Vai tad tiešām nekādas kultūras vairs nav?

Nāku tagad vakarā no treniņa, iesvīdusi, trenūzenēs un krosenēs un nāk man pretī 5 jaunekļi, seko jautājums - ģevuška, ņehotite s nami vipiķ? Izliekos, ka nedzirdu, bet viens no viņiem sāk tuvoties man un klusākā balsī ģevuška, ģevuška. Reāli neomulīgi palika. Labi, ka mašīna tajā brīdī brauca garām, tas viņam aizšķērsoja ceļu un es paspēju pazust aiz stūra. Kas viņi tiešām iedomājas, ka kāda sieviete ies dzert ar pieciem 25 gadīgiem čaļiem?

Kurts69  vajag ar skriešanu regulāri nodarboties. Treniņš svaigā gaisā, labi sirdij, nodzen liekos kg un no tādiem 25gadīgiem pļēguriem varēsi mierīgi aizlaisties:)

Geisha  Pirms 20 gadiem ar māsīcu gājām uz klubu Vecrīga padejot. Uzaicināja dejot nu tāds bomziks. Bet dejoja tiešam labi. Galu galā dejot atnācu nevis iepazīties. Vienā starpbrīdī viņš aicina mani uz vārtrūmi iedzert. Es viņam saku, ka esmu patreiz nokodējusies. Viņš man saka:" Saprotu. Turies, mās! Turies". Pa smuko vakaru nodejojām. Vēlāk gan ar māsīcu par to "Turies, mās! Turies!" smējāmies. Arī bomžuki ir tikai cilvēki. Labi ka viņi nebija agresīvi. Bez tam vari lepoties, ka Tev uzmanību pievērš 13 gadus jaunāki puiši. Lai vai kādi, bet tomēr jaunāki.

Karmensita  aizvien apstiprinās aizdoma, ka solv... nav sievietes profils...

marmorakaraliene  Saki, kultūras nav? Un kur tad tā kultūra palika, kad vecmietu ballītes laikā "bārs"(autores pareizrakstība) gāja izlikt lamatas nabaga vientuļajiem vīriešiem? Tad ar kultūru viss bija kārtība? Odnako, divkosīga tev tā domāšana!

C_hloe  09:57 solvitas ir tipisks dvīnis :D

Karmensita  ā..... uzreiz tā būtu teikusi!!!!!!

draboss  Nesaprotu šos "vairs nav". Tas ka tusēt griboši džeki mēģina nokoļīt sievieti uz ielas ir kaut kads baigais jaunievedums? Agrāk tā nebija, ne? :D

Ievinjata  Tessa nesmuki izrunājās par tēmas autori. Ka tik pašai pieminētā iestāde reiz nav tuva bijusi. Tessa cep pati savas tēmas. Nav Aizliegts V (kuri ir lasījuši tie sapratīs)!

Valensija01  Autores rakstītais: "Un man tā draudzene modele, smuka." Nevar nepasmaidīt, kā bērnudārzā :)

Kurts69  solvitas, loģiski ka baidās! Mani jau viena sieviete spēj sabiedēt, bet kad vesels bars gāžas virsū, tad var arī valodu sākt raustīt!
Vispār ne visas modeles ir smukas, tas tāds gaumes jautājums

Floriana  īsti nesaprotu solvitas tekstus, vispār jua sanāk sol un vitas vai tamlīdzīgi, katrā ziņā cilvēks, kas ikdienā atrodas sabiedrībā, tik samuļļātus vārstījumus neuzdod. Turklāt 38 gadu vecumā, ja vien nav ļoti pareizs un dzīvojis skapī.

Geisha  Vispār jau agrāk vīriešus/ sieviešus "copēja" vai nu uz ielas, bāriņā, baļļukā. Neta nebija. Vai tad jaunībā ģībonī kriti kad kāds vīrišķis uzrunāja? Nē taču. Vai nu koķetēji vai lepni degunu gaisā uzslēji.

Stika  Par djevušku mani krievu vīrieši regulāri uzrunā un esmu jau pieradusi.
Smiekli nāca, kad pirms gada 1 babuļa mani par DEVOČKU nosauca, jo devočka nozīmē meitenīte bērna vecumā. dd😃

borzomi  Pēc treniņa -t.i.skriešanas parasti esmu pie savām mājas durvīm...cits jautājums,ja skriešana mijas ar soļošanu.

Varbūt mēģini samazināt distanci,lai ir jauda noskriet visu maršrutu, parasti skrienošiem cilvēkiem nepiesienas.

Vai ari-izvēlies agru skriešanas laiku un teritoriju!

fargo  uz soliņiem dzeroši švaļi ir bijuši vienmēr un cik zinu, tad visur. laiki mainās, bet šis kontingents paliek. viņos laikam ir kaut kas mūžīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu