Jocīgākās iepazīšanās vēstules kādas esat saņēmuši/-as?

Mana pieredze.
Šodien no rīta man bija īsa sarakste ar kādu vīrieša personu, kas uzsākās ar "Labrīt dzivojat viena". Kad atbildēju - "Nē", saņēmu pretī - "Es arī ar tevi nevelos tu esi apaļa man nepatik". Sasmējos ne pa jokam, jo vīrieša cilvēks, kurš ir stipri vecāks par mani vēl grib dikti izvelēties. Mani interesē, kura skaistule šādam tipam atsauksies.
Man vismaz uzlabojās garastāvoklis :)

C_hloe  04:44 kāda dziļa doma slēpjas vēstijumā?

Roberta1967  Ņjā!!Man onkuliņš,tā ap 60,trešajā vēstulē pajautāja,vai vēlos šamējā foto aplūkot,kur šis pozē caurspīdīgās biksiņās,nu ko,tik ar xumoru,tik sasmejoties,tak ne jau ar nopietnību un bez nosodījuma...kurš piedāvā,kurš izvēlas...katram sava loma...

elsa  Ir visādi bijis. Bet kad onkuls pirmajā piegājienā atsūta bildi,kur guļ gultā spalvu vīkšķis, kas diezgan izmisīgi sažņaudzis roķelē citu vīkšķi ar zilganu galu un jautā, kā man patīk, tad gan smiekli nenāk. Vai darba kolēģis, domādams,ka es nezinu, ka tas ir viņš,sūta savus reproduktīvos orgānus apskatei. Vot, tas ir bēdīgi. Un nožēlojami.

janka42  Nē C_hloe ar tevi viss ok...biju domājis citas...😊

marmorakaraliene  Interesanti, odnako, kāpēc, ja cilvēks ir stipri vecāks, viņš nedrīkst izvēlēties un kas te tik smieklīgs? Un uzrakstīja to, ko ieraudzīja foto.
Par "ķēzīšanos", kā te daža laba raksta - nu katrs jau uztver tekstu pēc savām prātiņa spējām.

coldlands  Tad kas šajā tēma bij smieklīgs stika? Es palasīju, bet smiekli man nenāca.
Autore tāda pajociga, viņu var nosaukt par resnu neglīteni, bet viņa sēž pie datora un dumji kikina jo tas taču jautri.
Tad jau es komentāros varu saukt lielāko daļu pasažieru par pajolisiem, un visiem jābūt jautri, un nekādu aizvainojumu, vai ne?!

neratni_stasti  Par vēstokļiem no citiem iekš oHo neatceros, bet varu pastāstīt, kā es pirms kaut kādiem gadiem 13 iepazinos ar vīrieti krogū. Smuks un zeksīgs bij´ pēc vella, kamēr skatījos, viena beibe pienāca pie viņa runāties. Man sametās škrobe, ka tūdaļ nocels man no deguna noskatīto, pagaidīju, kamēr šī kaut kur aizgāja, piemetos džekam klāt un prasīju, vai viš´ te atnācis bāra leti stutēt vai mēs varētu arī parunāt. Džeks pasmējās un teica, ka varam arī padejot. Tā mēs līdz rītam arī nodejojām un vēl kādu laiku pat "sastāvējām attiecībās". Vēlāk šis smējās, ka ar tādiem vārdiem viņu neviena meiča līdz tam nebija uzrunājuse.

edding  Ziniet, kuri uztraucas par to, ka te ko anonīmi nocitēs? Tie kuri vienādus tekstus izsūta ar peistu visām pēc kārtas. Tātad- izdaram secinajumus.

Stika  Ja nu kas nav nedz smieklīgi, ne saistoši, tad tie onkuliņi un jaunekļi, kas vēstulei pievieno savu ļerpatu. Dīvaini gan, ka parasti sūta tieši tie, kam tā tāda nožēlojama un sīka kā peles vai žurkulēna izkāmējis mazulis.😀 Tādiem atklāti arī pasaku ko par to viņa "lepnumu" domāju, un viss atrisinās - nākamās vēstules nav.

minkalove  Mans vērojums oho ir pilns ar idiotiem un muļķiem. Atvainojiet par skarbumu...
Un vēl vīrieši ar psihotraumām kaut kādi jocīgie.
Tev Ieviņjata atrakstīja viens no oho muļķiem. :)

Ir arī normāli , bet tie diemžēl ir mazākumā.

minkalove  Ievinjata tēma ir lieliska !!! Izlasīju komentārus ārkārtīgi izsmējos...:))))

medusbite3  Ja kādam autora(es) viedoklis nepieņemams, tas nenozīmē ka drīkst viņu apsaukāt (10:25)

MEITENITE  Par gumijas zabakiem visas ir sanemusas? :D

Letija  Vīriešu netaktiskums, pie kam absolūti nepamatots, ir lieta, kas nošokēja, kad sāku lasīt PA. Un arī vēstules. Tikai par sevi ļoti nepārliecināti, dzīvē vīlušies un neizglītoti cilvēki var atļauties rakstīt tādas muļķības.

Edgars37  17:41

...un tape, lai turpmak nesoketos, pariesim uz ikoninu sutisanu, vasara - peldkostima, ziema - silto vilnas pantalonu;D. Pec sieviesu velmem sutamas ikoninas vares mainit, grupet utt.;D!

C_hloe  lETIJA, NEVAJAG VISPĀRINĀT.

coldlands  Ivetin, vai tavs otrs niks gadījumā nav medusbite?
Tevi autore nevajadzētu aizskart mani komentāri, jo tas taču ir smieklīgi.
Pēc būtības, es varu nosaukt autori par loseni, un visam tantam man būtu jāsaliek zaļos īkšķus, jo tas taču prikolnja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu