Vajag steidzami izprecināt kaimiņu, bet ir problēma..

Viņš: šķīries (viens bērns, nedzīvo kopā) rūpnīcas vadošais darbinieks, "pareizs", piezemēts, uzticams, nedaudz snobisks. Vecums laikam uz 35-36. Hobijs - retro tehnikas atjaunošana. Pieeja saimniecībā: izdara pats tikai to, ko var izdarīt perfekti, pārējo uztic speciālistiem. Ar emocijām it kā nav apdalīts.
Problēma tā, ka viņam vispār nav sociālie profili, un man liekas, ka viņš neprastu iepazīties internetā sava "pareizuma" dēļ.
Tuvojas Līgo, bet izrādās, ka viņš tos grasās pavadīt mazā bariņā tepat Carnikavas vasarnīcā. Brīvas meičas tur nebūs... Tad nu es smadzeņoju kā tomēr panākt viņām kāādas iepazīšanas iespējas. Ieslēgt Tinder, un skatīt kas tuvumā? Iet klāt visiem svinētajiem, mēģināt pietusēt? Iet uz centru tēlot zaļumballes cienītājus (šaubos vai viņš dejo)?
Lūdzu idejas...

Stika  Nu ja, Maukwlsons piedāvājoties iepazīties personīgi, labi iegaumējis, kur es dzīvoju.
Onkuliņ M, ar tevi es nemeklētu ne papardes ziedu, ne sēnes, ne ko citu. Tev es labākajā gadījumā atļautu savu miskasti iznest un tad nešķērsojot mana dzīvokļa slieksni! 😃😃
(Kā redzat, šitas mužiks ir reti liels mēsls, jo joprojām nevar piedot, ka atšuvu viņu jau pirmajā vēstulē.😄😝 un ņemas, acis pārgriezis...) Hi, hi...😀😄😝

Gunitaa  Stika, tak neņem galvā! Mēsli smird pa lielu gabalu, pat ja spīdīgā papīrā iesaiņoti. :D
PA pasažieri tak nav nekādi muļķi un mēslus no konfektēm spēj atšķirt.;)))

Momo  Patīk uzstādījums, ka vajag STEIDZAMI izprecināt kaimiņu. Laikam gaudo pa naktīm un neļauj gulēt. :)

Gints_Maukelsons  Gunitaa (11:29) - šoreiz piekrītu jūsu komentāram. Un augstu novērtēju jūsu paškritiku, ka atzīstat, ka pati un Jums līdzīgās jau sen esat izsaiņotas. Un vissmieklīgakās ir epizodes, kad jūs te viena otru sākat publiski gānīt.

Stika (11:15) - mēs taču pie vienas citas tēmas izdiskutējām, ka neesmu Jums rakstījis. Kāpēc turpināt sevi mierināt ar šo argumentu? Cenšaties mani nomelnot, lai potenciālās līgaviņas novēršas no manis? Bet iešāvāt kājā pati sev, jo ar šādu antireklāmu, ko sev sarīkojāt, "eerts" kaimiņš noteikti negribēs saistīties ar Jums Līgo naktī!

Gunitaa  G_Maukelson, pat ja gadās asāk diskutēt ar kādu, tad es parasti tomēr nenolaižos līdz zemiskumam kā Jūs! Un nav jau grūti uzcept bezpersonisku troļļa anketu (jau kuro pēc kārtas!), bez bildes , protams, un anonīmi nozākāt Gvenu, Stiku, uc sievietes. "Varonis" atradies. Večus Jūs neaiztiekar, jo Jums bail un patiesībā esat nožēlojams gļēvulis!

LaskovijMerzavec  Nu nezinu, ko tur var palīdzēt, ja pats nespēj sameklēt ...

Būs, kā vienam paziņam, kurš arī maklēja draugam, meklēja...līdz foršāko no tām pats aprecēja:)

Stika  "... lai potenciālās līgavuņas novēršas no manis" (c) 😀😀😝😝
"komu i kobila ņevesta" un labāku tu toč neesi pelnījis !
Un vēl melo kā suns ka neesot rakstījis...ddd Žēl gan, ka nesaglabāju to vēstuli!
P.s. Un par mani vari neraizēties, jo man ir ar ko svinēt Jāņus un bezpalīdzīgi kaimiņi neinteresē ne mazākā mērā! 😃
man ir ar

DanaL  Brīnums, ka Gvena vēl nav pieteikusirs. Viņa vienmēr ir gatava precēt jaunāku vīrieti.

adamsone  99% ka drošs plecs ir hļupiks sēdoša suņa augumā ar muskuļiem kā odam. Ļoti jau nu tur rūpi par viduvējo sieviešu problēmām. ;)
Es nezinu, kam vajag tik vecu un tik nefunkcionālu vīrieti kā tavs draugs. Apkārt ir milzums puišu ap 25, neprecēti, bez bērniem....
Tādi kā viņš/tu pēc otrā alus kausa sāks pinkšķet par neizdevušos dzīvi un sabojās visus svētkus.

Edgars37  23:22

...var pat mierigi kadu sievieti uzaicinat uz to Carnikavas tusinu Ligo svetkos, kur problema😉? Var noiret plostu un Ligo sarikot uz udens. Var normali ietuset ari Rigas Ligo svetkos. Nesaprotu problemu😃, tiesam😃, te tak ir pilns oho ar potencialajam partnerem😃. Nu, ka tas ko maksas, ir jarekinas😃, bet ta es vispar temas apraksta problemu neredzu😃...50 grami drosmei😃 un lietas aizies😉, tik nevajag naudet😃.

Edgars37  ....un ja vel hobijs ir retro tehnikas atjaunosana😃, da par to var stundam liet, randina nebus nevienas tuksas minutes😉

fargo  "un ja vel hobijs ir retro tehnikas atjaunosana😃, da par to var stundam liet, randina nebus nevienas tuksas minutes"

labāk būtu klusēt, nevis tikko satiktai sievietei stundām stāstīt par retro autiņu atjaunošanu.

Gunitaa  Cīnaties, cīnaties, Maukelson, bet sākumā labāk tomēr apkarojiet savus personīgos tarakānus! :D
Bet tā kā līdz šim netiekat ar tiem galā, iesaku nopirkt dihlofosu, sapūtiet to celofāna maisiņā un uzmauciet maisiņu galvā - gan tarakāni apsprāgs, gan būsiet pozitīvs un jautrs vismaz pa Jāņiem! ;)))

C_hloe  13:10 cīņa par ko? :D es nelasu visus komentārus, bet nu cīņa iepazīšanās vietne ar pretējo dzimumu skan amizanti :D spilvenu cīņa?

langstinsh  Mīļā tauta...kamēr jūs te skalojat un mazgājat-biju mežā!
Pirtsslotām zariņi 17 dažādi.
Sveicu ar Vasaras sākumu!
Esam iecietīgāki viens pret otru.@
Papardes gan -kādas ir-Tad UZZIEDINĀM!

eksim_braalis  Dāmas, es saprotu jūsu naidu, jo pēkšņi ir uzradies kāds, kas argumentēti spēj stāties pretī jūsu virtuālajai visatļautībai. Lai piedod Torpedo kungs, bet viņa centienus jūs sen jau droši vien neuztverat nopietni un laižat gar ausīm. Tāpat uzspļaujiet pārējiem kungiem, kas nepūš jūsu stabulē. Piedodiet, bet manī ir ļoti spēcīga taisnīguma izjūta, tāpēc cīnīšos līdz galam!(c)

Interesanti, ko PA pasažieri vēl lasīs un piedzīvos (kādas cīņas), kad uz skatuves iznāks "Aija Mauķelsone"?

LaskovijMerzavec  Suņi rej, bet karavāna iet tālāk....


/... par kārtējiem gāganu kariem.../

fargo  normāla attieksme autoram. patīkami lasīt nelecīga cilvēka normālus spriedumus.

elsa  Nelasī8šu pārējos palagus , bet man sabrieda jautājums - kā cilvis var strādāt vadošā amatā, bet bābu nemāk nomakšķerēt pašrocīgi? Tu akta laikā arī sveci jamiem gatavojies turēt un kustību amplitūdu koriģēt? Bērnu(zvēru) dārzs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu