Izaicinājums viedokļu paudējiem

Pēc starptautiska mediķu pētījuma rezultātiem ir redzams,ka 75% Latvijas iedzīvotāju ir ar deformētu psihi un zemu intelekta pakāpi ! Neticami ,bet fakts ! Pārlasīju pēdējās ,publiski apspriestās tēmas un man pietrūkst oponējošu argumentu starptautisko statistiķu datu patiesumam.
Komentāros vulgaritāte,mietpilsonība,neprasme izteikties ne literāri,ne gramatiski. Komentētāji nespēj uzrakstīt pat vienu sakarīgu teikumu. Komentāri piesātināti ar kaut kādiem svešzemju slengiem. Lietotāj vārdos ieskatoties,rodas sajūta ,ka te nav neviena latviešu izcelsmes cilvēka bet gan integrēti emigranti ar cietumnieku palamām.
Bet tēmas tiek apspriestas kategoriskā formā,kurā raksturīga iezīme-ir tikai viena taisnība-manējā!
Un smaidiņu izraisīja klasiskā frāze-"man kā vēsturniecei"... jeb tās procedūru speciālistes viedoklis :-)))) Bet ...varbūt..vajag sākt pašiem ar sevi,savas dvēseles sakārošanu,izglītošanos...argumentēti oponēt par tēmu nevis rupji apvainot vienam otru?

studentka  Vispirms, lai zinātnieki skaidri definē, kas ir psihe un intelekts, pēc tam varam apspriest kritērijus, pēc kā vērtēt.Prasme literāri izteikties nu noteikti nav intelekta pazīme, tā varētu būt inteliģences pazīme, bet inteliģence ir tikai plikas iemācitās zināšanas,intelekts būs prasme izprast būtību un zināšanu pielietošana praksē.Vēsture pierāda, ka neatbilstība kaut kādām normām neliecina vispār ne par ko. Einšteinam arī piemita disleksija un smagas psiholoģiskas problēmas un literāri pareizi diez vai viņš prata izteikties, jo humanitārās zinātnes viņam nepadevās, Edisons skolā tika atzīts par stulbu un nomācījies trīs mēnešus pirmā klasē, tika izņemts no skolas kā garīgi atpalicis bērns-vai tagad mēs apgalvosim, ka šie divi bija ar zemu intelektu?
Un gala beigās-kas un cik liela bija tā referentā grupa, no kuriem tika noteikti šie 75% latviešu? Man neviens intelekta līmeni nav mērījis.

puuuka  /Es esmu es,ar saviem miinusiem un plusiem/...(izraksts no Tavas anketas).....Ne Tu viens tāds...mēs visi tādi:)

scheriff  Paziņojums medpersonālam! No fantāziju palātas Rule34 izbēdzis mūsu jaunais pacients "Cēzars" un skraida pa apmeklētājiem brīvi pieejamo teritoriju. Atkal no savas gultiņas norāvis palagu, uzmetis to pār pleciem un tēlo galma dakteri. Varētu jau netraucēt, bet viņa augstība ir kut kur iemērkusi savu pirkstu un spiež to visiem pie nās. Bargi pārmetošā balsī taujājot: "Kamdēļ tu tik nelāgi od vai vīnogas, kuras man pienesīs arī tā smirdēs?" Vai māsiņa, lūdzu, varētu pasniegt "Cēzaram" tīru palagu bez dzeltengrūnajām dziedniecības rakstu zīmēm. Lai apmeklētājiem nerodas aizdomas, ka mēs šeit nodarbojamies ar senču šamanismu. Mēs tomēr esam zolīda medicīnas iestādē.

Edgars37  Autor, cilveki ir dazadi un ja visus piedzisi pec viena standarta, dzive klus apniciga😃, bet par argumentesanu tas pats-kas vienam arguments, citam var but tuksa skana😃, ta ka vnk atslabinies, esi, kas pats esi un ari lauj citiem but, kas vini ir, ta, manuprat, bus vislabak👍😃!

Karmensita  pētījumu studijā!

laukroze  i-nets pacieš visu, vienam interesē +/-, cits tāpat kādreiz kaut ko pasaka, kādam par varītēm vajag katrā tēmā, ko piebilst, nu un???
latviešu galvenā problēma, vienam otram nolikt, es vnm. esmu iestājusies par diskusiju un dažādiem viedokļiem, jo labi zināms, ka mēs pasauli redzam caur savu prizmu, lai izdodas!! .. nav tikai mans pareizais viedoklis, pasaule ir skaita dažādībā..:)

fargo  ja par iq, tad amsterdamas pētnieki nonāca pie konkrēta skaitļa - 1 punkts. par tik ir krities vidējais rietumvalstu iedzīvotāju iq šī gadsimta laikā. kāpēc? man liekas, viens no variantiem bija t.s. sociālie tīkli. doma tāda, ka relatīvi-muļķi(iq ap 95) velk lejā visus pārējos. ir skaļākie, pamanāmākie, agresīvākie. un normālie(iq 100-110) vnk adaptējas apstākļiem, pieskaņojas domāšanas, izteiksmes un uzvedības veidam, kurš citādi viņiem nepiemistu. man likās ļoti interesanta doma.

par tēmu. jā, no malas, laikam, tas viss teijāteris neizskatās ne pēc kā. a ko tu padarīsi?

es nonācu pie atzinuma, tas tāpēc, ka internets ir padarījis iespējamu katram skaļi paust savus uzskatus. agrāk tas nebija iespējams, tev bija jābūt ar kaut ko sevi pierādījušam, lai tev vispār būtu platforma kaut kam sakāmam, avīzē nedrukās kaut kāda tirliņa komentāru 3000 vārdos par aktuālu tēmu. tāpat tv vai radio, lai tevi uzaicinātu un tu varētu intelektuāli izpausties, tev no sākuma bija kaut kam jābūt. jāpierāda sevi. jābūt personībai. bet tagad komentēt var katrs. un kopējais funktiera līmenis iet lejā. tas nenozīmē, ka neeksistē to vērtīgo domu apkārt, bet tas nozīmē, ka šlaka ir kļuvis ļoti, ļoti daudz. un kopējais informatīvās telpas intelektuālais līmenis ir dramatiski krities.

neratni_stasti  Kāds tur izaicinājums. Šāds slēdziens ir pretrunā ar visiem gadsimtu gaitā uzkrātajām zināšanām par normālo sadalījumu, un neviens sevi cienošs zinātnieks nepublicētus tādus datus, ja vien nebūtu ašpadsmit reizes pārbaudīts, un arī tad tur būtu klāt daudz diplomātijas un atrunu. Tādā veidā, kā apraksta autors, pasaulē atzīti zinātnieki neraksta. Ieķeksēju treknu personīgo pieredzi, jo nevienu vien tādu savā dzīvē satikusi, sastrādājusies un arī zinātniskas publikācijas rakstījusi, tajā skaitā par veselības aprūpes jautājumiem.

raima  Cukurdūkulīt, jautājuma uzdevēj, pilnībā piekrītu par svešvārdiem valodā. Man, cilvēciņam, kas skolā gājis 3 ziemas (aprakstā nepareizas ziņas, nav tur iespēja norādīt sākumskolas izglītību) ir grūti lasīt un saprast šeit rakstīto, TIEŠI norādot, nelatviskas izcelsmes vārdi un vārdkopas Jūsu Augstlabdzimtības rakstītajā jautājuma izklāstā:
"mediķi, rezultātiem, deformētu psihi, intelekta, fakts, publiski, oponējošu argumentu, statistiķu datu,
komentāros vulgaritāte, literāri, gramatiski, komentētāji, slengiem, integrēti emigranti, kategoriskā formā,
klasiskā frāze, procedūru speciālistes, argumentēti oponēt" .

Lūdzu, lūdzu esiet cēlsirdīgs un, būdams cilvēks ar augstāko izglītību, iztulkojiet šos vārdus latviski.
Bērnībā mani mācīja, ka gudrs cilvēks arī muļķītim prot saprotami izklāstīt lietu, notiekošā būtību.

adamsone  Nu ko jūs te..... Onkuliņš ar trīs klasēm un koridoru uzstājas kā pašpasludināts pravietis, jo kaut ko izlasījis, nu tā gadījās, un iekrita sirsniņā, kura mocās ar mazvērtību un lieluma māniju.
Dzīvē nevienu līdzīgu neesmu satikusi, bet sarakstēs savulaik ir gadījies. Haotiski, kritiski un tupi kā korķi. Bet tauta - tauta ir visāda.

raina1970  Autoram- laikam neesat pazīstams ar to kārtību , kādā tiek veikti un kā tiek publiskoti šāda veida pētījumi, un info , tādēļ arī īsti nevarat atbildēt uz konkrētu jautājumu-kur var iepazīties ar Jūsu minēto -starptautiskas mediķu grupas pētījumu tieši par tēmā minēto problēmu.. Statistiku iegūst pavisam citā veidā, nekā Jūs aprakstat, it sevišķi virtualaja vidē.

Parama  jau pēc paris autores tekumiem skaidrs; pati nezin, ko grib!

dogville  Es uzticos tikai"Britu zinaatniekiem"-ja,ko pasaka,tad,kaa klintii cirsts un Amen!:-):-):-)

Torpedo  nu ja, sievieC vienmēr uzvter jebkuru provokāciju ļoti emocionāli un ar skaļiem spiedzieniem metas pierādīt, ka nemaz tik dumas nava :D
Bet nu autors uztaisīja pirmā piegājienā jau sec publisku harakiri. Un kur nu vēl tas mājiens par zilumu! :D

Gunitaa  Ar to pseidopētījumu Tu esi izgāzies kā veca sēta. Kā arī nepamatoti un aizskaroši apvainojot VAIRĀKUMU SAVUS tautiešus, viennozīmīgi varu teikt, ka tieši Tev ir deformēta psihe. Punkts.

C_hloe  stikas komentam +100
principā tur viss ir pateikts, visam citam vairs nav nozīme :)

Gunitaa  Kā reiz, es Tev savā pēdējā komentā PAMATOJU, kāpēc TEV ir deformēta psihe, atšķiriībā no tevis, kas savus apgalvojumus būvē uz Šomasi vai paša sadomātiem pseidopētījumiem.:DD Un man pat slinkums lasīt līdz galam Tavu pēdējo savārstījumu, jo demagoģiskiem pajoliņiem man žēl tērēt savu darba laiku. (Un ja Tu nesaprati, ko nozīmē vārds: PUNKTS tad es vēlreiz skolā tur, savā emigrācijas valstī. :DD )

VAZ07  Mumms jau sis petijums netrauce dzivot ,pienem cilveku kads vins ir nu bus laime pilniga ! Tas sals ta odzina ir tiesi tajas nepilnibas cilveka , kuram par spiti vins vienalga dzivo!
Savus minusinus katrs tapat zina ,kam lieki atgadinat. Kads censas labot kads pienem ka esosu faktu , beigas visam pienak ta ka ta !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu