesus?" 30-40 gadi nav jauni meitieši, par skaistiem varbūt, bet tas +/- ir pusmūžs. gan jau, ka grib arī patiesībā jaunas sievietes, tā ap 20.
otrs. "bet nu neiemīlās neviens 40+ sievietēs, resnās vai nesmukās - tur ir kāda cita motivācija vīrietim." parasti, tā arī ir. parasti, motivācija ir cita.
trešais. "Vai vieniem vajag realu sieviski kas varbut tiesam vel var panemt, jo pasa vairs nav jauna." PAŅEMT?

finālā. autore pati saprot, ka apstiprina otro manis doto punktu ar sevis teikto trešajā?

Labrador  Ja vecam pljerzakam pietiekoshi naudas , tas ne tikai grib , bet vinjam arii ir jaunas un skaistas meitenes.

Edgars37  17:32

...isuma, ja cilveks dzives laika ari iegust kadas augstaka plaukta regalijas, tas de facto nenozime, ka ta plaukta iemitnieki vinu uztver ka savejo😃.

17:55

...nu ari mentala lidziba vel neko neizskir, kultura tomer visu saliek pa vietam, agri vai velu😃.

Hbbs  Ja gan domāšanā gan ārienē nebūtu ´´veca pļeka´´ , tad gribētu arī Gvenu un šito...nu Solvitas.
Bet tā kā tas ne vioenmēr notiek, tad jauneklīgiem večiem nekas neatliek. Pie tam, ko nu tur kūko par 40 gadiem...ir pat OK 25.
Pūt nu vaigos :D

nakunakutekuteku  Solvitas 10-30
Stipri šaubos,ka tie "pļerzaki" sējot domā par dīgtspēju.

runcitis15  Gnena Tev pašai 62 gadi un 156 augums ko tad gribi jaunāku?

C_hloe  19:00
Cilvēka (vai cilvēku grupas) domāšanas, uztveres, izpratnes veids un emocionālā ievirze; vēsturiski izveidojies domas, darbības un pasaules savstarpējo attiecību veids. (C)
Edgar, dod savu definīciju :D
Vispār interesanti pavērot kā vienas diskusijas ietvaros cilvēki saslāņojas, skaidri redzams, kurš nav “savējais”. Tamdēļ viņš nav sliktāks, tik citi kritēriji, citas vērtības. Svarīgi ir atrast savējo, nevis ceptirs par “svešiem” :)
Easy...

EsparTevi  Var jau runat par izskatu ka vecuma pazi un ir cilveki kas izskatas fiziski jaunaki par biologisko vecumu! Bet prata um domu vecumu jau nenoslepsi, jut jau vecuma smaku katra pienemuma un dzives uztvere! Var jau aizbildinaties ar pieredzi prata un znasanam ka dargumu! Tacu viens ir skaidrs tas vis ir tiess pieradiijums vecumam un veciibai! Var uZreiz manit kad sieviete ir jauna un kad tai jau ir 25 vai 30 kurnuvel 40plus pmus tur viss domaju viriesie ir skaidrs! Tapec ari skatas uz jaunakam lai to prata vecumu neciestu! Netik cik tiesi miesas svaigumu! Nevar milfas noslept ka ir jau ar pieredzi nu nekaadi to jau mana visas sarunaas! Laigan pielieto dumas blondinea jokus! Tas jau seviskji smagi vecuma pec 30! Tapec viriesi ari mekle jauninjas lai to vecuma pieredzi neciestu! Tas pats ir ari no sieviesu puses! Tapec vecie mekle jaunos netik vik miesas delj! :)

EsparTevi  Visi jau grib lai domas ir svaigas pieredzes neapbruzatas lai tic brinumie
Pasakam rada un spej izbaudiit brinumus un taa ;)

burleska  20:10 vispār jau taisnība. Lauzties cauri jau izveidojušamies nosacījuma refleksiem nav diez ko patīkama nodarbe. Jo vērtē jau pēc iepriekšējās pieredzes. Pateiksi kaut ko līdzīgu kā iepriekšējā, vīrietis jau sasprigst- tātad tāda pati. Tas nekas, ka konteksts pilnīgi cits. Viegli ir ar jauniem, un pieņemu, ka arī ar viediem vecākiem vīriešiem, bet diemžēl tādus vēl neesmu sastapusi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu