Tātad vīrieši 40+

Kāpēc vīrieši vecumā 40+ vairākums nevēlas veidot attiecības?

nazis  Vajag/gribi vai nevajag/negribi attiecības ar vīrieti 40+. Šeit ir vairāk par 500 piedāvājumu. Sievietes, kas zina, ko vēlas, tā vietā, lai diskutētu PA, sūta savus piedāvājumus viņiem pa tiešo. Tāpat ir ar vīriešiem 30+ un 50+, piedāvājumi nāk pakām. Kāpēc viņiem būtu jāmeklē Tevi?

draboss  Pilnīgi vari iztikt bez spļaudīšanās, pietiktu ar precīzāk noformulētu jautājumu, ja tu pavirši raksti, tev pavirši atbild.
Palasot kas te sarakstīts, pat vairs nav ko pateikt, sievietes dzīvo savā ilūziju pasaulē un stāsta vīriešiem ko vīrieši domā, pat nav vēlmes atspēkot te sarakstīto fufeli :D

draboss  Nu jā, kas labāk zin ko domā vīrietis, ja ne sieviete kura uzcepusi tēmu ar jautājumu vīriešiem. Vīrieši lai paklusē, viņa zin labāk - ir izpētījusi brīvo vīriešu traumu vēsturi un viediklis kā akmenī kalts :D

riebekle  Palasot Torpēdi tak uzreiz ir skaidrs, ka vīrietis 40+ ir onka, kuram nepatīk, ka viņa komforta zonu ilgstoši izjauc kāds, kas prasa lieku uzmanību. Izņēmums varētu būt jau slavenā zirgaste, tā ap gadi 18 - 20, kas īslaicīgi ielec gultā un gandrīz uzreiz izlec ārā, un pieklājīgi nozūd līdz nākamajam svilpienam. :)))

neko  Hmm.. nu tāpēc, ka nav vajadzīgas attiecības attiecību pēc, nav vajadzīga sieviete, lai viņa vienkārši būtu. Visādi citādi viņiem galīgi nekas nav pret. Ja ir gana interesants piedāvājums.

LaskovijMerzavec  Par domāšanas veida atšķirību varētu piekrist, jo viens no svarigiem punktiem - kopīgi bērni. Aktuali lidz 40 pēc tam vairs nē. Būtu jābūt no ļoti īpašai sievietei, lai es parakstītos vēl uz kopīgiem bērniem.

Tad ņemot vērā, ka savām interesēm (darbs, projekti un citi hobiji) ir nepieciešams ljoti daudz laika, tad sievietei tajā visā paliek maz vietas. Izklausās brutāli, bet - izklaide un sekss. Toties nav nekādas sadzīves un rutīnas. Tas nenozīmē, ka no rita viena, vakarā cita, bet tuvu gan tam, jo brīvība vienmer paver iespējas satikt un izmēģināt ko citu.

Edgars37  Vispirms, ar ko saprot attiecibas😉? Par parejiem nezinu, bet tiri man-var sakt kopdzivi, ja ir kopigi pecnaceji, ja tadu nav, tad attiecibas ir-katrs sava teritorija un tad tikties kopejiem pasakumiem. Bez kopigiem pecnacejiem kopdzivei nekadas jegas nav. Tas ir tiri mans viedoklis, pie kura pieturos😉.

fargo  "Vīriešiem, vairumā, ir grutāk pārdzīvot šķiršanos, vairums ir satraumēti, tie, kas materiāli stabili, tie atrod sev nodarbes - dajebkādas, kas kliedē vientulību un piepilda brīvo laik."

pat tā? pat nevaru izdomāt, kur var tikt pie šādām atziņām.
bet piejautājuma, kāpēc nevēlas? tam ir pamatā praktiski iemesli, jo no t.s. brīvajām attiecībam vīriešiem ir praktiski ieguvumi, pirmkārt materiālie. precības gandrīz 100% nozīmē finansiālos zaudējumus aptuveni 10-15 gadu nākotnē, ņemot vērā šķiršanās statistiku un tiesu praksi mantas pārdalē. kādreiz, laulība nozīmēja lielāku finansiālo stabilitāti, labāku veselību un daudzu citus bonusus. bet mūsdienu laulība vairs nenozīmē neko no tā. ja vīrietis neprecēsies un izvairīsies no vairāk kā viena bērna, viņš būs materiāli labāk nodrošināts, nekā pēc trim laulību šķiršanām un pieciem bērniem maksājot alimentus.

no seksuālā viedokļa. kāpēc vīrietim, kurš vairumā gadījumu ir mazāk emocionāli piesaistīts monogāmām attiecībām izvēlēties sevi pakļaut šim ierobežojumam. jo atkal, ja tā nav ģimene, cilvēks ir ateists, tad kāda mārrutka pēc vīrietim ierobežos pašam no laba prāta sev pieejamās iespējas uz seksuālām attiecībām? atkal, tas ir racionāli īstermiņā. un augstāk minētie finansiālie riski otro jautājumu no racionāla īstermiņā padara arī par racionālu ilgtermiņā.

joens  Nevajag sievieti vispār, vajag Hloju (kaut joprojām pieturos pie viedokļa, ka Hloja ir virtuāls kolektīvi izveidots tēls). Tas tā, no te sarakstītā iespaidojoties, dabā viss tomēr ir citādāk.

Starp citu, ja vīrietim (vēl) nav bērnu, viņš tos var gribēt gan 30, gan 40, gan 50 utt. gados. Ja ir, tad vairāk atkarīgs no konkrētās pieredzes.

Tessa  es ceru, tu ar pieteikumu nedomaji visus briivos viirieshus?
bet ja. ir Tadi cilveki,ar kuriem kopa esot pusi dienas,rodas velme vinjus leni un mokoshi nogalinat.
kuri ne ar vienu nerekjinas, dziivo iluzijas, ka vinji ir zebest, ka dziive rulle, viss pasaules atlikushais Tullamor ir vinju, ka arii visam sievietem butu vnk obligateljno vinji jadievina:)
bet iisteniiba jau ir citadaka.ta teikt,sherpaka vel, neka pashi.paies vel kadi 10 gadi,un,perkot veikala kartejo spekja piiragu maisinju Z-svetkiem vinji sapratiis,ka tos spekja piiragus ta arii neediis svaigi ceptus.
nebus ar ko apspriest kartejo hokjej speli un neviena nepukstes,ka esi ienesis koridorii dubljus.
runat ar kadu tu varesi tikai skatoties spoguli.
kadreiz patikushas jaunuves pashas bus gjimenes mammas,bet vinju jaunuves sauks tevi par opiit. vai,labakaja gadijena,par Aigaronkul.
draugi tev kritiis uz nerviem,jo tu tak esi zebest, atceries?..
un biezhak un biezhak tava paurii radiisies domas par siltu muguru blakus,gan riitos,gan vakaros.
tikai tu tak esi zebest. un ta,kadreizeja tava zebest,kurai tev nebija ne laika,ne valjas-kur ta ir?

tas ta. parasta apcere, palasot te dazhus. piekriitu Stikai par gadu starpiibu /personiiga pieredze :)/
un nevajag pec tam teikt, ka te ir viirieshu niidejas. Vienkarši ar saviem tekstiem panacat, ka prasas shadi secinajumi. Un ja, ar riciibu arii.

Kurts69  40+ ir labākais vecums. Priekš kam bojāt labākos gadus iesaistoties nopietnās attiecībās?

minkalove  Piekrītu stikai. Paskatoties 30 desmitnieku anketas daudzi pieļauj ka sieviete ir nedaudz virs 40.
un 4,5 gadi nav jūtami. Īpaši ja sieviete par sevi rūpējas .Tā es arī domāju ka labāk 37 uz augšu. nekā 40+.

riebekle  " Visādi citādi viņiem galīgi nekas nav pret. Ja ir gana interesants piedāvājums." (c) neko.

Hmm, pilnīgi nagi niez uzzināt, kas ir domāts ar "gana interesants piedāvājums". :D Tas ir kāds tipa McDonalds komplekts, īpašais specpiedāvājums? Nu tipa, zirgaste, lieli pupi, atvainojos, krūtis, komplektā ar izcilu minetu? Vai varbūt īpaši intelektuālas sarunas par seksisma ietekmi uz planētas polu novirzīšanos? Vai varbūt vēl kas??? ?beidzot šausmonīgi ieinteresēta noturēties nomodā un nesākt rakstīt stulbības dažiem kretīniem/

neko  Tessa: nu tu aprakstīji tos, kas grib attiecības (bet nespēj atrast ko grib), bet jautājums jau bija par tiem kas negrib, kaut ar varētu:)

Atrast jaunāku mīļāko nav nekādu problēmu ne vīrietim ne sievietei, ja ar to pietiek. Tur vispār nav par ko diskutēt. Atliek tik pasmīnēt par tiem/tām kas ar to lepojas ir kā vienīgie tādi būtu.

"Manuprāt attiecību pamata ir interese tieši par to otru cilvēku, Tā otra personība ir tā, kas saista, vilina un tur.... neatkarīgi vai bērni ir vai nav"

Nē tas tā nav. Kaut arī interesanta personība ir labs priekšnosacījums.

"vīrieši 40+ gaida piedāvājumus? :D ne vienā vien komentārā izskan. tadd vecumā 40+ mainās pasaules kārtība? :D"
Nē nemainās - viņa vienkārši kļūst vairāk redzama. Vīrietis strādā veido vidi un stabilu pamatu zem kājām, bet sieviete "ir smuka" un meklē veidu ka ieņemt savu vietu šinī stabilajā vidē:)
Reālajā dzīvē tikt pie labas sievietes var strādājot un par nopietnākām lietām domājot, kā skraidīšana pakaļ sievietēm:) Vismaz es nezini nevienu ka tāda veidā ka labs būtu sanācis.

neko  Hmm, pilnīgi nagi niez uzzināt, kas ir domāts ar "gana interesants piedāvājums". :D Tas ir kāds tipa McDonalds komplekts,
----
Tas ko Tu apraksti patiešam ir McDonads komplekts (lēts plaša patēriņa piedāvājums no kurā nevar paēst, tik vien kā uz mirkli bada sajūtu pieklusināt)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu