Iznākšana no skapja...

Pēdējā laikā arvien biežāk sabiedrībā zināmi un nezināmi cilvēki "iznāk no skapja"´ par savu gejismu un lesbismu.Patiesībā man dziļi vienalga, kas ar ko un kur guļ,BET patiesu rūpi rada tad, ja šādā savienībā ienāk BĒRNS!Man attāli pazīstamas lesbietes devās uz ārzemēm,lai tur apprecētos,dzīvotu,jo tur tādu lietu vairāk saprot un atbalsta.Nu vienai no viņām piedzima bērns.Bērniņam uz krekliņa uzraksts:"Mīlu savas mammīteS!".Nu neliek mieru man šis jautājums...Kāpēc tajā iejauc bērnus?Sakropļo bērna izpratni par ģimenes modeli jau pašā bērnībā...Nevajag tikai sākt tekstus:"tad labāk,lai divas sievietes audzina bērnu,nekā vecis varmāka vai dzērājs".Protams,ka tāds vecis nav vecis un tādu ģimenē nevajag,bet tā jau sievietes vaina,ka tādu patur(tas cits stāsts)...Tad nu visbeidzot jautājums vai uzkatāt bērnu audzināšanu šādā ģimenē kā atbalstāmu?Es viennozīmīgi pret!

C_hloe  Nu atšķirība ir tāda, ka ģimenē šefs ir tēvs, dvēsele ir māte, mīlulis ir bērns. “Tāpēc cilvēks atstās savu tēvu un māti un pieķersies savai sievai, un tie divi būs viena miesa”
Tāpēc, ka bērni rodas no vīrieša un sievietes savienības.

janka42  Neatbalstu viendzimuma pārus...
Varētu salīdzinār ar slimām šūnām organismā...tipa kā vēzis, kas bojā veselās šūnas uzspiežot toleranci..
Protams, ka bērnam būs sekas, lai tik paaugās..

janka42  C_hloe...Labs texts...laikam no Bībeles!
Jā ..Grāmatu Grāmata nemelo

Bazhix  Ja jau demokrātija nav forši, varbūt vajag aizliegt sievietēm nēsāt bikses un balsot, par braukšanu pie stūres nemaz nerunājot! :)
Laikam jau tādām billēm tomēr nepatīk, ka norāda, ko viņa drīkst un ko nedrīkst.. :)

C_hloe  Jā, neieliku atsauci. Atvainojos. Grāmatu grāmata ari nosoda viendzimuma attiecības, jo pasaule ir iekārtota savādāk.
Patiesībā tas ir tikpat anormāli, kā pretēā dzimuma noniecināšan tepat iekš PA. Ar laiku Anormālības tiek uztvertas kā normālas.... un tad seko.... lielie plūdi, jo pasaule tika radīta ar citu nolūku. Ne karam, izvirtībām n naidam. Bet lai vīrietis mīl sievieti, sieviete vīrieti, lai dzimst bērni, lai labums tiek vairots....
abet nē.... labi ar vairs nav labi, tāpēc anormālības tiek atbalstitas, lai attaisnotu savus netikumus.

rokons  Tas ir diezgan bīstams sociālais eksperiments. Nav pasaulē pietiekamas pieredzes kādi izaug bērni homosexuāļu "ģimenēs". Par laimi tādu "ģimeņu" nav pārāk daudz, bet bažām par rezultātiem ir pamats.

janka42  Grūti tās nosaukt par ģimenēm.
Ir TIKAI viens modelis...Viens vīrietis un viena sieviete-ģimene!!!
Visi pārējie "modeļi" ir tikai nožēlojami pakaļdarinājumi un viltojumi.
..

sandra111  neticu ka cilveks ar tadu izkroplotu morali,spes izaudzinat normali orientetu bernu.
iespejams,ka esmu paranoike-BET,,,1000 stastu par izkroplotiem,izmantotiem berniem,kuriem nepieciesama specialistu palidziba un kuri savu dzivi beidz suicidali.

Eneile  Būtībā tas ir stāsts par dzimumu vienlīdzību (nevis līdztiesību), kur dzimumi sabiedrībā palēnām zaudē savas lomas un līdz ar to arī identificēšanās iespējas. Man tomēr patīk, ja sievietes ir sievietes un vīrieši ir vīrieši.

Paula6  Nesen satiku paziņu, skolotāju, runājoties izstāstīja gadījumu no klases dzīves. Uz citu skolu aizgāja viens zēns, jo nevarēja izturēt klasesbiedru pārestības, apsaukāšanos. Viņa māte dzīvoja kopā ar citu sievieti, faktiski laulībā, par to uzzināja bērni, bet, diemžēl, bērni ir nežēlīgi. Nelīdzēja ne pārrunas ar māti, otru sievieti, zēnam pasklitinājās mācības un uzvedība. Kāda tālāka būs zēna dzīve, grūti paredzēt, bet domāju, ka šī psiholoģiskā trauma viņam ir uz mūžu.
Diemžēl šodien pieaugušie vairāk domā par sevi, savu komfortu, bet ne bērniem un viņu nākotni.

DanaL  Rokons 21:26
Bet kā skaidro to, ka heteroseksuālās ģimenēs piedzimst homoseksuāls bērns?

Pilskungs  ... BET patiesu rūpi rada tad, ja šādā savienībā ienāk BĒRNS...
Nu, un uz kurieni tad skriesi ar savu patieso rūpi ?
Par patiesumu arī var stipri šaubīties ... Tev vienkārši nav ko darīt.
Labāk sakārto savas problēmas, kuru droši vien nav mazums.

Vilksatkal  Vajag PSRS atpakaļ vai vairāk krievus te , tad tie sūdu stumdītāji redzētu velnu !

valmierietis333  23:39,

Par tādu nepiedzimst - par tādu kļūst (audzināšanas sekas vai tās trūkums ,sabiedrības spiediens vai atstumtība , vientulība , ilgstošas dziļi psiholoģiskas problēmas vai novirzes , drīzāk vēlme izrādīties vai atšķirties - cits notetovēsies no galvas līdz kājām ,lai tikai atšķirtos no vairuma - par panku vai skinhedu arī nepiedzimst !)

(iespējams kad kāda skrūvīte atskrūvējas , saiet kaut kas uz īso , un tad indivīds vairs neapzinās kas viņš īsti ir...)

Lai gan tagad nevar arī izslēgt ,ka notiek iejaukšanās gēnu līmenī - amerikāņu uz to ir naski !

av2  Atkaartoju nezinkuro reizi sseit, man vienalga kas ar ko gull, tiessam, bet....beerniem taados viendzimumu paaros nevajadzeetu buut.Ar likumu aizliegt. Nu nav pareizi sachakareet mazajam smadzenes..veel mazam jau. Nedot mazajam iespeeju izaugt normalam.Buutiibaa apzagt vinnu utt Es nesaprotu, kaa tas nepielec passiem viendzimumu paariem???? :(
Laikam cilveeku egoismam/tupumam nav robezzas tomeer.

furnitura  sandra111 viedoklis1
1000 stastu par izkroplotiem,izmantotiem berniem,kuriem nepieciesama specialistu palidziba un kuri savu dzivi beidz suicidali.

--- a kur tos stāstus var palasīt?
Un cik daudz ir suicīdu no normālām ģimenēm?

Vaukskis  Interesanti gan, vai tik tā viena lesbiete ir īsta, jo kā gan viņai varēja piedzimt bērns ?! No Svētā Gara vai stārķis atnesa ? Nemaz neesmu lietas kursā, kā viendzimumu pāri tiek pie savējiem bērniem. Man skolā par to nemācīja.. .
Runājot par lietu, man negribās redzēt bērnus izaugam tādos veidojumos, bet labāk institucionlizēto iestādījumos, kā, piemēram, izskaužamajos bērnu namos. No turienes nākuši daudzi varen dzīvelīgi tipi, kuri pieraduši gan pie aprūpes, gan skaudras nelaimes brāļu izturēšanās, taču no viņiem procentuāli mazāk nekā no viendzimuma ģimenēs uzaugušajiem ir/būs tādi, kuri tāpat mēģinās nodzīvot savu dzīvi. Viņi drīzāk kļūst par atkarību, nevi izlaidības upuriem. Viendzimumu pāru bērni sekmīgi uz savas ādas rēķina palīdzēs samazināt samilzušo pasaules pārāk lielās apdzīvotības problēmu, jo mazāk iespējams, ka viņi veidos heteroseksuālas dižģimenes un kļūs par tādiem katoļiem, kuri saka "fui" izsargāšanās no grūtniecības līdzekļiem.

JurisK  Kaa jau nez kuro reizi teicu. neuztraucies, mums paliks vairaak gaisa un resursu. Homoseksualitaates propoganda, slaveno cilveeku atziishanaas ir muusu, pasaules vareno, viens no plaaniem, lai muusu seekla dziivotu veel gadsimtiem uz shiis skaistaas planeetas. Jo vairaak buus homikju un lezbu,vinju piemeera sachakaretu beernu liktenju, jo labaak mums.

JurisK  Jaa, un, ja kas, man nepatiik karinjus riikot un cilveeku miesas shkjaidiit, kaut arii ceela meerkja vaardaa. Labaak lai vinji, pirms izzuud no shiis pasaules, jauki papriecaajaas mums veelamaa veidaa.

Geisha  Bille123, bet vai pāris sekso bērna klātbūtnē? Ja ir nikna oma, kura ir uzaudzinājusi tādu pašu vientuļi niknu meitu, kurai arī neveicas mīlas lietās, jo viņa nemāk sadzīvot ar vīrieti tad varbūt labāk lai šis zars tā arī paliek nokaltis nevis zaļ jauna dzīvība?
Variants 2 vientuļas sievietes kuras saista maigas jūtas katra dzemdē sev bērnu no vīrieša ar labu ģenētiku un abas kopā audzina bērnus. Viņas taču neveiks seksuālas darbības bērniem redzot. Loģiski.
Vīrieši nevar paši dzemdēt tāpēc esmu pret to, ka 2 vīrieši adoptē bērnu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu