Iedalījums

Zeltracītes ( svarīga nauda)
Iedomīgas kuces ( vienkārši pēc definīcijas)
Stulbas kazas ( nejēgas)
Normālas sievietes- var teikt pat, cilvēki ( nav daudz)
Pārizglītoti skuķēni ( izglītība nenozīmē gudrību)

Papildinājumi?

_Biezaa_oome  Papildinājums - tēviņi - parazīti-deģenerāti.

_Biezaa_oome  baluba - es nedodu, un to visi zin!

minkalove  Janka42 gudrs vīrietis ! Precīzi pateica , bet diemžēl muļķus ir velti mācīt viņi to nesaprot, nenovērtē.

Gunitaa  Nezinu par sieviešu, bet par vīriešu iedalījumu zinu pēc 2 kritērijiem:
1) Auguma: a) mazie dekoratīvie b) vidējie cērtamie 3) lielie nerentablie
2) pēc devīguma/skopuma : a) dāsnie b)praktiskie 3)kapeikpisēji.
;)

Mazaa_naarinja  Secinājums no šī iedalījuma: autoram - naudas nav(zeltracītes - kuras negrib plikadīdu), smukās nedod(iedomīgās), izglītības nav(pārizglītotās, kam tāda ir), un neviena piedevām negrasās apbrīnot šo cilvēciņu(nejēgas) :D :D :D

EsparTevi  Pie visa vainīga vientulība, nespēja būt vienam, nepieciešamība ar kādu dalīties savos pārdzīvojumos....tēma provakatīvs bullšits

studentka  Nu tā kā šaubos, ka kādu zeltraci autors būs dzīvē redzējis, jo tādas te oho neganās, tad pirmajā kategorijā viņš droši ka iedala tās, kuras prasa kafiju izmaksāt vai arī tās kurs paprasa, kur tu strādā. Otrās varētu būt tās, kuras saka- ar tevi ne par kādu naudu un vispār atšujies.Trešās uz randiņu atnāk un tad pasaka nē. Ceturtās (un tādu ir ļoti maz) kuras piekrīt pārgulēt bez kafijas, pēdējās, redzot autora bezjēdzīgo dzīvesveidu, mēğina viņam apskaidrot elementārās dzīves likumakarības. Iedalījums raksturo nevis sievietes, bet pašu autoru.

Citra  Gudrīti, tagad iedali vīriešus. Būtu interesanti.

Laila14  Kas Tev sāp? Ir vēl Raganas..Kas prot pieburt,apburt un noburt..

solimarja  Gudrais paklusē...

preilene  Ak šausmas. Kur var vienam cilvēkam būt tāda nepatika pret sievietēm. Patiesībā skumīgi.

Man vīrieši iedalās divās kategorijās - "patīk" un "nepatīk" tikai un vienīgi subjektīvu iemeslu pēc.

Edgars37  11:16

...vot ta😜, cik talu esat autoru novedusas, ka neejat ar vinu uz randiniem😢 un tik pelat😠...fuj😃😃😃

av2  nu, katraa cilveeka ir no ta vissa pa druskai. Aii mums, viiriessiem. Un tas kopums saucaas, cilveekaa raksturs.
Un taapeec ir cilveeki, kurus saucu par saveejiem, un ir svessie. Taas divas grupas nekad nesajaukssu. Bet nu atkal, tas esmu tikai es. Varbuut kaadam ir savaadaak.Un pats vainiigs.

Labrador  Esmu minējis - augstākā sievietes pakāpe ir viinzine. Par tādām kļūst erudītas, pievilcīgas, sevi cienošas sievietes, piemēram, Santa Zamuele. Tāpēc iesaku oho pasazierem kļūt par vīna ekspertem. Un jāsāk ar dažādiem lētiem bāriem, tur var atrast augsti kvalificētus šis nozares konsultantus. Pavadot tur laiku, Jums radīsies vajadzīgie sakari un pieredze, lai pretendētu uz sabiedrībā augsti novērtēto vinzines titulu.

C_hloe  Labradors ir feiks? Troliss? vai tā ir diagnoze? :D :D :D

Droshs_Plecs  Autors lūzers, kam neviena nedod lol

Edgars37  22:45

Labrador ir vinzinis;), bet 21:50 ir neuzkritoss un pieklajigs majiens, ka augstakaja sabiedriba pienemts, kur vinu satikt;).

22:46

Autors ir uznemuma ipasnieks, no sejienes, vinam dod vismaz sekretare;D;D;D

Flints  Vēlos augsti godājamam tēmas autoram uzvaicāt, kāpēc tad viņš pats nerod savu sapņu piepildījumu ar tām nedaudzajām normālajām sievietēm? Normālam vīrietim taču pilnīgi pietiktu ar vienu vienīgu. Kāda velna pēc ir jāinteresējas par pārējām – it īpaši, ja tās raisa izteikti negatīvas sajūtas – un vēl jānopūlas ar viņu klasifikāciju – savdabīgs vaļasprieks, paradums, apsēstība…?

Edgars37  14:29

...kartigs saimnieks pat greizai naglai savu kastiti iekarto, a vosj, noder saimnieciba😃, tapat ari te, ari nelikvidajam savas kastites😃, uznemumu ipasnieki ir rupigi, kartigi, precizi, taupigi laudis...otj ta😃!!!

Flints  "Edgars"! Un tā sauktā saimnieka prombūtnes laikā Tu šeit pakalpo gluži kā tāds akreditēts sabiedrisko attiecību speciālists un privātsekretārs, kas pauž viņa viedokli, ja? Tādi vai citi uzņēmumu īpašnieki un konkrētā tēma - nav ne mazākās korelācijas. Nu gan Tu atkal aizrunājies... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu