Ko Tu dari brīvdienās?

aizejam uz klubu.... aizlaižam kaut kur..... vari atbaukt pie manis
viss ir jauki, bet ir viens bet :) daudzām mana vecma sievietēm ir bērni, kuri vnk ir un mums (mātēm) ir svarīgi un patīkami pavadīt vasaras (un citu gadalaiku) brīvdienas ar bērniem... Kā jūs menedžējat savu laiku, ziedojat to randiņam vai kaut kā savādāk?
kungi, kā jums šķiet, kur to bērnu (-nus) būtu jāatstāj, kad jūs aicinat uz dažāda formāta brīvdienu izklaidēm? :D

Gojko  Tikai normālās sievietes komentē. Jo patīk nenormālo vīriešu atbildes.

Geisha  Kad manā dzīvē ienāca bijušais viņam bija dēls (6 gadi) man 2 meitas (15 un 13.5 gadi) tad mēs braucām ar bērniem zaļumos. Viņa autiņš un manas sviestmaizes. Bija jauki.
Ja vīrietis nepieņem Tavus bērnus vai vajag savu dzīvi saistīt ar tādu vīrieti? Protams, ka bērni izaugs un aizies savā dzīvē. Galvenais, lai bērns aiziet nevis aizmūk klupdams krizdams, jo mammai ir uzradies viens štuceris.
Lai Tev veicas atrast labu vīrieti!

Pillerina  Ja kāds uzaicinātu uz Māras zemi Daugavas stadionā vai Zvaigžņu ceļu Mežaparkā, oi, štrunts par visiem bērniem....

Kurts69  ja godīgi, tad bērnu( ja vien nav zīdainis), vienmēr var uz kādu laiciņu atstāt. Normālam cilvēkam ir radi un draugi.
Tas ir prioritāšu jautājums. Ja vīrietis ir nepieciešams tikai tā starp citu, tad varbūt ir jāpadomā, vai viņu vajag vispār?

Edgars37  09:15

...man tas butu lidzvertigi Prata vetras koncerta apmeklejumam😃, labak tad lai mani nosauj uzreiz😃.

LaskovijMerzavec  ".. Tie, kas pļarkst psiholoģijā.... nu common... un tue, kas ir “aizņemti”, bet ganās te, ir vēl nenormàlāki..." nju, nju, laikam nav vērts komentēt.

Edgars37  10:16

...vispar ap Jelgavu vajadzetu sanitaro zonu noteikt, lai ta zaraza (Prata vetra) 😜😁😃, vienreiz beidz LV kaunu taisit un piesarnot gaisu👍😃!!! Jaunskungs Malacis👍, spiezu roku👍😊!!!

fargo  manas dienas neiedalas brīv- un nebrīvdienās. vairāk vai mazāk visas dienas seko noteiktam ritmam. klubu šai ritmā nav. randiņu arī. izklaide ir mēģinājumi izmantot vasaru, kamēr šī latvijas vasara jau nu ārā ir.

Kurts69  C_hloe , es lasu tikai tēmu. tālākos iztirzājumus neredzu jēgu pārlūkot. Ja nevēlies komentārus, tad var jau nelikt tēmu?

fargo  un pa(pieredzes apmaiņa) NAV nekāda iepazīšanās vieta. gadu no gada šeit parādās cilvēki un domā un apgalvo, ka šī ir iepazīšanās vieta. nav! un ja vēlas iepazīties, tad vajag maršēt uz citām sadaļām. TUR gan ir tam domāts viss piedavājums.
tad ko, feisbūka interešu grupas un fb pats arī ir kaut kāda iepazīšanās vieta? un ko tur dara "aizņemtie"? kas, draugiem lv arī ir iepazīšanās vieta, kurā ģimenes cilvēkiem nav ko darīt? nonsenss.

irkācar? jā. vakara plāns? jā. anketu tops? jā. bet pa? nē. tā ir sadaļa domu un pieredzes apmaiņai. te ir sadaļas par politiku, attiecībām, kultūru utt. cilvēki prasa praktiskus padomus visdažādākajās jomās. nekāda sakara ar iepazīšanos. te nav ko darīt tiem, kuru vienīgais mērķis ir atrast romantiskas attiecības. iebrien gan, ieraksta kādu neķītru debīltēmu, savas porno nonstopā skatīšanās samaitātās izpratnes vadīti un nozied kā nebijuši. parasti, vīrieši virs 30. tā vispār ir kaut kāda traģēdija. būt reāli tupam, nelikvīdam, bez perspektīvām darbā un privātajā dzīvē un rakstīt neķītrības publiskā forumā. traģiski. bet tā jau cita tēma.

edding  Brīvs vīrietis piektdienas vakariem un brīvdienām ir OHO sieviešu/ vairuma/ sapnis. Bet nē, izrādās kādām 2 tas nepatīk. Laikam domā ka viņš katru sestdien piebiedrosies gājienam uz zooloģisko dārzu vai kopīgi apmeklēs leļļu teātra izrādes, ies uz slidkalniņu vizināt tavu bērnu. Pie tam, ja Tev 45, tad vīrietim droši vien pie 50. Jā, tas būtu interesanti šādi izklaidēties ar jauniepazītu passiju.

Torpedo  Es domāju, ka ir noticis viens no diviem - vai nu kāds ir uzlauzis hlojas kontu un no tā tagad ākstās vai arī korķis peld tālāk. Tā notiekti nav tā adekvātā hloja, kas te vēl aizvakar rakstīja. Vai man tikai vienam tā rādās?

LaskovijMerzavec  13:19... nu bēdu ieleja! /...aš apraudas.../

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu