Vajag steidzami izprecināt kaimiņu, bet ir problēma..

Viņš: šķīries (viens bērns, nedzīvo kopā) rūpnīcas vadošais darbinieks, "pareizs", piezemēts, uzticams, nedaudz snobisks. Vecums laikam uz 35-36. Hobijs - retro tehnikas atjaunošana. Pieeja saimniecībā: izdara pats tikai to, ko var izdarīt perfekti, pārējo uztic speciālistiem. Ar emocijām it kā nav apdalīts.
Problēma tā, ka viņam vispār nav sociālie profili, un man liekas, ka viņš neprastu iepazīties internetā sava "pareizuma" dēļ.
Tuvojas Līgo, bet izrādās, ka viņš tos grasās pavadīt mazā bariņā tepat Carnikavas vasarnīcā. Brīvas meičas tur nebūs... Tad nu es smadzeņoju kā tomēr panākt viņām kāādas iepazīšanas iespējas. Ieslēgt Tinder, un skatīt kas tuvumā? Iet klāt visiem svinētajiem, mēģināt pietusēt? Iet uz centru tēlot zaļumballes cienītājus (šaubos vai viņš dejo)?
Lūdzu idejas...

janisb  Nečakarē cilvēkam dzīvi...

EsparTevi  Vinjam vajag ari kadu pamesto, parbaudi savos kontaktos varbut ir kada svaigi skjirusies dama un saved tos nevainiga ligo pasedesana kopa, vai ka daži mineja uztaisi profilu ar so skumjo aprakstu un ieraksti talrunja numuru lai sievites zvana pa tieso noteikti izdosises! :)

Marija_Anna  Internetā tavs draugs turpinās perfekti visu izskaitļot , aprēķināt der - neder. Pēc uzdotajiem lielumiem ( kas var būt arī nepatiesība vai neprecizitāte )
Visvienkāršākais - iet tautās.
Līgo , tur kur dejo , iet rotaļās. Neviļus var salikties jebkāda kombinācija.
Pēc Līgo , tur, kur vismaz kāda darbība ( hobiji , ekskursijas, pasākumi ... )
Varēs ievērtēt gan pēc intelekta , gan izskata, gan garšas , smaržas , formas , enerģijas , izturēšanās. Un pat ja viss perfekti neatbildīs, pietiks ar 2/3 patikšanu . Iepazīs , sapratīs arī pāri palikušo 1/3 .

Drole  tinderi un citas ieskrietuves ir prieksh ONS klientiem, nevis izprecinaashanas. Kam vajadzees, iepaziisies pie garaazhaam, nevis dzerstinjos.

Pilskungs  "Vajag steidzami izprecināt kaimiņu" ... Kas tā par ideju ?
Kāpēc vajag ? Vai viņš to lūdzis ?
Nodarbojies labāk ar savu problēmu lāpīšanu !

fargo  2018-06-20 23:08

beidz lūdzu murgot.

Droshs_Plecs  AGATE9, jebkur taču. Izej uz ielas, transportā, veikalā, jebkur taču ir cilvēki, ar kuriem var iepazīties. Internetā iepazīties tizli, jo neliek bildes aktuālas, tēlo kaut ko no sevis. Var apmeklēt arī dažādus pasākumus, piemēram, konferences vai izstādes un iepazīties tur.

>viena uz pasākumiem negribu iet, nu sportiskos pasākumos esmu kopā ar bērniem, tur neviens foršs un brīvs nenāks.

Nu jā, ar bērnu, ja esi, tad vīrietis klāt nenāks. Mēģini iet uz sporta zāli, kur daudz veču, uz dejošanu, uz kaut kādu fitness klubiņu, nez...kaut ko tādā garā. Sievietēm laikam internets labāks, jo viņām nevajag izrādīt iniciatīvu, tikai izvēlēties. Bet vienai uz pasākumiem jāiet. Ja negribi izkāpt no komforta zonas, tad nesūdzies.


>neviens foršs (!!!) un brīvs nenāks.

Samazini standartus. Foršs vīrietis vēlēsies foršu sievieti. Kāpēc Tu esi tik pārliecināta, ka atbildīsi šiem standartiem? Esi priecīga, ja vidēji labs vīrietis sit kanti. Nevar katra dabūt princi, jo viņi ir limitēti skaitā un viņus dabūn jaunās, skaistās, bez bērniem. Vnk matēmatika / statistika.

>Nu re, tur jau tas joks, gāja uz ballēm, pasākumiem, tagad tikai pirmajā vēstulē prasa, atsūti vatsapā foto, tūlītēju bildi, kāda izskaties, kādas kājas, krūtis un kādā krāsā biksītes....nosit visu vēlmi runāties ar tādiem, kur nu vēl tikties.

Atkal. Neesi tik izvēlīga! Sievietes un vīrieši nav vientuļi tāpēc, ka grūti atrast partneri. Tie ir vientuļi, jo ego saka, ka nedrīkst samazināt latiņu. Bet ja jūs paskatītos uz sevi no malas, tad saprastu, ka neesat nekādi dieva dāvanas, bet daudz maz viduvēji cilvēki, kas ir pelnījuši viduvēju partneri. To pieņemot, dzīve kļūs daudz vieglāka, bet ego pretosies, protams. Tāpēc no ego vajag atvadīties.

av2  pa lielam , liec mieraa vinnu. Da kaut pats prasa. Visiem ir taadi posmi dziivee, kad gribaas mieru.
Bisskki jau nu gan vinnss izklausaas....paarak pareizs/sausinnss.
Iepaziities, un veiksmiigi sakaartot dziivi, ir ...pamatiigs darbs. Randinni, plaanossana uz priekssu, kandidaatu atlasiissana, saliidzinaassana, muuzziigi aiznnemtaas briivdienas utt. Un veel taads siikums, vajag veiksmi.

neko  Spēja patstāvīgi atrast sievieti ir sava veda pārbaude tam, ka viņš pēc tam zinās ko ar viņu iesākt:)

sangukuLV  Izprecini mani ar!!! :)

miglainaa_plava  ehhhh, aizbrauktu es ar brīvajām draudzenēm, bet būsim jau par vecu. Tādiem tikai ap 20 gadiem vajag. Jautājums - vai viņam ir māja un nopelna labi? Vai kārtējais laucinieks, kam vajag bezmaksas darbaspēku sieviešu izskatā, kas vagas ravē? Ja vēl bijusī pie celtnieka aizgāja... izklausās nožēlojami. No VADOŠAJIEM darbiniekiem (ar atbilstošu algu) parasti neaiziet. :)))))
Vispār ja cilvēks nekur neiet tad ir ļoti grūti satikt cilvēkus... pat nezinu ko ieteikt. Pati veinmēr iepazīstos, kad aizeju kā minimums uz svētku tirdziņu.:)

minkalove  "DROŠS plecs" . Vai Tu pats to ko raksti attiecībā uz sevi piemēro??? :)

pavadonis1971  Un atkal nonaakam pie latinjaam..varbut tas tavs draugs ir gudraaks ?izskaitlojis ka dellj sex uznemties probleemu nastu?neesmu sastapis nevienu sievieti no interneta kura butu bez probleemaaam..vienai beernu cupaam.citai jaastraadaa no riita liidz vakaram utt..un kaa tad dziivit ar to veiksmiigo sievieti ko?pashi cilveeki deelj saviem gadzetiem spiesti rukaat pa devinji meemi..un tad internetaa meklee taadu pashu darbaholikji..lai jau kopaa vergotu pateereetazju kultam..un ja viirietis pasaka ka grib sex..aarpraats..vinsh grib sex.. negribot probleemas..taads skaitaas jaaklis..turiet savas latinjas

Geisha  Vīrieši dalās 3 grupās:
- mačo,
- čmo,
- čo mam?

Lai tak cilvēks dzīvo ka viņam ir ērti un labi. Ko bikses plēs par viņa seksuālo dzīvi? Neinteresē viņam viss tas. Neinteresē tradicionālās attiecības. Varbūt tu viņam patīc, bet Tu te viņam babenes meklē. Atslābsti.

JurisK  Atziisties nu vien, ka tas esi tu pats. Nevajaga kautreeties, gliits viirishkjis, normaals pamatkapitaals, peec skata veseliigs. Taa arii uzraksti, ka meklee draudzeni Liigo vakaram un Jaanju naktij, ja nu noveicaas!

eksim_braalis  Nedod Dies´ tādus draugus - "labdarus, palīdzētājus".

Gints_Maukelsons  Saprotu tavu kaimiņu - Jāņos nokniebties grib par "трезвенники и язвенники"!

Lai izdodas!

langstinsh  Rīts gudrāks par vakaru...vajadzīga balva...
Vakarējiem kāpostiem jāpiekomplektē mīkla!
Lai labi Līgojas visiem!

Drole  "Hobijs - retro tehnikas atjaunošana. Pieeja saimniecībā: izdara pats tikai to, ko var izdarīt perfekti, pārējo uztic speciālistiem."

Tulkojums: autora sievai apnika, ka maajaa plaukti nokritushi, pods tek un kraasnis duumo, jo laulenis tikai tup garaazhaa un pulee vecus dzelzhus. Aizgaaja pie cita, kam rokas aug no pareizaas vietas.

kvarts  Negrūd cilvēku nelaimē, kāpēc uzspiest to, kas viņam nav aktuāls....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu