Papardes zieds

Nu arvienvārdsako, tuvojoties kartējiem svetkiem "brūtgāni" sarosījušies, viņiem vajag kādu ar ko papardes ziedu meklēt :)
kas tas par pirmsvetku izmisumu, kas liek visiem drudžaini kļūt aktīviem?
tagad ta ir tāda tendence - vienalga ko, ka tik kāds pie sāniem?

eerts  Ja mēs savai dzīvei dodam iespēju radīt "nejaušības" vai "piedzīvojumus", tad nereti sanāk, ka dzīve mums iedod kaut ko vairāk nekā varam gaidīt - "brīnumu". "Velns slēpjas niansēs". "Dievs dzīvo nejaušībās". Un visbiežāk notiek neiedomājamais.

Svētki ir viena no tam situācijām, kad mēs varam radīt iespējas "piedzīvojuma" notikšanai.Notikt var jebkas. Vai zila acs, vai mūža mīlestība... vai nav vienalga, tas ir piedzīvojums un tas padara mūs bagātākus un stiprākus.. tas var arī "nogalināt vājos"... bet tā arī ir dzīve, nevis eksistence.

junijs  Man nav tā, ka tikai uz svētkiem gribās un oho laikam ir pēdējā vieta, kur kautko steidzīgi var atrast

Vilksatkal  Kas vaina svētkiem, var pielieties , pierīties , var arī vairākas līgotājas izcirst pa dzērumu !

EIZHENIJA_FINKA  Un, kur ir problēma piekrist vienkārši pavadīt kopā svētkus, pat ar kaimiņu, kolēģi un citiem "´ NE TAVIEM" partneriem?

solvitas  Visu iesākt pareizāk ir gada pirmajā pusē, jo gada pirmo pusi pārvalda vīrišķā enerģija, tad dzimst uzsācēji. līderi, tiek stādīti augi un radīti jauni projekti. Gada otro pusi pārvalda sievišķā enerģija, kad augļi tiek brīdināti un vākta raža. Tā kā tos bērnus arī vēlams iesēt līdz Jāņiem, lai pēc tam var brīdināt un dzemdēt.

solvitas  Un man mav vienalga ko! Un čalis būs mūsu kompānijā arī priekš manis piemeklēts. Pēc bildes likās OK, es arī viņam pēc bildes patīkot, tā kā svinību laikā varēsim iepazīties. Un ja dzīvē nenoklikšķēs, tad nekādu pienākumu jau mums nav vienam pret otru.

Geisha  Ja vien paši jautri būsim,
Papardītē laimi gūsim!
Galu galā varam mēs,
Sirdi zaudēt papardēs!

eerts  Man šķiet, ka sievietes 25-45g. vecumā ir ieslēgušas "aktīvo filtru", un kandidāti tiek rūpīgi atsijāti... To, zeltu, kas slēpjas dubļos viņas nekad neredzēs. Droši vien ka tā ir loģiski un pareizi. Vienīgi, ne viss ir zelts kas spīd... Sarežģīti :(

riebekle  Kur problēma atšūt tos visus gribētājus? Lai jau rosās. :)

LaskovijMerzavec  c_hloe... nu nejau visiem vīriešiem ir vienalga ar ko un kā. Ja dzīvē tā sagadās (un tā ir gadījies) , tad izvēlos svētkus pavadīt vienatnē, neviss ar kko. Protams, tas neizslēdz aizdoties uz kādu pasākumu un tiešām atrast retu ziedu.

Pie tam, pēc svētkiem ir īstais plaujas laiks, kad meitenes ir sakasījušās ar saviem puišiem, kas par daudz iedzēris, kas ne tā paskatījies, kas ne ar to padejojis... tik atliek ņemt un stiept uz tuvāko siena gubu:)

neko  Tēmas mērķis pakaitināt tās, kam neviens nekādus ziedus ne dāvina, ne piedāvā meklēt?:)

Ja jau bijušie brūtgāni - tad tās jau ir pārbaudītas vērtības par kurām nevarētu teikt "vienalga ar ko". Attiecīgi tēmas vairāk tāda koķetērija - "re kā šamie neaizmirst, vel joprojām grib un aicina":)

JurisK  45 gadi noteikti vairs nav jauns! Vecs ir tad, kad vairs nav taada dedziiga iekaariena, nav kaarteejo sveetku nepacietiigas gaidiishanas sveetku sajuutu un darbiibu priekshnojautaa. Nu tieshi taa kaa tev, Hloja! Krieviem ir taads vaards umudrjonnij, nu tas pats, kas mums dziivesgudrs. Varbuut, ka neesi veca, vienkaarshi dziivesgudra.

Torpedo  Man vajadzēja visu dzīvi nodzīvot, lai saprastu beigu galā, ka tas papardes zieds patiesībā ir sievietes pīī*** - nu, pēc izskata

LaskovijMerzavec  Torpēdo... izklausās, ka nāksies vēlvienu dzīvi te dzīvot! :)

raima  Cilvēki dažādi. Kam vajag kādu nebūt sabiedrību, kas labāk svin perfektā sabiedrībā (t.i.savā, vienpersoniskā).

Tas bija pirms gadiem rudenī- tikšanās ar kungu, kur 20 minūšu laikā bija skaidrs, ka saskan 1 jautājumā- abpusējas antipātijas. Pirms Zsv. vai Jg. zvans ar ierosinājumu sagaidīt kopā. Atgādināju, ka mums abpusēji nebija simpātiju, seko priekšlikums iedzert un gan jau būs labi. Toreiz pie sevis nodomāju- cik gan vientuļi jājūtas, lai ko tādu piedāvātu, jo vīrietis nebija žūpis, drīzāk sausiņš, inteliģents vecpuisis pēc 40. Nesagaidījām kopā, pamatoju, ka, zinot savu raksturu, nekas nebūs labi.

dzozefinaups  Ssogad daba viss atrak,ari papardes jau parziedejusas. Var nepuleties burvigaja naktii!

valmierietis333  Ir arī daiļais dzimums ,kas nevēlas pavadīt svētkus vienas un piekrīt šādiem piedāvājumiem - tādēļ ir arī piedāvājums , vienīgi varbūt ne visas pašas aktīvi meklē šādas iespējas - sēž un gaida uzaicinājumu , vai vienkārši spilvenā raud , ka nav nevienam vajadzīga !

Bet te atkal raud , ka uzmanības par daudz ! (Nekad nav labi!)

Būtu priecājusies ,ka kāds tieši Tevi izvēlējies ziedus meklēt - vismaz daudzas citas brīvās būtu sajūsmā par tādu piedāvājumu , jo vienatnē ar basām kājām brist pa rasu un meklēt to ziediņu nav tas aizraujošākais pasākums ! ;D

Edgars37  16:26

...ta, par ko man vajag atbildet😃😃😃???

Un vispar, Ligo tak notiek tik daudz pasakumu, oho daudz sieviesu, nu kas par vientulibu😃, Papardes ziedu pat var Jaungada meklet😃, sezonalo ierobezojumu nav😃.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu