Jūsu domas

Par cilvēku, kurš kaut ko pieprasa apmaiņā pret savu, teiksim, labvēlību. Iespaidojos no iepriekšējās tēmas, kurā sieviete it kā pārbauda na všivostj potenciālos partnerus. Nu vismaz man gribās tā domāt, ka partnerus. Cilvēks var būt jebkura dzimuma, sievietes taču arī sašust, ja pēc vakariņām no viņām tiek gaidīts pirmais sekss. Bet šeit ir otrādi, pārdomāti un mērķtiecīgi un gan jau kāda sirds neizturēs :D Labi, joki jokiem, bet realitātē - kā tas ir? Ko domājiet, ko jūtat šajā sakarā? Vai tas ir normāli?

EsparTevi  Dvesele_kabata es dotu sevi! Pret mazu maksu ekvivalentu tam kas nesola neko :)

LaskovijMerzavec  21:35... es nedomāju. Tikai pagriezu jautājumu otrādi. Kādēļ par laipnibu no sievietes puses - no virieša tiek prasīts un tas ir ok, bet kad virietis paprasa, tad tas izsauc sašutumu.

Manuprāt viss ir godīgi - no virieša vakarinas(kā piemērs varbut ari kkas cits) , no sievietes “saldais”:) Viens otru apdāvina:)

Tieši tāpat par peldkostīmu - Tu dāvini peldkostīmu un pretī Tev uzdavina ekskluzīvas tiesības pirmajam to tuvākajā gjerbtuvē novilkt:)

Torpedo  Tā viš būtu LM pēc tiesas un taisnības, bet viņas ir viltīgas lapsas un vienmēr ar savu demogoģiju visu pagriež ar kājām gaisā! :D

Tessa  ne, es nepirkshu solvitasai peldkostiimu.
pec oho filoofijas vinjai butu publiski jasniedz pakalpojums davinatajam /panjem popkornu un gos pienu/

Aukstums  21:58,,,viss ir godīgi un pašsaprotami un tam tā būtu jābūt, ja tas abiem nāk no sirds..bez aprēķina zemtekstiem... vīrieC no sirds aicina savu dāmu, samaksā par šo un to..un SIEVIETE, vienmēr atdarīs, ja Vīrietis viņai patiks... tātad abpusējs darījums, bet ne aprēķina darījums... dot/ņemt no sirds NEGAIDOT neko pretī,... un dot/saņemt, tas ir fantastiski..ja ir savstarpējas simpātijas un abi to novērtē...

coldlands  Atkal viena dura uzbūvējusi jaunu niku un tēlo idiotu. Ja es milu sevi, esmu egoists, un narciss, ok visi pārejie bla, bla, bla..., bet mana mute nav caurstaigajamie vārtiņi, ka dažiem šejienes personāžiem.

Tessa  id_num=848525&from_page, nikam ir vismaz 9 gadi. ja kas. bet par parejo nekrietnumu jasaka ta, dvesele pateica pareizi, nečego na zerkalo penjatj.

Stika  ? Tessa, vai tad Merzavec simbolizē visu oho filosofiju???😳😳
Cilvēki saplusoja Tavu komentu, bet tagad Tu sāc arkāpties no peldkostīma nopirkšanas apsolījuma.😃😎

janka42  Ja satiekas divi pieauguš strādājošii cilvēki, un viens no tiem ir sieviete, tad mēs katrs parādam savu audzināšanu.

coldlands  Ko tur atkāpties, ja cilvēks pats ir kljancitajs.

Tessa  Stika, mes ar Laskoviju varam nopirkt peldkostiimu pretii oho filozofijai lieki netereties, bet no seska vinjsh jau iepriekšeja tema noleca nost, bet man ar kka nau intereses.

janka42  Man reiz draugs pēc randiņa stāstīja...
Bij gatavs visu izmaksāt, un protams arī visu apmaksāja, bet ir viens bet...
Ja sieviete sāk "pieprasīt" to ko viņš jau tā nolēmis , tad sanāk tāds kā aplauziens. Tu maksā tāpēc ka prasa, jo brīvprātīgi vairs nesanāk...
Nu arī tā ir gadijies.

kvarts  Būtu nu bijis par ko cepties...

solvitas  🤭Ai nu man vnk ir garlaicīgi, izmetu jociņu par peldkostīmu un oho viedā publika jau sāka sašust un moralizēt. Tak tveriet dzīvi vieglāk!

LaskovijMerzavec  22:04... nu normāli jau tā notiek. Soli pa solim un re kur jau rīts gultā ar kapiju:)


/...vljip o4karik, tagad vēl būšu oho filozofijas pamatlicējs un simbols.../

siikaa16  Vīriešiem ir jāsaka skaidri, ko vēlas. Bez puķainās valodas.

solvitas  Siikaa16, nu Mr. Bīna draudzene diezgan konkrēti viņam norādīja, ka grib gredzenu, bet viņš viņai gleznas āķīti uzdāvināja 😂

vilks28  nez ko varētu prasīt par ziemas peldkostīmu?

Paula6  Vairākas reizes izlasīju tēmas pieteikumu...sākumā nesapratu, tad sāku domāt: kā tas ir, ja pret savu smaidu, maigumu un uzmanību man būtu kaut kas jāpieprasa? un ja es pretī saņemu to pašu?
Kas ir labvēlība un tā "všivostj"? tas taču viss ir tikai tāds pliks darījums:DDD un pirmais sekss ir tikai pēc vakariņām? nu kaut kā pārgudri tas viss ir sarakstīts...

Edgars37  23:17

...acimredzot veiksmigi nostaigaji pa varzacim😃, bet nu par to, ka garlaicigaja plapasana ienesi kadu jautribu👍😃, peldkostimu esi godam pelnijusi👍😉! Un vispar ta var labi atsijat tos, kas tev kaut ko reali nopirks, no tiem, no kuriem bus tik tuksas runas😃, Malace👍😉!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu