Papardes zieds

Nu arvienvārdsako, tuvojoties kartējiem svetkiem "brūtgāni" sarosījušies, viņiem vajag kādu ar ko papardes ziedu meklēt :)
kas tas par pirmsvetku izmisumu, kas liek visiem drudžaini kļūt aktīviem?
tagad ta ir tāda tendence - vienalga ko, ka tik kāds pie sāniem?

Geisha  Ja vecie brūtgāni sarosījušies tad jau labi. Pabaros, padzirdīs, samīļos un gulēt noliks. Bet no rīta pajautās vai kaut ko negribās. Bez tam ar vecajiem brūtgāniem vienmēr ir drošāk nekā ar jauniem. Vecajiem tak visi niķi stiķi zināmi.

fargo  nu, re. visi uzzināja, ka autorei vecie uzšāvēji piedāvāja līgot. otrā tēma visi var uzzināt, ka bumbasam būs seski ar dāmu.

vai tagad ir tendence vienalga ar ko, ka tikai kāds pie sāniem? kā kuram. tā ir bijis, cik var atcerēties, nekas jauns nav noticis un pārskatāmā nākotnē nenotiks.

neko  Labi tad man laikam nav skaidrs kas ir tēmas pieteikumā minētie "brūtgāni" :)

m600  Nav slikta doma pēc 10 oho.lv pavadītiem gadiem un 1 dienas, noķert šeit kādu papardes ziedu. Piesakās :)

coldlands  Ah šie zīmuļi, un zimulienes! Ja viedais tants grib tik pabubinat PA tad neliec bildi profila, un uzraksti, ka esi šeit, lai liktu dumjas temas, un vsjo onkas pārstās rakstīt.

Tessa  nez, kam butu janotiek, janjiem, ziemassvetkiem, pasaules pludiem vai lielajam mērim, lai es izietu ar karogu PA un nameknutu, ka daudzi mani grib.

Torpedo  Neatceros vairs, kurā grāmatā es lasīju, vai Rubeņa vai VR, vai varbūt vēl kādā, ka sievietes papardes zieds izskatās pēc tādas neestētiskas gaļīgas rozītes, tāpēc viņas kaunas no tās un slēpj

Edgars37  09:00

Hloja😉, nu bet ka nesaproti😃, vrb Papardes zieda aizsega beidzot izdosies tikt pie gadiem karota seksa, nu pastav ceriba, ka sievietes sai laika bus pielaidigakas😃 un palaidis latinu zemak😃...ta teikt, svetku atlaides/akcijas😃, nu un vrb izdosies tikt pie kada sasliku iesma/alus kausa...visadi Ligo brinumi var notikt😃😃😃

LaskovijMerzavec  Nu protams, kā es varēju nesaprast - svētki! Visur atlaides - sieram, alum, galjai. Un protams, ari sievietes dod savu artavu.

Piemēram, divas uzreiz par vienu kapiju.

fargo  beidz demagoģēt, lask. :) viena demagoģija. laikam tā ir nelietīgā tessa, kas tev demagoģēšanu samācīja. divi demagogi. :)

Edgars37  12:01

...ta nav demagogija😃, sekss uz akciju, sieviesu Ligo svetku davana viriesiem😃😃😃

Torpedo  Nebūtu slikti, ja sex būtu pieejams arī līzingā, vēlams bez uzpūstiem procentiem

Edgars37  13:29

...nu tas ikdiena, bet tagad grab akcijas preci😃😃😃

m600  C_hloe tu labāk izskaidro sekojošas sieviešu darbības: oho vakara plānā saķeksē savas vēlmes. Realitātē, nulle emociju, pastus nelasa, neatbild, vārdu sakot pilnīgs dināāmo. Kur jēga, jebšu sievietes oho uztver kā virtuālo sapņu grāmatu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu