Priekšstats

Vai jums ir svarīgi kādu priekšstatu par sevi radat virtuālā vidē? Kādu iespaidu par sevi atstājat?
Vai šeit esat tādi kā TUR ārā?

LaskovijMerzavec  NU par cik daudzi mani pazīst arī dzīvē, tad nav vērts ne izlikties, ne melot....jebkurā gadījumā šejiene ir tikai vienas daļas atspulgs...

piladzoga  Neesmu nekāda aktrise ,lai izliktos.

Momo  Ja par citu uztveri, tad tā ir tieši proporcionāli atkarīga no to citu pasaules uztveres. Tu vari stāstīt par matemātiku, bet otrā galā kāds to uztvers kā uzaicinājumu vai apvainosies, jo pats uz to tendēts.

amelija  Ja gribas kādu savaņģot, protams, ka ir svarīgi kādu iespaidu radīšu :)

JurisK  Taa kaa piedalos PA un shad tad kaut ko uzrakstu DG, tad man ir svariigs mans teels OHO telpaa. Virtuaalu pamuljkji neviens virtuaals teels nopietni neuztvers. Bet es retu reizi pasaku arii sho to nopietnu, un gribeetos, lai to sadzird.

Stika  Cenšos te neizlikties. Pārsvarā, arī dzīvē esmu pozitīva, bet ja kāds ļoti sadusmo, varu arī "nodot uguņus" 😝 un man nav tik būtiski, ko citi par to domā.

Mr_es  Kāda jēga tēlot to kas neesi!? Ja iepazīs, tad tāpat būs skaidrs viss... esi lohs vai tomēr nē!

neko  Neteiktu ka man ir svarīgs tēls vai iespaids ko atstāju. Bet ir ieradums ievērot elementāro pieklājību. Visur.
Piedevām nav nekādas jēgas kaut ko tēlot vidē kur katrs otrais tevi pazīst personiski.

Felde  Pirmo iespaidu nav iespejams labot,tapec,jaa.tas ir svarigs! Gan citus vertejot,gan pasai komunicejot. Nekad neizliekos,bet vienmer uzvedos attiecigi situacijai,Nopietnas lietas-ietureti... kompanijaas-jautrojos.... darbaa-diplllomatiski... majas-briivi.... Cilvekam jabut vispusigam! Par sevi varu teikt-esmu gan lauku,gan pilsetas pele.... :) Dzivojot laukos,juutos ideaali,braukajot uz pilsetu,uz darbu.....fantastiski! Un tiem,kas sskiro dziivesveidus-lauki,pilseta,varu teikt,ka kopts cilveeks var but gan tur,gan tur!-nav jabut lauku paakkim! ari kopta vide-gan,gan! Maja laukos-atverot durvis,sajuta,ka esi feinaa pilsetas dziivoklii! Viss,kas ar mums notiek-atstaj iespaidu.... :)

bumpastiks  pilnīgi pie pakaļas kādu es te radu priekšstatu.Galavenais ka pats ar sevi esmu mierā un mana dāma ar!

Aukstums  privātā sarakstē esmu tāda, kāda esmu.... vai nu sanāk uz viena viļņa, vai nesanāk... vai arī , pēc laiciņa sanāk...:D

fargo  visiem tas ir svarīgi. pat plānprātīgiem.

Droshs_Plecs  Nē nav, jo visi cilvēki nomirs.

fargo  tu uzdevi jautājumu. es devu savu atbildi. kas tev nepatīk?

tu man kā tāds šunelīc skraidi pakaļ pa tēmām un vēlies atzinības papliķējumu pa dupsīti. būs viss labi, chloe, reku tev veču rinda pakaļ staigā. man šis gods neincē.

saulite34  aplami būtu virtuāllo forumu tvert nopietni :D [c[


tikai nezin kāpēc uztver nopietni tos,kuri nelec pēc dāmītes stabules.

Edgars37  23:51

...bet kapec tu uztver nopietni damites garadarbus;D???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu