40+

Kad bij jana - n tā 17-18, tad skatoties amīšu šovus, secināju, ka man skaistākas šķiet sievietes 35+. Kad pati sasniedz šo vecumu, man bija krīze... bet nu, lasot komentārus, esmu ievērojusi viedas domas, kas izaicināja mani aplūkot profilus. Un - mans secinājums par sievietēm 40+ - viņas ir ne tikai skaistas, bet arī gudras.
Tātad vīrieši - kur ir problēma? Ne viena vien 40+ sieviete izskatās uz 30 n daudz labāk kā daža laba 30 gadniece. Kas jūs aizina pie tam janajām? Pieredzes trūkums?

valmierietis333  Mani visvairāk uzrunā tās 40+ ,
gan tīri vizuāli - patīk dabīgie mīkstumi ,apaļumi , kā arī iespēja parunāt par jeb ko , ka sieviete nesarkst runājot par normālām tēmām , un viņai vienmēr būs viedoklis un sava piedzīvotā pieredze , saruna virzīsies uz priekšu ... Man patīk tādas atbrīvotas!

40+ ir tikai viens mīnuss - viņas vairs negrib bērnus , pašām tie jau lieli , tādēļ nekas neatliek kā meklēties starp jaunajām , lai gan tur ar ne visas grib bērnus !


- Piedošanu ,ka ielīdu zirgastēm un pašslavinošajai reklāmai pa vidu ... ;)


Ps. Piemetinot pa tēmu , skaistums neliecina par gudrību - var būt kaut pati skaistākā ,bet iekšēji baigā čūska!
Un daļa veču nav tik stulbi kā viņus mālē - mēdz domāt arī ar augšējo galvu - un tie ātri pamanot iedomīgas maitas mūk ko kājas nes ...

edding  Torpēdi, 21:12 priecājies, ka pagaidām esi topā. Jo. Jozolsēns norietējis, Maveriks arī, izskatās ka tavs gals arī nav tālu. Pie durvīm jau Laskovijs klauvē. Precīzāk, ne viņš, bet pielūdzējas.

Nenotveramais  40+ izskatoties labāk par 30...
Interesanti.. ko vajag sapīpēties, lai ko tādu sludinātu... un atrodas vēl tādi kas šīm muļķībām piebalso...

Nenotveramais  Tieši tā... samierinies, lai ko te drukātu vairs nebūsi tāda, kā drīsdesmitgadnieces...

edding  wo wo. kaut pašai 40+, bet tiešām brīnos par tiem, kuri uzskata ka uz vecumu cilvēks sāk labāk izskatīties. Nē, nu Sofija Rotaru, Laima Vaikule jo gads jo jaunākas paliek, bet vai citām ir tie simtu tūkstoši ko samaksāt plastikas ķirurgiem, šaubos. Seju var pielabot, bet pārējo? Un kur jūs esat redzējušas vīriešus, kuri izvēlētos gudru, bet neglītu sievieti? Pat dziļais minets situāciju ilgtermiņā neglābtu.
Un ja jautājums skan, kur ir problēma, tad varu pateikt. Ir pietiekoši daudz 30 gadīgu vientuļo māmiņu, kuras ļoti steigušās saražot bērnus vienalga no kā, galvenais ātrāk. Viņas nevajag ne precēt, pret viņām nav jāizturas ar cieņu. Viņām vajag ar steigu piedzemdēt. Tad padzen to nejēgu spermas donoru un metas meklēt vīru. Un atkal vienalga, 50 viņam vai 60, galvenais, lai būtu balta kleita un vismaz kāda materiālā palīdzība.
Teiksiet, ka tā nav?

fargo  svietēm ap čēismit, būtu jāinteresē būt iekārojamām saviem vīriem. un viss. uzmanības fokuss ir izštimmējies. lietas nav kārtībā pašā būtībā.

Nenotveramais  Nup... nāksies Tev paciest manus komentus par Tēmām... lai arī Tev tie nepatīk...

fargo  tāpēc, ka paradība ir kļuvusi tik plaša, saku lietas nav kartībā pašā būtībā. fokuss uz to, cik kurš izskatīgs ar labākām/sliktākām iespējām sākt visu varbūt atkal, nekur neved. analizēt vajadzētu to, kāpēc nav sanācis, kas notika, kāpēc.

"Tātad vīrieši - kur ir problēma?"
problēma. problēma ir jau pats fakts, to vai citu iemeslu deļ aiz mugurām atstatās, salauztās ģimenes. 40 gadu vecumā tām bija jātupina funkcionēt pilnā sparā.

Momo  Nezinu par citām sievietēm un neko nevaru pateikt par svešiem vīriešiem, bet pašai esot 5. gadu desmita sākumā šķiet, ka kaut kā vieglāk dzīvot. Pofigs lielāks un galīgi nerausta gadu skaitlis, ko citi par mani domā un kuriem nu esmu par vecu. Bet tas nav tikai kaut kāds pieklibojis un pieķēries “gudrums”, tas ir daudzu lietu un apstākļu kopums. Varbūt man paveicies, ka šobrīd tā jūtos. Bet 35 gadus sagaidīju pamatīgām lomkām un pārdomām par bizamžurcisko “visa pastāvošā veltīgumu”. Tā kā krīze bija, tikai nesāku iejusties cietējas lomā, šo to apzināti mainīju, lai būtu labāk.
Bet es noteikti ne par mūžīgo dzimumu kariņu, lai kāds kādam kaut ko pierādītu, kāpēc kaut ko izvēlēties vai neizvēlēties.

Pilskungs  ... tātad vīrieši - kur ir problēma ...
Kāpēc tik slimīgi esi ieņēmusi galvā, ka te ir kāda problēma ???

Edgars37  20:44

...nu, nu😃, nebiju domajis, ka tik traki nobisies no Torpeza zirgastu konkurences😃, ka atdosi vakanci pirmajam, kas cela pagadas😢...nu trakumi gan😃. Visi ohoviriesi tak zin, ka Torpedis arpus konkurences, ka ta nebus autoritate, pajauta jebkuram😃.

Edgars37  22:28

...redzi, la to apgalvotu, tev vispirms butu jaredz Hloja dzivaja😉, jo, tiri teoretiski, jebkurs var uzrakstit jebko😃, a vot dzivaja Hloja diezgan mierigi ieliek kloki gana lielam skaitam trisdesmitgadniecu un ari loti labi redzeju, ka gana daudz viriesu Hloju az ar acim apeda😃😃😃. Ta ka ar tadiem apgalvojumiem nesteidzies, pirms neesi daba redzejis😃😉

saulite34  Edgars37,tu mani kārtējo reizi sasmīdināji,un kāda jēga dāmītei no tā kloķa ielikšanas trisdesmitgadniecēm,ja veselu gadu no dāmītes nāk dziļa sāpe,ka neviens ar viņu nevēlas nopietnas attiecības un tādai skaistulei jau par restorāna rēķiniem vispār nevajadzētu satraukties,kurš apmaksās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu