Ko tu darīsi pēc 5 gadiem?

Atklāti sakot es nezinu un īsti nedomāju par to. Kaut kā taču dzīvo arī tās sievietes kam pāri 40 un pat tās, kam 50+, gan jau es arī to pārdzīvošu. Bet vai jūs zināt, ko darīsiet pēc 5 gadiem?

janka42  Pareiz...mērķiem jābūt
Ja gribi zvaigznes aizsniegt, tad kā minimums uzkāpsi augstākajā kalnā!

nedolce_negabana  Uz priekšu plānoju, augstākais 2 nedēļas.../personīgā pieredze/

Paula6  Plānot 5 gadus uz priekšu ir diezgan muļķīgi, jo nezini jau īsti kas var notikt rīt. Ne 20 vai 30 un citos gados neesmu par to domājusi un nedomāšu, tik jādzīvo tā īstā dzīve, ko mums katram sniedz...mīlēt, priecāties, strādāt, rupēties par sevi un saviem tuvajiem un vēl daudz ko citu. Par jautājumu...ja tā domā, tad laikam vecums tuvojas:DD

eloiza  Iedomājies....dzivo gan! Arī tās,kam,kā Tu raksrti,40+ .....vai būtu jālūkojas pēc baltām čībiņām? Tadas man jau ir...mežģīnu,bridu papardēs.
Bet kas būs un kā būs pēc 5....4...7 vai 10 gadi??!! Neminu un pie zilnieces ar netaisos. Bet kas zin...kas zin

C_hloe  Tev ir 40 gadnueka krīze

av2  Protams, ka buus labaak. Ir paarlieciiba. Ja vien veseliba buus.Jo ar gadiem klluusti sliipeetaaks, gudraaks, labaak maaki pelniit naudinnu, gudraak arii teeret maaki , attieciibaas esi arii gudraaks, jo skaidri zini ko veelies, un ko nee.

Skarlete  Pēc "Vecmēbeļu" ieteikuma nopirkšu divas govis...oHo ienākšu tikai pēc 4,95 h priekšspēles...būšu visādā ziņā pašpietiekama...2 x ned. pabarošu pāris pļerzakus - tā teikt - labdarība! Stresu noņems kāds garspalvains, balts, slinks runcis...ceļošu 50 km rādiusā, cik go´s atļaus...un sapņošu par piena upi ķīseļa krastos...dzīvošu bio/zaļi!:))

Vaukskis  Nezinu gan, bet mani nākotne dara raizīgu ! Gan man, gan vecākiem pasliktinās(ies) veselība, sieviešu un vispār šad tad cilvēku trūks(t)., nodokļu nasta strauji pieaug(s), naudas daudzumam strauji sarūkoša tendence, ar īpašumiem (būs) jātiek galā.. . Ticība izglāb(s) ?!

EIZHENIJA_FINKA  Jā! Ir plāns A, uz 40 gadiem, plāns B, uz 30 gadiem, C- uz 20, D uz 10, un zem katra no tiem ir vairāki plāni NEXT, ja kas pavēršas citādi, nu, un kur pelnus kaisīt.... ja nu filmas lente pārtrūkst negaidīti.

Floriana  Varētu atbildēt, ko darīšu pēc 5 gadiem, ja zinātu ka dzīvošu vēl pēc 1. Dīvainas tieksmes ierobežot un iekodēt 5 gadus uz priekšu. Un man ir labi kā ir, katru gadu kļūst arvien labāk, tā ka vieglāk tiešām ir sasmīdināt Dievu, bet ko darīt pēcāk, kad viņš vairs nesmejas. ;)

valmierietis333  Noteikti būšu nevienai nevajadzīgs vecpuisis ,

aiz gara laika ievilkšos Oho un ik dienu brīnīšos ,skatoties uz Solvitas piecu gadu veco profila bildi, kādēļ viņa nesirmo !

burleska  Pēc 5 gadiem sākšu skatīties uz sava vecuma vēl dzīvajiem vientuļajiem vīriešiem. Lielā kāre pēc jaunajām meitenēm viņiem jau būs rimusi, tie, kas bija kādu daudz jaunāku atraduši, būs pamesti, jo nu jau tā meitene būs sapratusi, ka pašai uz daudz jaunākiem jāskatās. Un tad beidzot sākšu izvēlēties :) Bet tagad- var padzīvot priekš sevis ;) Vai pagaidīšu vēl dažus gadiņus un tad pat lielais zirgastu cienītājs Torpedo būs ņemams :D

kokote  Ja būtu nominācija gada stulbākais topiks (autors), tad teitu, ka ši pārspēj Bumbumu, Torpēdiņu, Jozīti kopā ņemot. Furnitūrai dodu tikai 5.vietu :)
P.S Zini, reāli dzīvo arī 50 gados un pat ar azartu, izbaudot dzīves garšu tās daudzveidībā. Pieļauju, ka Tev gan ar to varētu būt problēmas, ja jau tagad sevi identificē ar to šausmīgo bildi profilā, neizteikšu prognozes par tiem 50 (kaut Tavi teksti dažreiz liek aizdomāties vai Tev jau nav tuvu 60 - atvainojos visām tām vitāla´jām un superālajām sievietēm te, kurām jau ir 60, bet prāts un loģika oi, oi.)
P.S. Ja reiz par to nedomā, kāpēc topiks jācep> UDS?

VecmeitaARrunci  Es smagi straadaaju un puulos un maaja top.Tiesi plaanosana naakotnei mani uztur pie dziiviibas un kaut kaada optimisma.kad beidzu vienu kaa saku avantuuru,saaku naakoso.Bez taa visa dziive ir drausmiigi garlaiciiga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu