Priekšstats

Vai jums ir svarīgi kādu priekšstatu par sevi radat virtuālā vidē? Kādu iespaidu par sevi atstājat?
Vai šeit esat tādi kā TUR ārā?

saulite34  kurš tev tādas muļķības sastāstījis,ka es šo visu uztveru nopietni,tādas dāmītes nav jāuztver nopietni

fargo  23:07

jā, jā zogu es...
man ir ideāls risinājums - tu mani liksi mierā un izvairīsies arī reāli, nevis vārdos. turpmāk. uz pavisam, līdz šīs pasaules beigām. deal?

Tessa  /paskatas uz miinusiem vecmebelem :D izskatas, ka niki sacepti ne pa jokam))/

nekad neesmu domajusi par to, ko es radu virtualaja vide, esmu parak veca un zinama sene šeit, lai baisi piedomatu, ka mani uztvers tada vai citada gadiijuma. ja ir tirlinjsh, uzrakstu. ja apmelo, arii. ja staiga man pakalj un kauc pec katra komentara - ta ir kaukulja problema.
nekad neesmu cieniijusi stulbumu, neviriškjiibu un cent-pisiibu (pardon) viirietim un izradiišanos (ja kas, tev ta piemiit gan, domaju, arii reali)

turpinot par izradišanos un pastiprinatu velmi pec apbriinas, mans viedoklis, ka tadam cilvekam jau no berniibas truka miilestiibas. bet tas ir tikai mans viedoklis, cits tiek tam pari, cits tur arii paliek un pieprasa no parejiem, lai vinju apbriino, slave, puce savu "pieludzeju rindu", parbauda, vai visi ir vietas un pareiza kartiiba :DD
bet tas ir tikai mans skatiijums, nav jasaspringst.

studentka  Uh, kā chloja nodeva fargo pa sprauslām! :D Bet pievienojos viņai par visiem 200%. Man ar fargo nav patīkams viņa iedomības dēļ un līdz kristīgai izpratnei viņš vēl nav ticis, tupa patriarhāla domāšana, Netraucēt viņu, redziet, līdz pasaules galam! Tā arī nogulēsi visu savu pasaules galu un kristus tev tā arī neparādīsies!!

elsa  Agrāk,kad biju jauna ,smuka,nets bija tā vieta,kur izteicos tā,kā IRLā neatļāvos. Bet ar gadiem apaugu ar savu otro ādu un tagad visu,kas man ir sakāms,es varu pateikt otram acīs. Reizēm tas ir skarbi, bet nepatīk aizmuguriska runāšana, tāpēc uzskatu,ka daru pareizi.

Edgars37  06:38

...turpmak sada konteksta deal aizvieto ar sorted, citadi izklausas pec karklu angla😃.

inito4ka  ..pilnīgi pie kājas,kādu iespaidu es radu . Jo esmu tāda ,kāda ir un fsjo :D
BET te ir otra puse---kā mani ,tie citi ,uztver? katrs savas,, samaitātības,, ietvaros ( tas tāds patapināts teiciens )
Klasiska piemērs,šobrīd fargo :D pārsmējos,skaļi...mjā iedomīgais tipiņš. Vot var tak cilvēki gvelzt-nepazīstot .

fargo  ai, inci. kārtējie pa konflikti. štrunc tas viss. kā jau piedāvāju, labākais variants ja galīgi nepas kopā, ir nešķērsot ceļus. ij konflikts izbēgts. saprātīgi, racionāli, tālredzīgi. un bezjēdzīga dusmošanās ij villošanās nav. atšķirībā no teiciena, es domāju, ka strīdi neved pie patiesības. tie nekur neved.

Kurts69  ja kāds stāsta ka nav svarīgi, tad viņš liekuļo.

MEITENITE  Nu ja komentaram blakus ir istaa seja, tad laikam biski ir japiedoma, ko saka. Bet ja nav, tad sanak patiesaak (un interesantak). :D

dzintars45v  Esi tu pats,centies būt godīgs,nedari nerunā to ko pats nevēlētos saņemt pretī,uzbrūk cērt atpakaļ ar ironiju,bet palielam pofig,nav nodoma te mūžīgi uzturēties,atradīsies kāda,kas varēs paciest gan mani,gan manus izgājienus,dzēsīšos ārā,pietiek dzīvē ar ko nodaboties...D,D

Labrador  Ar ilgsedesanu jālepojas, tas norāda uz nopietnību mērķa sasniegšanā. Sievietes, kuras no plaša klāsta nav izvēlējušās, ir apbrīnas un cieņas vērtas, jo viņu augstā pašapziņa norāda uz skurpulozo attieksmi partnera izvēlē un nelokamiem principiem.
Latvijas sabiedrībā cilvēkiem vissvarīgākais ir radīt nepatiesu priekšstatu par sevi. Visi šajā teātrī tēlo pargudrus veiksminiekus. Vīrietis nemaz nedrīkst netēlot, jo pretējā gadījumā viņu izsmies tādi paši, Al Kapones telojosie kreditvergi.

Edgars37  00:18

Labrador😃, kaaa man patika tavas tezes par nopietnibu😁 merka sasniegsana un kreditvergiem😃, labak ij nepateiksi👍😃!!!

dzintars45v  O,tas par tiem nelokāmajiem principiem bija Das is gud,aiz smiekliem gandrīz no dīvāna izkritu...D,Labradoram respekt un visu cieņu...D,D,D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu