Iedalījums

Zeltracītes ( svarīga nauda)
Iedomīgas kuces ( vienkārši pēc definīcijas)
Stulbas kazas ( nejēgas)
Normālas sievietes- var teikt pat, cilvēki ( nav daudz)
Pārizglītoti skuķēni ( izglītība nenozīmē gudrību)

Papildinājumi?

riebekle  Un cik tev ir prāta, Hbbs? To neviena neprasa? Bet jā, dažus faktorus var noteikt uzreiz, nevajag prasīt....

Laimnese  Esmu pie neatkarīgajām, kura pati ar visu tiek galā un piedrāžu pļēgurus, nūģus un arī pļerzakus....kā bijušais teica- ragana, kuras vārdi piepildās....☺

solvitas  Un ja viņa paprasa kāda Hbbs ir izglītība, ja jau grāvjus rok - tad viņa ir stulba kaza. Ja viņa pasaka, ka viņai vnk tas Hbbs pēc sejas nepatīk - tad iedomīga kuce, un ja viņa grib redzēt Hbss vidusskolas atestātu, tad viņa ir pārizglītots skuķēns utt. Nemaz nebrīnos, ka no viņa jau divas sievas ir aizmukušas.

Tessa  cik noprotu, lielaka sape ir par zeltrociitem ala iedomiigam maitam. tiiri hipotetiski, ko tu gaidi no damas, kura mekle attieciibas?
lai vinja nezinatu, cik tu pelni? tev tas neškjiet diivaini?
tuliit ienaks 50+ gadiigs sunja niks un atkal stastiis bedu gaudu dziesmu par 30-gadiigam (kada sakara?) vientuljam maminjam ar krediitsaistiibam. vinjam jau sen palaga jatinas, ne jaskatas to virziena.
paši duraki, ka saka.

Gojko  Fujjj,- vulgāri.

JurisK  Kaut kur apm. 25 gadu vecumaa es paarstaaju klasificeet sievietes, bezjeedziiga nodarboshanaas. Pieaudz arii tu!

DanaL  Manis pēc lai es esmu "iedomīga kuce" vai "stulba kaza". Ja kāds par mani ko sliktu padomā, - tā ir viņa problēma, nevis manējā.

janka42  Esmu PRET šādiem pazemojošiem iedalījumiem.
Labāk mācies un pieaudz, strādā ar savu raksturu, samaini domas, kas veido ieradumus un raksturu...tad nerunāsi muļķības, kļūsti gudrāks un tad Tu būsi sieviešu iedalījuma Top 5-kā "Foršais" Lieliskais" "Superīgais" "Ideālais" "Mans vienīgais"

Tessa  Hbbs, nu tad sanak, ka tev pašam ir kompleksi par liimenjiem, mashiinam, celjojumiem. ja tev pietiek (c), nenoziime, ka pietiks jums abiem, tieši tapec sievietes arii interesejas. ljoti vienkarši. tad uzreiz piedava savu skaisto dveseli un neko citu, saki, ka bezdarbnieks un neatziits zinatnes doktors bez ienakumiem, kurai bus ok, ta arii bus iista.

un ja liec temu, pienjem patiesiibu, ka tavam viedoklim var but oponenti. uzvedies ta ka tads tiinis. labi, ka tev vel nepateica, ka TG/AM

inhema  Ak,Tu ,nabadziņš.Droši vien tādas visu laiku visur rēgojas,jo neko labāku neesi pelnījis.

baluba  Šitādas tēmas liek cilvēki kuriem tomēr viss nepietiek, kurus lielākais šeit esošais vairākums aizskar vai pazemo. Nosauc vārdos Hibi, lai visi zinam kuras tās ir kas nedod :)

zaiciks  Te jau izskatās vairāk pēc tā,ka šim civēkam eksistē tikai divi iedalījumi - Tās,kas ar mani guļ un tās kas negrib gulēt. Nu un tās,kas negrib,tad nu lūk šim iedalījumam ir šīs apakšgrupas...

minkalove  HBBs skaidrs, ka sievietēm viņš nepatīk. Tāpēc jau šis tik žultains .
Iedomīgās k. ir tās kuras viņam atsaka. :))) Naudas viņam nav tāpēc ienīst tās kuras vēlas vīrieti kurš māk nopelnīt. Izglītības augstākās noteikti arī nē- savādāk nebūtu riebums pret izglītotām sievietēm.
Īsumā ..... viņa apraksts par viņu pašu pasaka daudz vairāk kā par sievietēm !!! :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu