Jūsu domas

Par cilvēku, kurš kaut ko pieprasa apmaiņā pret savu, teiksim, labvēlību. Iespaidojos no iepriekšējās tēmas, kurā sieviete it kā pārbauda na všivostj potenciālos partnerus. Nu vismaz man gribās tā domāt, ka partnerus. Cilvēks var būt jebkura dzimuma, sievietes taču arī sašust, ja pēc vakariņām no viņām tiek gaidīts pirmais sekss. Bet šeit ir otrādi, pārdomāti un mērķtiecīgi un gan jau kāda sirds neizturēs :D Labi, joki jokiem, bet realitātē - kā tas ir? Ko domājiet, ko jūtat šajā sakarā? Vai tas ir normāli?

vilks28  bet vispār angļu pupalļas ir lielas un lāvas arī viņām labas, tur ir jāskatās.

valmierietis333  Nesaprotu ko var cepties par to peldkostīmu ,
kura te ir tā neglītā ,kurai vajag piesegties ar peldkostīmu !?

Plunčāties un sauļoties jāiet bez lupatām - dabīgajā kostīmā! Iesauļosies visādi striķi !

Varbūt kādai vajag (ķīniešu vai japāņu) peldkostīmu ar masku uz sejas !?

av2  ssitais laikam, kas kuram ko dod, ko paraadaa, par ko utt....ssitais te laikam nekad nebeigsies. Muuzziigaa teema :)
Man jau sskkiet, ka vissas sarunas te grozaas tiessam ap siikumiem, peldinnss, kaPija, puZdienas utt, ko pavisam mieriigi katrs var pats pacelt. Neviens tak nevienam , te vismaz, maajas, massiinas ndeaavina.A zzeel.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu