Tātad vīrieši 40+

Kāpēc vīrieši vecumā 40+ vairākums nevēlas veidot attiecības?

Labrador  Daudzi strādā, ārzemēs, jūrnieki. Savukārt šajā vecuma grupā sieviešu prasības nereti ir neadekvātas. Par to kopā būšanu - attiecības Latvijā pārsvarā ir nestabilas un neilgst vairāk par trīs gadiem. Kuri it kā dzīvo kopā, visai bieži konflikte

Tessa  neko, apriori es neticu tam, ka cilveki nevelas attieciibas. varbut, mazak par tam doma, ja nav laika, varbut ir ljoti viilušies un kadu laiku nogaida ierakumos.
citi iedomajas, ka butu feini nedziivot kopa - ja, arii tas nav slikts variants 40+ gados. gan ar gadiem kko izdomas vai atstas ta ka ir.

es driizak par viedokljiem par govi virtuve. man pret tadiem indiviidiem nav nekadas cienjas. trapiitos kada sterva, laiziitu tai pakalju ka miiljie. bet muti brukje interneta un cer, ka vinjiem kada notic. aga, šas.

riebekle  neko, neizvairies no atbildes! :D

Labrador  Šajā vecuma grupā vīrietim absolūti jāatbilst visiem sievietes kritērijiem un prasībām. Tik atbilstošu vīriešu pat dabā nav. Turklāt attiecības sieviete grib dominēt, tai vienaldzīgas vīrieša problēmas, jo uzskata, ka vīrietis ir rīks viņas labsajūtas un labklājības veicināšanai. Ne katrs gribēs sev uzkraut papildus apgrūtinājumu.

Edgars37  17:27

...tiesi ta, personiba ir ta, kas vilina utt., ar to pietiek attiecibam, kas balstas uz tiksanos un dzivi sava teritorija, ja runa ir par kopdzivi, ar personibu ir par maz, tur vajag isto cementejoso materialu-kopigus pecnacejus😉.

Drole  Ja personaazham neko daudz taalaak par diivaanu un darbu nevajag, eertaak izvairiities no liekaam ruupeem un izmantot ONS pakalpojumus. Rietumos, ja kaads grib pilnveertiigi socializeeties vai taisiit karjeru, vinjam jaabuut stabilai gjimenei, citaadi pret vinju attiecas kaa pret autsaideru un neuzticamu. Taadu vienkaarshi neieluugs pieklaajiigaas aprindaas (ar visaam no shiis attieksmes izrietoshajaam sekaam).

riebekle  Bet reāli jau ir tā kā ir - ja nav tās mīlestības, tad piedāvājumā var būt kaut krutākā beibe visumā, bet ja nav mīlestības, tad nebūs to attiecību ilgtermiņā, vien varbūt ilgāka vai mazāk ilga pieciešana.

Letija  Vai tiešām ar paaudzi, kas tagad 40+, ir kaut kas būtiski savādāk? Tie, kam 50+, lielākā daļa (principā visi mēs, kurus es zinu, tai skaitā, arī radi, kuri šajā vecuma grupā ietilpst) izveidojām ģimenes jau augstskolas laikā, t.i., ap 20 gadu vecumu un nedaudz pāri. Visi gribēja uzņemties pienākumus un tos arī vēl šodien, pēc 30 un vairāk gadiem, pilda.
Tā, kā ir jocīgi runāt, ka vīrieši negrib ģimeni.

coldlands  Nu ja parunāt ar kādu vecumdienas, tad var ar suni, vai kaķi, tie klausās uzmanīgi un pretī nerunā.
Siltums, nu segu biezāku, māju kārtīgi nosiltināt, kamīnā malciņu vairāk piemest.
Pie tam, tagad ir tik daudz saitu, kur var parunāties, pastrīdēties, pat abizoties, un papriecāties.
Tad nu pasakiet man tantas, kāpēc onkam vajag tantu tam vecumdienām?
Zviedrijā ir tik daudz sociālo darbinieku, kas atbrauc, satīra māju, pagatavo ko garšīgu, iemauc poti, un smukas soc. tantas.
A vest mājas grimzlu, kas foinos onkas sauc par netireliem, slinkiem, un visādi citādi nejaukiem personāžiem, nu nafig.

Labrador  Kāpēc vispār jautājums? #)Feministiska valstī vīrietim vispār nedrīkst būt viedokļa, tiesību un vēlmju. Vīriešu sugas pārstāvji vispār nav pieskaitāmi pie cilvēkiem, tāpēc jāatņem pase! Labs vīrietis ir beigts vīrietis.)))

Edgars37  18:07

...nu un cik ilgi pastaves ta milestiba bez kopejiem pecnacejiem😉? Gadu, piecus? Paskaties apkart, pat bezbernu pari adopte bernus, kapec? Tikai tapec, ka pat ar milestibu kopdzivei ir pa isu😉!

Tessa  https://www.youtube.com/watch?v=w3zm2M4u4_M&feature=youtu.be

Tessa  oj, es atvainojos :DD liku feisbuka un te ielikas :DD sorii))

LaskovijMerzavec  Tiri piemers: Piedāvājumā - pārdzīt jahtu no vienas ostas Vidusjūrā uz otru. Apmeram nedēļas pārbrauciens. Darbus var zibenigi sakārtot, lai netraucētu.

Ģimene - sieva tiek/netiek. Bērnus kur? Utt...un ja kkas nesanāk, tad paliec mājās vai brauc viens.

Pats brīvs - apzvani kandidātes un 100% būs lidzbraucēja.
I

Torpedo  Nu, jāsāk atkal ar to, ka mēs esam no dažādām planētām, bet sievieC nezkāpēc iedomājas, ka vīrieši vēlas to pašu, ko viņas. Nu, nav vīriešiem kā tas ir sievietēm attiecības un ģimene absolūta prioritāte. Vīrietis no alu laikiem jau bijis vairāk uz ārējo pasauli, nekā uz ģimeni orientēts. Nē, nu ja viņa ir baigi forša gan pēc izskata, gan pēc rakstura un visādi lutina, p., sasprauž vakaros sedziņu utml, tad ok - var mēģināt. Bet parasti jau viņas tik tēlo tās foršās, bet kad nāk patiesā daba arā - tad "zeme - atveries"! :D

dzozefinaups  Vai nav taa,ka cilveki aizmirst,ka ir cilveki? Ka mums ir smadzenes,lemtspejas. kapec nenovertejam tos,kas blakus,kapec del negativas pieredzes zaakajam citus?-vai tapec,ka pasi viilusies,atstumti,kompleksaini? Lasu,un brinos par pieaugusu cilveku izteicieniem un secinajumiem... tad nu top skaidrs,ka vieni... Pieaugusiem,nobriedusiem viriesiem medz but tik neadekvata domasana... skumigi!

jadore  Šaubos vai vairākums nevēlas veidot attiecības, nu varbūt oho, bet te ir pārstāvēta niecīga sabiedrības daļa. Kopumā ir vīrieši, kuri var dzīvot vieni un ir tādi, kuri nevar/negrib, tieši tāpat kā sievietes. Materiāli katrs pats sevi spēj nodrošināt. Savā dzīvē gatavs ielaist it kā tikai ko ´´īpašu´´, bet to īpašo otrā cilvēkā nav tik viegli pamanīt, ja nemitīgi jāskrien uz riņķi un jāmeklē kas labāks, tad jau būtu gandrīz vai jāapdullina :DD. Nav gatavi sev pateik´´ šeit es apstājos un vairāk neko nemeklēju´´. Nepiesātināmība un virspusējība un man šķiet, ka tā rodas no iekšēja tukšuma.

Un vēl, lai varētu dalīties mīlestībā, tā vispirms jārada sevī, un bērni nelīdzēs ja vīrietis nemīl sievieti un sieviete vīrieti, viņi agrāk vai vēlāk izšķirsies. Mīlestība un cieņa vieno.

ketija64  Es domāju ,katram savas prioritātes.
Ja vīrietis 40+ir šķīries un viņam ir alimenti jāmaksā nepilngadīgiem bērniem,kā arī jātiekas ar bērniem,tad visticamāk viņš negribēs attiecības ar saistībām. Saistības grib vēlāk ,kad bērni izauguši un paši paliek slinki saimniekot un tad grib sievieti -kalponi:D. Esmu ar to saskārusies,jo pati vēlos attiecības bez saistībām,gribu kādu laiku (vismaz pārs gadus) padzīvot sev,savukārt vīrietis ar kuru biju iepazinusies ļoti gribēja kopdzīvi,jo uzskatīja ,ka lētāk sanāks dzīvot pie manis nevis īrēt savu mitekli. Katram savas prioritātes.:D

Letija  Fantastisks piemērs Laskovijam par jahtas pārdzīšanu. Neiedomājos par šādu gadījumu- nē, nu pārliecinoši. Jāpiekrīt. Jo bērnus, kas 47 gadīgam varētu būt apm. 25 gadīgi, tiešām nav prāta darbs atstāt vienus!

EsparTevi  Ko virietis var iegut no attiecibam 40+ gados? Patstavigu seksu? To tapat vins gust! Kur teret naudu? To tapat ir kur teret pamata visiem ir berni vai vecaki! Vakaros nav vientulji? Saja vecuma neviens vel neakumst! Musdienas vecpuisis ir prestizak neka vecmeita! Vienigi ja biznesa saistiba ir nepieciesama partnere lai tusinjos butu ko paradit ka ir sieva! Taa ir vieniiga vieta un lieta! Nu vel ja nav bernu vai vel gribas kadu tad jaa ir jega ievieat kopdzivi! Visadi citadi dzive lai sagribetos kopdZivi sievietei jabut romantiskai! Bet saja vecuma grupa brivas sievietes ir pieredzes bagatas un tur ir tikai aizdomas un neticiba nevis romantika :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu