40+

Kad bij jana - n tā 17-18, tad skatoties amīšu šovus, secināju, ka man skaistākas šķiet sievietes 35+. Kad pati sasniedz šo vecumu, man bija krīze... bet nu, lasot komentārus, esmu ievērojusi viedas domas, kas izaicināja mani aplūkot profilus. Un - mans secinājums par sievietēm 40+ - viņas ir ne tikai skaistas, bet arī gudras.
Tātad vīrieši - kur ir problēma? Ne viena vien 40+ sieviete izskatās uz 30 n daudz labāk kā daža laba 30 gadniece. Kas jūs aizina pie tam janajām? Pieredzes trūkums?

saulite34  Tādām kā tev pat sekot nav vērts,pati šeit par sevi tik sīki un smalki visu apraksti,ko tev dod tas skaistums,ja neproti savu privāto dzivi sakārtot un nemeklē vainu vīriešos. un ar tevi pašu nav viss kārtībā un vīrs arī noteikti vienā jaukā dienā sakravāja čemodānus,aizskrēja pie nesmukākas,bet gudrākas.

pavadonis1971  Ko var murgot?kam vajag dziives nogurdinaatu sievieti?teikshu vienkaarshi.tas ka jums pirmspensijas sieviet raksta nenoziimee ka jus kads grib nopietni.taa.prikolam..un jad loti gribas tad raksta.daudas te lielaas ja rajsta jaunaaki viirieshi..jaa raksta..bet nezinu nevienu pazinju lokaa kursh taadu vestu sabiedriibaa..raadiitu radiem kaiminjiem.tikai pa kluso..lai neviens neredz..nosexot..a juus dacereejaaties..:-)buusim godiigi..neskatos virieshu anketas bet sievieshu skatos?.un ko redzu?reti kura vienalga jaadaa vecumaa te skausta tusee..te tusee taadas uz kuraam neatskataas..bet prasiibas jaa modeleem..untad apvainojas ka viirieshi lamaa taadas..tak esiet piezemeetaakas.ja man mersedesa un miljona es nemaz skaustulei nerakstiushu..bet juus gribat ar taadu aarieni no kuras jauns viurirtim lai juus uz rokasm neesaa?nu tad iegaadaajaties kaki vai vairaakus...un baudiet dziivi..

saulite34  Tu jau pati esi tā ,kas te sēž virtuālajā un meklē sapņu princi,,un ja tu būtu gudrāka,ieklausītos tais padomos ,ko tev dod un,ja tev patiesibu pasaka acīs,kāda tu esi ,tā jau nav aplikšana,un ,ja tādā garā turpināsi,nederēsi vīrietim pat ar pamatskolas izglītību.

VILFORS  Nav nozīmes cilvēka vecumam. Diemžēl visu izsaka ārējais izskats. Neatkarīgi no vecuma. Neatkarīgi no dzimuma.

Tessa  /palasoties šo visu, vel vairak parliecinas par lopkopiibas uzplaukumu oho nobrukšanas gadiijuma/

ube  Šonam Konerijam ir 80+ :))

LaskovijMerzavec  "Apskatījos profilus - viņās ir netikai skaistas, bet arī gudras" - šī varētu būt top frāze.

Ar jo jaunās ieliek 40+ gadniecēm??? tas nav miesas stingrums, tā nav gudrība, tas nav skaistums... ir lietas, ar ko ieliek vienozīmīgi un zibenīgi. Gan jau kkad sapratīsi.

Hbbs  Nav jau runa par izskatu. Ļoti liela daļa pēc 40 ir reālas bekas. Ar baigo iedomības devu piedevām. Nerunājot jau par jaunākām, kurām pēc noklusējuma jau šķiet, ja viņām ir krūtis un vāvere, tad viņas jau uzreiz ir dievietes. Nu bet tā jau klasika, vienmēr bijusi, kura labāk izskatās, aplaužas un tad ap 50 meklē, kas pagadās :D

ketija64  Pilnmēness un visi strīdas..gandrīz kā pasakā

coldlands  Tants stipri ieciklejies uz tiem 40+
Nevar veca pakaļa izskatīties labāk par jaunu. Protams ir izņēmumi, piemēram sēdoša, neko nedarosa un kustīga, sportiska.
40+ var būt sakoptāka, jo vecākai kļūstot, ada vairs nav tik tvirta, parādās vēders....., tāpēc jāsāk piepušķot sevi, bet jaunai to nevajag, kada aiziet gulēt, tāda svaiga arī pamostas.

coldlands  Neviens jau nesaka, ka vecāks cilvēks ir sliktāks par jauno.

Emma45  Man gan jauni labāk patīk un gadu skaits nemaz neliecina par viedumu.Bet tas skatoties, kādam mēŗķim izraugās.

jadore  Vīrieši gan no 40+ paliek foršāki un foršāki, līdzsvaram jābūt :)

ketija64  http://jauns.lv/raksts/izklaide/287219-aktrisei-brigitai-nilsenai-54-gadu-vecuma-piedzimusi-pirma-me
ita
Te būs par vecumu,izskatu un MĪLESTĪBU.

LaskovijMerzavec  “...viņiem kļūst īpaši skaistas sejas. Ar to miera, pašpārliecības un vieduma blāzmu.”... lasu un sirds staro... viss par mani:)

LaskovijMerzavec  Nu chloe... man jau visoār ir 30 ... 2x30 :) tagad tik sāksies nākošais 30 cēliens!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu