Iznākšana no skapja...

Pēdējā laikā arvien biežāk sabiedrībā zināmi un nezināmi cilvēki "iznāk no skapja"´ par savu gejismu un lesbismu.Patiesībā man dziļi vienalga, kas ar ko un kur guļ,BET patiesu rūpi rada tad, ja šādā savienībā ienāk BĒRNS!Man attāli pazīstamas lesbietes devās uz ārzemēm,lai tur apprecētos,dzīvotu,jo tur tādu lietu vairāk saprot un atbalsta.Nu vienai no viņām piedzima bērns.Bērniņam uz krekliņa uzraksts:"Mīlu savas mammīteS!".Nu neliek mieru man šis jautājums...Kāpēc tajā iejauc bērnus?Sakropļo bērna izpratni par ģimenes modeli jau pašā bērnībā...Nevajag tikai sākt tekstus:"tad labāk,lai divas sievietes audzina bērnu,nekā vecis varmāka vai dzērājs".Protams,ka tāds vecis nav vecis un tādu ģimenē nevajag,bet tā jau sievietes vaina,ka tādu patur(tas cits stāsts)...Tad nu visbeidzot jautājums vai uzkatāt bērnu audzināšanu šādā ģimenē kā atbalstāmu?Es viennozīmīgi pret!

draboss  Var protams nebūt "tumsoņas" un jūsmot par lezbu un piderasu pāriem, par viņu lepošanos kas viņi ir, un dramatisma pilnajam iznākšanām no skapjiem, bet kā var būt tik debīli un pielīdzināt māto un omi kaut kādām divām lezbām?

rokons  Par homosexuālu bērnu rašanos daudz pētījumu veikts, bet vienas atbildes nav.
Visupirms, dzimumtieksme ir beznosacījuma reflekss, ko virza hormonu iedarbe. Homosexuāļiem acīnredzot ir ši refleksa defekts.
Esmu pieredzējis kā jauns vīrietis mainīja savu dzimumu visskategoriskākajā veidā, jo psihiatru slēdziens bija - vīrieša ķermenī eksistē sievišķa psihe. Rezultāts bija stipri bēdīgs. Jā, sievietes ārskats, bet vīrišķa gaita. Vēl nesen redzēju - nu stipri dīvains skats. Nezinu kurš vīrietis ar viņu ielaistos.
Bet tā ir dzīves realitāte

fargo  "bet kā var būt tik debīli un pielīdzināt māto un omi kaut kādām divām lezbām?"

tieši tāpat kā līdznostatīt dziļas perversijas un patoloģijas normālai uzvedībai. tas ir stulbi. tur nav nekā cēla, nekā cildena, nekā laba. tā ir muļķība. bet ir jāņem vērā, kā un cik ilgi ir darbojusies apziņas pārprogrammēšana caur informācijas, izklaides un kultūras medijiem, kuriem cilvēki kādreiz uzticējās(un daudzi vēl joprojām). un sakrītot vairākiem dabiskiem uztveres un rakstura faktoriem, pietiekami lielai daļai cilvēku ir zema un pat ļoti zema rezistence šādai psiholoģijskai un nepārtrauktai ieteikmei, kuras mērķis ir pārprogrammēt šo cilvēku vērtību sistēmu sev vēlamajā virzienā. un tas strādā. baisi efektīvi.

Bazhix  Protams, fargo.
Vislabāk ir ticēt mācītājiem, kuri sludina tradicionālas ģimenes vērtības, bet pēc sludināšanas klusiņām seksuāli izmanto altārzēnus. Tas ir dabiski un pareizi, jo tak tiek sludinātas tradicionālas ģimenes vērtības. Tipa klausies manos vārdos un neskaties manos darbos.

Tu, tāpat kā lielākā daļa šeit esošo idiotu, nespēj saprast atšķirību starp "jūsmot par lezbu pāri" un "katram ir tiesības izvēlēties to cilvēku, ar kuru dzīvot kopā". Tāpat kā izvēlēties, kādu (un vai vispār) gaļu ēst un kādās biksēs staigāt.

Un vēl Tu drīksti neatbildēt, bet padomāt, ko Tu darīsi, ja Tev bērns vienā brīdī paziņos, ka viņam labāk patīk savs dzimums, neskatoties uz visiem pūliņiem iestāstīt, ka vīrietim ir jāmīl sieviete un sievietei - vīrieti. Bērni, ja vien nav tik ļoti iebaidīti, ka baidās no jebkādas darbības, mēdz arī neklausīt vecāku vislabākajiem padomiem, visu pārbaudot uz savas ādas :)

P.S. Manuprāt, veiksmīgāks bērns izaugs tādā sabiedrībā, kura mīl viens otru tādu, kāds viņš ir, nevis tādā, kur jebkuru, kurš kaut drusku atšķiras (vienalga, ar ko, kaut seksuālo orientāciju, 6 pirkstiem, vai vēlmi dīvaini ģērbties), noniecina, aizliedz un pazemo :) Un šo citādo noniecināšanu un pazemošanu, kā likums, rada heteroseksuāli cilvēki.

fargo  bazhix. tāpēc pieņemt homoseksuālistus baznīcā nedrīkst. un ne ar kādiem argumentiem. šī deviācija ir gandrīz identiska atkarībai no heroīna. kad atkarība ir parādījusies, cīņa ar to kļūst ļoti grūta. īstenībā, neiespējama. tāpat kā sadisms, homoseksuālisms maina dabisku dzimumtieksmi uz pretdabiskiem kairinātājiem. bet pati dzimumtieksme saglabājas, bet vairs nav apmierināma normālā veidā. sadisti, mazohisti, homoseksuālisti, biseksuāļi, transeksuāļi, zoofīli utt. neviens par tādu nekļūst, tajā purvā nonāk pamazām. bet arī pietiekami ātri. ja šāds cilvēks tomēr meklē palīdzību, vienīgais ceļš ir uz klosteri ar sagatavotu personālu.

par bērniem. ja mans bērns nostāsies uz noziedzības ceļa - vai tā būtu laupīšana, slepkavība, narkobizness, sodomija, tad tas pārstās būt par manu bērnu. mums nebūs vairs nekādu attiecību un uz atlikušo mūžu uz tā cilvēka būs mans lāsts. ja! ja vien no visa prāta un sirds nemeklēs ceļu atpakaļ. tad meklēsim izeju no ļaunuma, kurā cilvēks ir sevi iegrūdis.

kokote  Un tad joprojām cilvēki brīnās un šausminās, kā Hitlers un holokausts varēja notikt. Te arī atbilde. Viss sākas ar sīkumiem un tad attiecīgu apstākļu iespaidā ekskalējas. Novēlu, lai Tu nekad nenonāktu situācijā, kad ietilptu tādu cilvēku grupā, kuru daļa sabiedrības uzskata par izstumjamu no sabiedrības.
P.S. bērniņam tas uz krekliņa vai uz muguras ietetovēts? Kādus tik krekliņu uzrakstus neredz pa Rīgas ielām- tas autori nemaz nešausmina?
P.S. par bērnu audzināšanu viendzimuma laulībā nav viedokļa, jo parasti viedoklis var veidoties tikai tad, ja ir informācija, fakti, kas palīdz argumentēt viedokli. Viss pārējais ir tikai emocijas . Un tad tas ir populistiski un nevērtīgi.

Kurts69  Tagad ir moderni būt par geju vai lesbieti. Esmu nemoderns un man viņi visi pie kājas, kamēr nelien pie manis ar savām teorijām.

Geisha  Es jau kopš 1982. gadu pazīstu lezbiešu pāri. Un? Viņu kaimiņi doma, ka viņas ir māsas. Arī ir gejs kuri nāk pie manīm uz procedūrām. Un? Jauki puisi. Vismaz neuzmācas, bet pie reizes arī jautri pačalojam.
Un tas, ka fargo gatavs atteikties no sava bērna, ja bērns būs savādāks tas nu nemaz nav jauki. Kāda starpība kāds ir TAVS BĒRNS? Viņš ir Tevis radīts. Ar to arī viss ir pateikts. Varbūt Dievam Tu neesi pa prātam? Neaizdomājies? Tad padomā vai pats esi tik jauks un labs.

DanaL  Bille, tad tu piedāvā atņemt lezbām bērnus?
Fargo, kurš būs tas, kurš sekos katra svētā tēva ikdienas gaitām, uzdrīkstēsies nosaukt viņu par geju un padzīs no baznīcas. Diemžēl svētie tētuki nepopularizē savu pedofīliju, un par viņu izdarībām parasti uzzina tikai daudzus gadus pēc notikušā.

valmierietis333  14:18;
Problēma samazināsies ,kad ļaus mācītājiem precēties , pretējā gadījumā viņiem nav kur absorbēt savu seksuālo enerģiju !

Jēzum bija sieva , tad kādēļ mācītājiem tāda nedrīkst būt - nav jau viņi impotenti !?
Tas viss arī vairāk velk uz sektas pusi ar pieskaņotiem noteikumiem !

Sieva tad arī lai pieskata savu vīru !

kokote  valmierieti- tikai katoļu mācītājiem ir celibats, protestantu un pareizticīgo mācītājiem ne tikai ir atļauts, bet ir pat jāprecas.

Vaukskis  Jā, problēmas ar pedofīliju un homoseksuālismu "nezin kāpēc" plaši izskanējušas ir tikai katoļu, nevis luterāņu, adventistu vai citu baznīcu sakarā ! Pāvestam un citām augstākajām amatpersonām- kardināliem, patriarhiem- jāpalīdz priesteriem "iznākt no skapjiem", nevajag viņus piesegt.

Floriana  Bet kāda nozīme, kas rakstīts uz bērna krekliņa utt. Katrs lai atbild par saviem bērniem un 100 gadus joprojām nedzīvošu, tad man gluži vienalga vai uz zemes palikuši vienīgi geji vai lesbietes vai arī kādi gluži citi radījumi. :) Skapī vēl joprojām dzīvo tie, kas par to ļoti satraucas!

fargo  floriana. apbrīnojama nostāja! es taču vienalga 100 gadus nedzīvošu, tāpēc man ir vienalga un pēc manis kaut plūdi un poztaža. un skapī dzīvojošie muļķi ir tie, kam vienalga nav. just a brilliant pearl...

Edgars37  14:38

...bet tiesi ta Fargo😉, individam ir jadzivo saskana ar sevi, ka kuram tas izpauzas, nav citu dala, protams, esoso likumu ramjos😉.

Floriana  A ko ta gaidīji fargo, ka apspriedīšu te pedofīlu bērnus un citus īpatņus? Tev tas neliekas smieklīgi, naivi un idiotiski?

fargo  floriana. atšķirībā no tevis paustās nostājas? nē, neliekas.
edgars. nē, nav tā. indivīdam nav jādzīvo "saskaņā ar sevi", ja šī saskaņa ir rada disfunkcionālu sabiedrību un lauž dzīves sev un citiem.

LaskovijMerzavec  Kādreiz uzskatīja, ka zeme ir plakana un saule riņķo ap zemi- tos kuri uzskatīja savādāk arī dēvēja par nenormāliem.

Laiki mainās, kultūra, ētika, morāle arī... labi vai slikti, tas nevienam nav zināms.

nakunakutekuteku  Kurš saprot-lesbietei piedzima bērns?/

DanaL  15:58
Atbildēšu ar pretjautājumu: kā tas var būt, ka Eltons Džons, būdams gejs, savulaik bija precējies ar sievieti un ir vismaz 2 bērnu tēvs?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu