Kad sievietes beidzot sapratīšot, ka neko vairāk arī nevajag kā blonds matus un lielas krūtis.

Ziņās izlasīju, ka skaistais Sauliešu pāris šķiras. Un tur komentāros tauta sašutuši, ka kachinja tik stulba, bet viņai visādu čaļu tāpat netrūkstot. Un tad vēl minēti citi piemēri, kur stulbām blondīnēm visādi bieži vīrieši apkārt spieto. Un tad arī viens vīrietis iekomentējis, ka sievietēm beidzot esot jāsaprot, ka nekas vairāk kā blondi mati un lielas krūtis viņus arī neinteresējot, jo gudras sievietes klātbūtne liek vīrietim apzināties savu niecību. Kurš gan grib justies niecīgs, ja var paņemt blondīni, nopirkt iPhone un justies novērtēts, svarīgs un vajadzīgs. Tas lai jums būtu ko padomāt piektdienas vakarā.

C_hloe  LM, izlasi vēlreiz, ko pats uzrakstīji. Tev viss labi? Tu cieni savu partneri?

Laskovij  Chloe... un kas tur nesaprotams? Kur tur necieņa?

Nu iedomājies, ka esi mana sieva un vienu dienu paziņo, ka nu tā gadījās - tagad mīli Edgaru37. (reāli arī tā tiešām notiek dažreiz).

Tu esi pieaugusi sieviete un ļoti labi apzinies, kas un kā. Ja jau mīli tad tiešām mīli. Tava izvēle, ko mīlēt!
Un kas man tagad Tavuprāt būtu jādara?

Sevi zinot, pagrieztos un sāktu risinàt sadzīviskas lietas. Kur un kā dzivot utt...

Ko un kā Tu dari ar Edgaru - uz mani jau vairs neattiecas.

/... daudz stulbāk būtu, ja skraidītu pa pakšiem .../

minkalove  Šoreiz piekrītu"drošajam plecam" .PRECĪZI pateikts. Es arī to dzīvē esmu ievērojusi. Viņas ļooooti gudri runā, un cenšas sevi un to vīrieti pārliecināt , ka viņa ir pareizā izvēle. Tikmēr vīrietis baidās (vājākie un ietekmētie) atzīt , ka vēlas to skaisto bez inteliģentām ,pārgudrām runām .

riebekle  Skatos, ka te dažiem baisi liela pieredze ar gudrām sievietēm bijusi. Izsaku līdzjūtību, ka nevilkāt līdzi. :)))

av2  Pa lielam, jaa , taisniiba. Ja atmet vissu cilvecigos siikuminnus katra indiviida attieciibaas.
Un izraadaas, viirietim pietiek ar telafonu, lai buutu noveerteets?
Jaa, oho miil noliidzinaat vissu liidz...cicci, blondi mati, telafons.

HOUSE  Tas atkarīgs no tā, kas sieviete vēlas būt vīrietim...paskaidrošu sīkāk, ja vienam vakaram, izklaidei, tad apgalvojums ir patiess. Taču normāla, ne superveča, kādus te meklē daudzas, vīrieša mīļotā sieviete, kur nu vēl bērnu māte, viņa nekad nebūs. Ok, paskaidršu sīkāk... tad, kad pēc bērna dzimšanas nereti vielmaiņa nospēlē ar sievieti ļaunu joku un delfīniņš uz pēcpuses pārvēršas par vali, šādu, iekšēji tukšu laulību kopā spēj noturēt tikai hipotēka...
Tad nu nesakiet, ka jums nav izvēle...

Tessa  07:47 - vel viens uzskatams oho-degenerata piemers. var likt aiz stikla ka Monu Līzeli.

Karmensita  kas par satraukumu par tiem mīnusiem un plusiem????

vrb kkas tiešām nozīmīgs...
būs jāsāk satraukties????

C_hloe  Laskovij, ja es būtu Tava sieva, tad es vienā dienā neatnāktu un nepateiktu, ka mīlu Edgaru37. Jo tā tas vnk nenotiek.
Vai nu Tu būtu bijis ļoti slikts vīrs, kas nevelta sievai laiku, interesi un, galu galā, sevi, vai nu sieva maita, kura ar Edgaru jau kādu laiku kko kruķī. Brt jautājums - kāpēc Tu neko nemanīji?
Un - ja jau viss tā, tad ne cieņas, ne mīlestības vienam pret otru nav!

coldlands  A tumšmatainu ar lielam krūtīm?

coldlands  Laskovij, es gan šāda situācija izrautu hlojai kajas no pakaļas (Edgaru viņa mīlēs idritvai) a Edgaram pricendaljus krustspiles iespiestu.

C_hloe  09:04 izmanto citus nikus :D Hloja ir uzticīga savai izvēlei līdz pēdējam.

coldlands  Nu kādus laskovijs piedāvāja tādus izmantoju. Pie tam, Tu esi uzņēmusi bumbastika popularitāti, gan tēmu cepšana, gan komentāru strocisana.
A kur bumbastiks vispār palicis, cerams ka viss kārtība, jauna mīlestība nav šo nokavusi?!

C_hloe  A bumpastiks te pričom? :D

LaskovijMerzavec  Ehhh...C_hloe, C_hloe :) :)

Dzīve nesastāv tikai no divām krāsām - balts vai melns! Notiek, gan tā, gan tā un tajā nav nekas nosodāms. Cilvēki visu laiku mainās. Mainās arī viņu uzskati,vajadzības...viena dzīves pieredze nomaina otru.

Tavs princis baltajā zirgā, noteikti ir kādas "pretīgais kuilis"! Un mana mīļotā sieviete ir kāda "sterva" !

C_hloe  Vissarežģītākais ir cilvēku attiecības.
Tāpēc izvēle jāveic ļoti, ļoti rūpīgi.
Ar savu pēdējo komentāru, radi neuzticama vīrieša iespaidu. Vindien Tu izvēlēsies mani, un citu dien Tev mainīsies vajadzības.
Mēs atgriežamies sākuma punktā- tu vnk necieni partneri un līdz ar to arī sevi.
Atvaino, es esmu kategoriska attiecību jautājumā :)

LaskovijMerzavec  Nepiekritīšu... attiecībām ir jābūt vieglam,brīvām, harmoniskām. Ja attiecības ir sarežģītas un tajās ir jāieliek darbs tad varbūt tās nav nemaz vajadzīgas.

Manuprāt, attiecībās vispār nav nekā sarežģīta un nevajadzētu būt. Kas tur ir sarežģīts?
Un ja arī sanāk kkas sarežģīts, tad 99% gadījumos, paši vien esam visu sarežģījuši.

Jā, tas ir labi redzams, ka esi kategoriska. Esi uzšuvusi uzvalku, nenoliedzami skaists uzvalks, tikai nevienam tas neder. Te pleci pa platu/šauru, te rokas par īsām, te vienkārši nepiestāv.

Un tad iedomājies, ka ir foršs vīrietis... paskatīsies uz Tavu uzvalku un pateiks - un kāda velna pēc man jāvelk tas uzvalks, es gribu šortus un t-kreklu.

Neviss es radu neuzticama vīrieša iespaidu, bet Tu vēlies mani redzēt, kā neuzticamu un dzirdi tikai to, kas apstiprina Tavas vēlmes :D :D :D

janka42  Es domāju, ka blakus gudrai sievietei neviens nejūtas niecība, bet dumjai gan!

C_hloe  10:20 izskātās kā skolas sacerējums, kad tika mācīti dažādi izteiksmes līdzikļi domas paspilgtināšanai un mākslinieciskmam :)
daudz ko no tevis rakstītā es neesmu minējusi, un pat ne domājusi :), bet kā pats saki, ir tas, kā ir un tās, kā vēlas redzēt (saprast)
ir jau tā, ka mēs te visu redzam caur savu prizmu. atvaino, ja aizvanoju, es kārtējo reizi nekorekti izteicos.
ne tu neesi uzticams, bet es to tā jūtu. tā nav tava īpašība, tās ir manas sajūtas. jā, taisnība.
bet te ikvienam ir sajūtas par to otru :) un tā vietā, lai komentētu to tieši tā, pamatā tiek izmantots formāts - tu ESI stulbs utt. (tas nav par tevi, bet par komentāriem)
mans kategorisms sākas un beidzas tajā, ka vīrietis, ar kuru izvēlos dalīt savu dzīvi (vai, drīzāk, pilnveidot to) ir mana labākā daļa, mans labākais es, kuru sargāju, loloju, mīlu, rūpējos, jo viņa labklājība, labsajūta, komforts man ir līdzvērtīgi manējiem.
par aiziešanu pie cita - lai aizietu pie cita, ir jāizbeidz esošais un tad var mesties meklēt - tur ir mans kategorisms. esmu pret meliem, jo tie sāpina visus, arī tos, kas vēl neko nezin.

adamsone  Kas ir "kachinja"?? Parasti glupie vīrieši runā visu vārdā, tāpat kā glupās sieivietes.
Virtuālo tēlu patosētie apgalvojumi, par to, ko nu viņi izvēlas vai neizvēlas, ir vismaz dīvaini. It sevišķi, ja ar blondīnes niku raksta vīrietis invalīds, kuram dēļ traumas un sliktā rakstura vispār nav izvēles iespēju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu