Kad sievietes beidzot sapratīšot, ka neko vairāk arī nevajag kā blonds matus un lielas krūtis.

Ziņās izlasīju, ka skaistais Sauliešu pāris šķiras. Un tur komentāros tauta sašutuši, ka kachinja tik stulba, bet viņai visādu čaļu tāpat netrūkstot. Un tad vēl minēti citi piemēri, kur stulbām blondīnēm visādi bieži vīrieši apkārt spieto. Un tad arī viens vīrietis iekomentējis, ka sievietēm beidzot esot jāsaprot, ka nekas vairāk kā blondi mati un lielas krūtis viņus arī neinteresējot, jo gudras sievietes klātbūtne liek vīrietim apzināties savu niecību. Kurš gan grib justies niecīgs, ja var paņemt blondīni, nopirkt iPhone un justies novērtēts, svarīgs un vajadzīgs. Tas lai jums būtu ko padomāt piektdienas vakarā.

C_hloe  jopcik
nu kur jums tā žults rodas ? :D
nu patīk vīriešiem lielas krūtis, ne velti implantus stūķē tā tik vien - šņekst
un lieli dibeni - ir pat apenes un džīnas ar silikona ielikņiem
par matu krās u - nu diskutējams jautājums, bet ok - arī to var pieņemt
kāpēc uzreiz viņi ir ar birku, ka viņi ir ne tādi?
Nu ok, mani TĀDI vīriesi neinteresē, bet kur no mums top taja brīdī labāks vai sliktāks?

Kuram ir divi niki? solvitas?

Labrador  Postpadomju telpas turīgie, kuru labklājību cēluši kriminālām metodēm, kā traki uz stulbam, histeriskam blondīnēm ar silikona pupiem. Izglītotas sievietes, kuras apmeklē, piemēram operu, brataniem neinteresē. Katrai tādai ir vairāki pielūdzēji un neskaitāmi piedāvājumi.

C_hloe  šķiet, ka par mīnusiem jāsatracas man, bet par prasmi izlasīt u saprast tekstu - daudziem ciiem :D
un tagad paskaidrojiet man lūdzu kur autore norada, ka uzrakstītais ir vieņas viedoli? kurā vietā viņa raksta, ka viņa tā domā?

Edgars37  21:38, 22:11

Te mes nonakam pie globala feminisma raditas starptautiskas cacu sazverestibas, kas ar pupiem un blondumu sazverejusas iznidet ka kriminalos, ta ari parastos viriesus;0!!!!

21:41

...pavarmaksla ir svariga!!!! Iedomajies, es atnesu majas pacinu griku un, fuhhhh, man uz burvju majienu uz galda paradas bloda ar galas kotletem;D...vo;D!!!!!

dogville  Kas ir Saulieshu paaris,vai esmu galiigi stulba?!:-):-)

riebekle  dogville,22.57, solidarizējos stulbumā. :D

Droshs_Plecs  >Un tad arī viens vīrietis iekomentējis, ka sievietēm beidzot esot jāsaprot, ka nekas vairāk kā blondi mati un lielas krūtis viņus arī neinteresējot, jo gudras sievietes klātbūtne liek vīrietim apzināties savu niecību.

Problēma nav sievietes gudrībā. Problēma ir faktā, ka 99% gadījumu "gudrās sievietes" izskatās pēc pelēkām čībām un viņu "gudrība" ir tīri iezubrīta, lai kompensētu seksapīla trūkumu. Patiesi "viedu" sieviešu ir ļoti maz.

LaskovijMerzavec  Nu jā...es jau tāda naiva, blonda un pūkaina...ielieku tēmu par "Blondi mati un lielas krūtis mīl naudu...." un gaidu vieglu patērzēšanu....bet visi te nezin kādēļ šūmējas... kāds pārsteigums...

C_hloe  LM, a šūme ta par ko un kas šūmējas ? :D :D :D

edding  Tāda lieta kā patērzēšana, te ir izslēgta. Aptirsīs autoru,saliks sev plusus un citiem mīnusus un balle beigsies. Nu moš vēl izkausies.

valmierietis333  Ja es būtu pārliecināts , ka autore tomēr ir sieviete (par ko ilgu laiku šaubos) , tad tīri intereses pēc gribētos zināt krūšu izmēru , būtu vieglāk izprast šo tēmu ,
it kā izskatās pēc blondīnes/otrā daļa nezināma ... zinot bulciņu izmēru , varētu spriest vai tēma dēļ pašreklāmas vai dēļ skaudības !

Edgars37  23:35

...acimredzot jasatraucas tapec, ka viss nav ta, ka to virtualitate pasniedz;D, atbilde, manuprat, pilnigi pati uzprasas sada;D;D;D

LaskovijMerzavec  Nu kā lai nesatraucas...rīt pie friziera iet. Atnāks blonda un paziņos, ka viss tagad mīl naudu.

Kirdik un kaput šai dzīvei, nāksies mainīt anketu uz iepazīties vēlos...brrr... nosirmot tā var, ja būtu kam sirmot... nakti tagad nevarēšu pagulēt, murgošu...

Stika  Merzavec, interesanti...😝 riebekle pirms brīža savā DG ierakstīja, ka rīt dodas pie friziera...
Tad jau sanāk, ka esat pāris...😃 Un Tessa tak arī Tava. Zviedru ģimenīte, jomajo.😃
Te bez 200 g par visiem Jums skaidrībā netikt...😀

Edgars37  23:58

Sovitas, es laikam aiz smiekliem tulit nosausos;D;D;D, labs;D;D;D!!! Labi, man te limits cauri, parvaksos paspamot uz jauno Hlojas temu;).

LaskovijMerzavec  Solvitas... nu ja nemīl mani, tad man pilnīgi vienalga ko un cik reizes mīl, tas uz mani vairs neattiecas! :)

Un ar tādiem sīkumiem, manu ego nesagraus:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu