Vai tad tiešām nekādas kultūras vairs nav?

Nāku tagad vakarā no treniņa, iesvīdusi, trenūzenēs un krosenēs un nāk man pretī 5 jaunekļi, seko jautājums - ģevuška, ņehotite s nami vipiķ? Izliekos, ka nedzirdu, bet viens no viņiem sāk tuvoties man un klusākā balsī ģevuška, ģevuška. Reāli neomulīgi palika. Labi, ka mašīna tajā brīdī brauca garām, tas viņam aizšķērsoja ceļu un es paspēju pazust aiz stūra. Kas viņi tiešām iedomājas, ka kāda sieviete ies dzert ar pieciem 25 gadīgiem čaļiem?

LaskovijMerzavec  Braucām ar draugu un vienu meiteni retro tramvajā. Pieturā blakus apstājas kabriolets. Meitene kko teica, rādija uz viņa pusi uz ko puisis noreaģēja un aicināja pie sevis blakus. Tā tas turpinājās, kādas piecas pieturas.
Vārds pa vārdam - līdz nonācām pie "vikupa". Puisis izvilka 100 dolārus un piedāvāja mums. Mēs novilkām meitenei vienu kurpi un devām viņam, ar paskaidrojumu, ka par tādu summu tik vienu kurpi varēs dabūt... un tā arī draudzīgi jautrā garastāvoklī šķīrāmies.

/... domāju, ka ja pie Solvitas piestātu puisis ar mašinu un piedāvātu uz SPA braukt nomazgāties, tad tēmas šeit nebūtu..../

Kurts69  vot nezinu kur Tu skrien, bet es skrienu regulāri, diendienā, un komunicēju ar citiem skrējējiem. Nu kaut kā nesūdzās beibes, ka skriešanas laikā kāds piesietos. Laikam rajons tev kaut kāds bomzīgs.

borzomi  Solvita,atsildīties var jebkur,tur speciālu grādu nevajag.

elsa  Problēma ir tajā apstāklī, ka 25 gadīgu perdeļu vietā nebija 80 gadīgi turīgi vācu penzionāri ar sirds stimulatoru? Ja tādi aicinātu,tad gan ietusētu, ne?
Hobija dēļ agrie rīti un vēlie vakari tiek pavadīti pie dabas. Pie dabas tusiņus rīko arī tāds kontingents,kas tev sirds sāpi izraisījis. Reizēm kāds pienāk parunāties, bet es to par neko nosodāmu neuztveru. Un kur nu vēl ohujam savu sašutumu izkarinu. Jamie tak te nesēž un tavu sašutumu neredz.:D
p.s. ja kas,ir gana daudz sieviešu,kas no tāda piedāvājuma neatteiktos.

Valensija01  Nu tad jau Tevī ir kaut kas tāds, kas tādu auditoriju piesaista, neizskaties gana nopietna...Es ar savu "dzelzs ģīmi" varu iziet cauri pat visbriesmīgākajam un bīstamākajam kvartālam, neviens netuvosies :) :) :) Vīrieši(arī tirliņi, u.c. radījumi) ļoti labi jūt,kurai tuvoties un,kurai labāk ne...

Edgars37  14:42

...tas gimis tads parsvitrots fotoaparats vien izskatas😃, ar to i peli nesabaidisi😃, ta ka lej tu te ums tik ohoudeni😃.

Valensija01  14:57
Tāpēc jau nelieku foto, lai tautu nesabaidu,nevarēs naktī aizmigt! :D

borzomi  Valensija,pašai par sevi iesmiet ir forši,taču nevajag!Citi to izdarīs!

Droshs_Plecs  Vispār svarīgāks jautājums būtu - ja jau tā trenējies, kāpēc profilā svars nav norādīts un ķermeņa bilde? Varbūt tik labi nemaz netrenējies.

>Un diez vai kāds te iekomentējušais vīrietis arī būtu laimīgs, ja bārs ar meitenēm viņu uz ielas aicinātu iedzert.

Es uzreiz ietu.

Valensija01  borzomi, latvieši(vairums)neprot par sevi pasmieties, nedomāju,ka tā ir slavējama īpašība ...

coldlands  Turpini tik trenēties, tad tevi turpinās saukt par djevusku, bet ne babu.

Edgars37  15:11

...a tomer sanemies, ieliec😃, nezina tomer vairak miegu laupa, ka slikta zina😃, ta ka davai, fotku ramiti👍😁.

Flints  Neticas, ka tēmas autorei viņas vecumā vēl varētu būt īpašas ilūzijas par dažādām tautībām un sociāliem slāņiem piederīgo vai atsevišķu noreibušu personu kultūras līmeni. Atļaušos apgalvot, ka tā tas bijis, ir un būs visos laikos, tāpēc drīzāk ieteiktu kādā vaļas brīdī pie sevis nopietni apsvērt, kā rīkoties līdzīgās kritiskās situācijās, kad aizbēgt gluži vienkārši nav iespējams... :)

runcitis15  Trenuškās kedās domā,ka savējā!

Labrador  Latvijā daudzviet or bezprigels un cūcības, jo tiesībsargājošās institūcijas nodarbojās ar citām lietām. Ja interesē, YouTube var atrast reportāžu par situāciju Dubenu pagastā.

C_hloe  21:45 no vārda Dubeņi man zoseni uzrauj. Tur tas puisītis pazuda? Un tad atrada?

vilks28  ehh... daudz tu palaidi dzīvē garām, vajadzēja piekrist.

vilks28  jā, vismaz varētu izteikt objektīvu viedokli Edgars 35 tēmā par grupveida seksu.

janka42  Nākamreiz pēc treniņa piezvani man...Es tevi aizvedīšu līdz mājām.

Eurika  Trenuškas un botas tā ir atbilde. Toč noturēja par savējo. :)) Bet nu tā neko ja 25 gadnieki. :)

Eurika  Bet ja nopietni, man arī būtu bail...tāpēc neskrienu un uzturu svaru! :D

super humors..:))).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu