Izaicinājums viedokļu paudējiem

Pēc starptautiska mediķu pētījuma rezultātiem ir redzams,ka 75% Latvijas iedzīvotāju ir ar deformētu psihi un zemu intelekta pakāpi ! Neticami ,bet fakts ! Pārlasīju pēdējās ,publiski apspriestās tēmas un man pietrūkst oponējošu argumentu starptautisko statistiķu datu patiesumam.
Komentāros vulgaritāte,mietpilsonība,neprasme izteikties ne literāri,ne gramatiski. Komentētāji nespēj uzrakstīt pat vienu sakarīgu teikumu. Komentāri piesātināti ar kaut kādiem svešzemju slengiem. Lietotāj vārdos ieskatoties,rodas sajūta ,ka te nav neviena latviešu izcelsmes cilvēka bet gan integrēti emigranti ar cietumnieku palamām.
Bet tēmas tiek apspriestas kategoriskā formā,kurā raksturīga iezīme-ir tikai viena taisnība-manējā!
Un smaidiņu izraisīja klasiskā frāze-"man kā vēsturniecei"... jeb tās procedūru speciālistes viedoklis :-)))) Bet ...varbūt..vajag sākt pašiem ar sevi,savas dvēseles sakārošanu,izglītošanos...argumentēti oponēt par tēmu nevis rupji apvainot vienam otru?

Stika  Canis timidus vehementius latrat quam modet.
Tulkoju no latīņu valodas: Bailīgs suns rej stiprāk nekā kož.😀
Autoram vajadzētu nokaunēties par savu izgāšanos un paslēpties aizgaldē, bet nē, rej vēl: vau, vau, vau! 😀😀😄

Edgars37  Autor😃, nu mezgi sev smadzenes ar de formeto😃 psihi. Nu i sausais atlikums no ta kads? Tiesi ta - nekads😃! Beztemas muldesana, ka si, jau ir vislielaka problema😉

C_hloe  12:05 Stka nokomentēja pēc būtības šo visus noniecinošo, vīzdegunīgo topiku pašā sākumā.
Ļoti korekti, konkrēti un argumentēti.
kaut kas par baļķiem acīs - autor - izberzē acis

Stika  ENTelekta apveltītais, kas attiecas uz Tevi, tad tukša muldēšana bija gan Tavs tēmas apraksts, gan arī pārējie komenti, tāpēc beidz nodarboties ar projekcijām! dd
Un es atvainojos suņiem par nekorektu pielīdzinājumu tēmkalim, jo starp viņiem ir arī gudri eksemplāri... 😀😝
Viss, arī es vairāk neveltīšu Tev savu laiku, jo Tu neesi tā vērts, demagoģiskais Entelektuāli!😃😝😛

cirteejs  Un pētnieki -mediķi no Bangladešas, Zanzibāras, Kongo, Papua- Jaungvinejas, Zālamanu salām, Mongolijas un līdzīgām vietām, vai ne:)

raina1970  Termins- deformēta psihe-nav akadēmisks, lai vai kā autoram gribētos to lietot .Skan jau tas labi, bet... nu nebūs, nebūs.Tam, ko autors cenšas pateikt, vai , iespējams- kādām situācijām piemērot šo terminu- derētu citi, atbilstošāki. Tēmā aprakstītās situācijas- komunikācijas veidi, ( kategoriskums, rupjība, nelogiskums, u.t.t) nu nekādi nekorelē ar to paziņojumu, par apjomīgā pētījumā konstatēto--no medicīnas viedokļa.

Edgars37  12:30

Izskatas, ka tev ta riesta deja galigi stopora aizgajusi😃😃😃, domaju, ka labak liec miera pustonus un piekeries realakam lietam, piemeram, iesakumam, noperc Solvitasai peldkostimu😉, sagadasi kadam prieku un pasam prats bus priecigaks un nevajadzes nopuleties kurs un ka citiem pustonus uzspiez😃. Esi vienkarsaks, iesaku, bus vieglak dzivot😉.

C_hloe  12:30
apkopošu savas tēmas un radīšu pati savu gramatu
argumenteti? nevajag noniecinat oponentu vai jebkuru sarunu partneri, uzsakot sarunu - tu esi slikts, ar sabojatu psihi and so on, pretī dabūsi tiesi to, ko dabūji.
Ka jau minēju - Stikas pirmmais komentars ir loģisks un vieta un ļoti konkreta un " pa tēmu" atbilde tavam topikam. Par ko un kadas diskusijas gribi dzirdet? Lai es izceļu svi no tevis radītās psihopatu zampas un dziedu tava stabulē - visi tik psihiski slimi, tikai es tas normālais?
Atkartošos ar izcilo krievu teicienu - если вокруг одни идиоты, значит ты центральный!
sāc ar sevi

pavadonis1971  Klausies autor..es nelieku komatus un garumziimes..bet man dziibpvee ir svariigaakas nidarbes kaa iespringt uz to..tu kad guli uz vai zem sievietes arii izdves artikuleetas skanjas tik?pareizais 21gadsimta kloneetais pareizrakstiitaajs..gribu redzeet tevi darbos..darbs tas noziimee kautko radiit razot utt..varbuut googlee pamekleet kaadu ierakstu ka ar komatiem un gudru domu sienaa nagluiedziit?ibio..kur pasaule ietautor tu tikai nedomaa miileeties bez prezervatiiva..un izkasi instrukciju pirms lietoshanas lai nedeformējas tev...

raima  Tirliņš - jautājuma rosinātājs. Pats latviski neprot izklāstīt savu jautājumu. Ar svešvārdiem nasks mētāties, bet latviski neprot iztulkot :D Dumjam putnam dumja dziesma.

Araabs  Man ir deformēta psihe,jo neciešu nigerus un musļikus.Nu ko? Iepūtiet man!!

Araabs  Tā vien rādās ka JOHAIDI ir viens no tiem pētniekiem ar pakaļu kā varavīksni.Pētījuma jautājumus studijā!!!

fargo  12:51

es vnk neuztveru tēmā pausto, kā sev adresētu. :)

un otrs. es jau par to kādreiz rakstīju. saproti situāciju, iedomājies, tu ienāc auditorijā, cilveki velta tev uzmanību un tu sāc lekciju, paziņojot, ka visi sanākušie ir stulbi nejēgas un neko nekad vienalga nesapratīs. tad uz šīs ´nots´ lektors var lekciju tagad arī slēgt ciet, jo tālāk sacītais tiks uztverts nevis kā kaut kas pārdomu vērts, bet kā karš.

Gunitaa  Ir viens sens un labs teiciens: "Muļķis pat baznīcā dabū pērienu." ...
:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu