Ko Tu dari brīvdienās?

aizejam uz klubu.... aizlaižam kaut kur..... vari atbaukt pie manis
viss ir jauki, bet ir viens bet :) daudzām mana vecma sievietēm ir bērni, kuri vnk ir un mums (mātēm) ir svarīgi un patīkami pavadīt vasaras (un citu gadalaiku) brīvdienas ar bērniem... Kā jūs menedžējat savu laiku, ziedojat to randiņam vai kaut kā savādāk?
kungi, kā jums šķiet, kur to bērnu (-nus) būtu jāatstāj, kad jūs aicinat uz dažāda formāta brīvdienu izklaidēm? :D

neko  ...tad, ja ar sievu neiet (uz ko norada fraze - ej uz to klubu ar sievu vai kādu citu), sieva majas nepaliek;)?

Nē, ja sieva ir mājās tad eju ar sievu (nu var būt ar ļoti retiem izņēmumiem), bet ja sievas nav vienmēr ir draugu kompānija ar ko arī var.

...kas savas sievietes ved izklaidēties arī kopdzīves laikā(c)...tatad ari citas paraleli sievai;)?
Ar ko var aiziet uz klubu? Jā, vienmēr ir bijušas. Ja kniebties negribās. Ja gribās - palieku mājās un kniebjos:)

Torpedo  Jā, Edgars ir vnk apbrīnojams - es gan nekad nedejotu visu nakti ar sievieti, ja seksis nespīdētu!
Bet vipsār jau besī šitās vit šitās māmiņas, kam visa dzīve sastāv no viņas izperētā bērna, bet vēl nezkāpēc iedomājušās, ka viņai arī vīrietis vajadzīgs un ka tam vēl kkā jāizpildās. Tāpēc arī es nevēlos sievieti ar bērnu - 100 reiz mazāk problēmu

Tessa  kad es ta labi padomaju un atceros savu jauniibu, man nekad randinji nav bijuši prioritate. šad un tad aizgaju, ja atvase bija pie teva. bet pareja briiva laika mes tusejam kopa ar vinju. kopa dariijam kko majas, uznjemam viesus, braucam ciemos, apmeklejam pilsetas svetkus - tad vel briivdienas man bija tiesham briivdienas. neesam izlaidušas nevienu Prata vetras koncertu Jelgava, jo džekus es atceros vel no jauniibas, kopa vilcienos braukajam un kaiminjskolas maciijamies. kadi randinji? es esmu pavadiijusi laiku daudz produktiivak par kratiišanos klubos un satikšanos ar tirlinjiem no interneta :)

tagad atvase jau liela un atkal mes kopa pošamies uz Jelgavas konci. Jelgava man ir dziivoklis, varesim palikt un atcereties, ka mes celjojam agrak pa koncertiem. laiks ar bernu ir galvenais un nav tur ko menedžet, menedžetajas, ibio.

edding  22:41
ak Tev Jelgavā ir dzīvoklis? Re kā? Autiņš arī ir? prata vetra jau reti koncerte ko parejas brivdienas kas vainas klubu apmeklesanai. Es katru sezdiienu eju uz ballem ka virs 70. loti jautri. atvases ari turpat, jo vinam virs piesdesmit. Visiem jautri. ne taka pulkvedi vai 3baltos kreklos Jelgava. tur nneka nav.

vilks28  vai tiešām opis un ome ir tik ļauni?

edding  Chloe, tad Tev atliek ātrie seksi darba laikā. Ar precētajiem. Brīvdienas un vakarus vari veltīt pilnībā savam mazajam bērnam. Tu taču nedomā, ka brīvs vīrietis sēdēs kaktiņā un gaidīs.

nedolce_negabana  Īsti nesapratu...tad jau iznāk, ka autore nemaz negrib iepazīties, jo lai iepazītos kkur jāiet, neaicināsi tak svešu vīrieti pie sevis uz mājām...Tiešām nesapratu par ko sāpe, par to, ka aicina? Nu negribi, neej:)

Karmensita  jā...

jautājums. kāpēc autore vispār atrodas iepazīšanās lapā...

edding  23:33
da nē, Viņa grib iepazīties, bet tikai pie viņas mājās, nekādu kopīgu izklaižu, lai sēž virtuvē un skatās, kā viņa bērnam putriņas vāra, vai mājasdarbus kopīgi gatavo. Nu tā kaut kā.

nedolce_negabana  Laikam, ka tā... Bet vispār nav loģiski, jo domājot par bērna interesēm, svešu veci uz mājām...??
Ne tā, ne tā nevar:D

av2  Visvienkaarssaakais - elementaari, pannem aukliiti. Vai nu pie draugiem , pie vecvecaakiem beernus. Ja paredzeets romantisks randinnss.
Vissu var saorganizeet, noorganizeet.Ja ABI to veelaas.
Punkts.

av2  Kaadaa zinnaa, kas viirietim galvaa daraas? Uzzinot, ka ...ir beerns , pusaudzis ? Buutu jaabriinaas, ja nebuutu. Tas ir tas, kas daraas galvaa.Kaa jau teicu iepriekss , vissu var saorganizeet forssi. Gan kopaa vissi ko lietderiigu padariit pa dienu , gan arii tikai divataa vakara..naktii romantikai laiks atrastos.

Tessa  ir jajauta, nafik tadu viirieti? tak noteikti ir no ka izveleties? kapec janodarbina galva par āpšiem?

Tessa  Hloja, es ieteiktu komunicet ar dziiviem viirieshiem, nopietni. ja velies iepaziities, jegas toč bus vairak. un laiku izmantosi arii pavisam savadak un nebus janodarbina galva, ka visu samenedžet.

te normali nebus. iznjemot paris triis. bet vinji ir aiznjemti, vieniigi pec kada padoma var versties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu