Ko tu darīsi pēc 5 gadiem?

Atklāti sakot es nezinu un īsti nedomāju par to. Kaut kā taču dzīvo arī tās sievietes kam pāri 40 un pat tās, kam 50+, gan jau es arī to pārdzīvošu. Bet vai jūs zināt, ko darīsiet pēc 5 gadiem?

Sarkangalvite23  Es nezinu, ko darīšu pēc pieciem gadiem, bet pieļauju, ka šo un to no tā paša, ko daru, šo un to kaut ko citu:)

Felde  Laiks skrien nenormali atri,redzu pec berniem,bija mazi,tagad jau 30+ Pa kuru laiku? :) pieci gadi paskries nemanot,Sobrid,domajot par nakotni-uzlaboju savus dzives apstakllus.lai varu dzivot mieraa,nedomajot-vajag to un to...lai varu baudit dzivi,sakopta vide,un,ja paveiksies,kopa ar forsu virieti,kuram jau sobrid ir lidzigas domas par nakotni.... :)

Aukstums  noteikti būšu piepildījusi savus mazos mērķīšus, iespējams, arī kādu no lielākiem mērķīšiem, ceru, ka dzīvošu tur, kur patīk...strādāšu tur, kur patīk... un darīšu visu to, uz ko es tagad lēnām eju...

JurisK  Ja veel buushu shai saulee, tad buushu piepildiijis jau divus no dziives uzvedumiem un laiskaa mieraa uz savas jahtas dienvidjuuraas centiishos izpildiit tresho, peedeejo.

dzozefinaups  19.08 Dels,ozols,ccuuska? hm.. kuru no sim trim var pildit uz jahtas?-deelu? :)

Gunitaa  Iespējams, ka paplašināšanu savu biznesu.
Bet galvenais, ceru, ka pēc 5 gadiem man jau būs vismaz 1 mazbērniņš, jo dēlam jau drīz būs 25 gadi un ir sava ģimene.

Ladybug123  Tiešām dzīvo arī tās , kurām pāri 40 un 50???? Es nesaprotu, ko var ņemties par gadiem? Kā jutīsies, kā domāsi, kāda būs attieksme pret sevi, pret citiem, tā arī dzīvosi.

neko  "Dels,ozols,ccuuska? hm.. kuru no sim trim var pildit uz jahtas?-deelu? "

uz jahtas var aizmukt no čūskas, bet vis pārējai gan jau sen kā izpildīts:)

kvarts  sapņot jau var par šo un to, bet mēs nevaram paredzēt kas rīt notiks, nemaz jau par 5 gadiem runājot....nevar izslēgt iespēju, ka būs karš un nāksies krist kara laukā(tomēr labāk kā slimības gultā), bet var gadities, ka ekonomikas augšupeja neapstājas un būs jādomā kā naudu iztērēt....

Letija  Vienu no labākajiem teicieniem šajā sakarā jau JOHAIDI21 pateica. Un tas tiešām darbojas.

vai17  ceru,ka domāšu-ko darīšu vēl pēc pieciem gadiem:)

Tessa  celjošu. daudz.

marmorakaraliene  Dzīve var beigties šodien. Vai rītdien... ko lauzīt galvu par 5 gadiem

EsparTevi  Kā jau ikgadu kopā ar perejiem šejieniešiem viens ar otru apsriedisim aktuālas PA tēmas!, domāju sieva arī būs no ohoPA komentetajam! :)

VecmeitaARrunci  Peec pieciem gadiem paarvaaksos uz savu personiigo maaju,beigsu straadaat algotu darbu un saaksu baudiit dziivi...neko iipasu nedarot:))))))))))))))))))))))))))

Tessa  Vecmeita? pie majas? neko nedarot? :DD tu nopietni? :)

zuzene  Ja cilvēkam patiešām nav , ko darīt, tad var jau arī apspriest jautājumu, kas notiks ar planētu Zeme 3018. gadā...

janka42  Zinu ko darīšu nākamos 5 gadus. Kaut kādi plāni ir!
Un zinu ko nedarīšu!

Torpedo  njā, sekli gan jumsim tie mērķīši - ka tik laiku kkā nobumbulēt līdz nāvei

coldlands  Es pa pieciem gadiem uztrenēsos, un piedalīšos pasaules čempionāta vieglatlētika. Gribu Bolta rekordus pārsist. Un nesakiet man te, ka esmu vecs perdelis, kam smiltis no pakaļas birst, ja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu