Kad sievietes beidzot sapratīšot, ka neko vairāk arī nevajag kā blonds matus un lielas krūtis.

Ziņās izlasīju, ka skaistais Sauliešu pāris šķiras. Un tur komentāros tauta sašutuši, ka kachinja tik stulba, bet viņai visādu čaļu tāpat netrūkstot. Un tad vēl minēti citi piemēri, kur stulbām blondīnēm visādi bieži vīrieši apkārt spieto. Un tad arī viens vīrietis iekomentējis, ka sievietēm beidzot esot jāsaprot, ka nekas vairāk kā blondi mati un lielas krūtis viņus arī neinteresējot, jo gudras sievietes klātbūtne liek vīrietim apzināties savu niecību. Kurš gan grib justies niecīgs, ja var paņemt blondīni, nopirkt iPhone un justies novērtēts, svarīgs un vajadzīgs. Tas lai jums būtu ko padomāt piektdienas vakarā.

C_hloe  10:20 un par viegli
Es neteicu, ka smagi
Ir viena nuanse - la sieviete būtu kopta, viņai jāpieliek pūle, lai dārdzs neaizaugtu ar nezāli, tas jāuztur, lai māja ir tīra, tā jātīra. Tas pats ir ar attiecībām, un, ja cilvēks tajās neaug un nekopj sevi, tad tās attiecības nav beko vērtas
Doma, pamats ir tajā, ka cilvēks pats grib mainīties, grib augt. Tā ir brīva griba

HOUSE  Tessa...??? Varbūt izlasi manu teikto divreiz...divreiz... es tikai par to, lai sievietē būtu kas vairāk kā ..., bet Jūs kā tāda baltā haizivs, pirms kodiena piever acis...

Labrador  Latvijā, sieviešu deficīta apstākļos sievietei, lai atrastu vīrieti, kurš nodrošina, pietiek vien ar krūšu esamību. Blondi mati jau ļauj pretendēt uz ko vairāk. Un ja vēl grillejums, tad perfekta kombinācija, lai dzīve būtu nodrošināta. Parādiet kaut vienu grilletu, lielpupainu blondīni, kurai trūktu piedāvājumi!?

Labrador  Sievietes sen sapratušas, ka pateicoties lielajiem pupiem, tās ir pieprasītas un pateicoties blondiem matiem, attiecības var diktēt noteikumus, kas arī notiek. Vīrietim, lai vispār pievērstu sev uzmanību, pamatīgi jaevalucione, jālien no ādas laukā, jālec augstāk par savu pakaļu, nereti spēcīgi apdauzotoes. Bet lai izveidotu attiecības ar blondo matu īpašnieci, jābūt kādiem īpašiem parametriem un apstākļu sakritība. Respektīvi - lai uzsāktu attiecības, blondīnēm nav jacensas, jāpielāgojas un jāmainās.

Droshs_Plecs  Kāds "sieviešu deficīts"? Statistikas dati liecina par ko citu.

Blondi mati neko nenozīmē. Blondus matus var jebkura uztaisīt. Silikona krūtis arī. Labs augums un skaista seja - dauuuudz svarīgāk.

Labrador  Deficīts tādēļ, ka liela daļa Latvijas sieviešu izveidojušas attiecības ar citu valstu vīriešiem. Latvijas vīriešiem nesanāk izveidot attiecības ar citu valstu sievietēm.

C_hloe  14:04
Kapēc tas tā? Atbilde ir?

Edgars37  14:06

Protams ka ir;D, arzemju virietis nenaud, kadu sievieti vins velas, vins vnk iet uz randiniem un izvelas piemerotako, pie kam, randins neaprobezojas ar kafiju vai kokteili un runaspludiem realas naudas totala trukuma del;D, arzemju virietis nenaud, ka sievietem ir nerealas prasibas, vins vnk izvelas tas sievietes, kuru prasibam vins atbilst, par parejam neiespringst;D, arzemju virietis vairak dara, mazak naud, jo vinam ir vairak resursu, kas lauj vairak darit un, lidz ar to, paliek mazak laika naudesanai;D.

C_hloe  Es ta to zinu, bet vai pats labradors zin?
Un visi citi :)

LaskovijMerzavec  Ja grib var visu atrast, piemēram, var 55 gados aizbraukt uz Manilu un tur noprecēt 15 gadigu filipīnieti. Uztaisīt dvīnjus un dzivot tur:)

Edgars37  14:31

...LM, mos labak Australija;0??? A ko par Kanadu saki? A mos tomer labak pie Liepajas? Dzimtene tomer...

LaskovijMerzavec  15:08 ... nu dodies, kur gribi, vai tad man žēl! :)

m600  Lieli pupi? Kāpēc? Ja man vajadzētu lielus pupus un kaut ko apaļu es nopirktu govi. Vai arī kā mani reiz papildināja jauka ohojiete - jūras cūciņu. Matu krāsa sievietei vispār nav rādītājs: kādu vajag, tādu pus dienas laikā nokrāsos. Vispār nepelnīti ir aizmirstas dabīgās rudmates un melnmates - ļoti labas gultā un ārpus tās.

Droshs_Plecs  14:04 - tas ir bullshit un tā nav. Ja viņas izveido attiecības ar ārzemniekiem, tad viņas pārceļas tur dzīvot un nedzīvo vairs Latvijā līdz ar to nav Latvijas sievietes, līdz ar to izņemtas no statistikas.

>Latvijas vīriešiem nesanāk izveidot attiecības ar citu valstu sievietēm.

Bet sanāk.

LaskovijMerzavec  15:19... pat Filipinās nav atcelti dabas likumi. Kādam žopa, kādam laba dzīve:)

Edgars37  15:20

Es jau tik tavu domu paturpinaju;)...tur nekada zemteksta nebija;)

C_hloe  kādam ir tāds izmisms un trūkums, ka tikai filipīnas atliek :)
nu kur tas skopums tik neaizvedīs :D

LaskovijMerzavec  15:58.... nu es jau tieši par to pašu. Pilnīgs izmisums. No Latvijas uz dēlja aizairējās lidz filipinām, pedejiem spēkiem ierapoja Manilas klubā. Un tur par vinju apžēlojās naiva meitenite. Piedzirdīja, apgjerba vińu. Aizveda uz baznīcu un teica “jā” vārdu un neatejot no kases piedzemdēja dvīnjus. Papildus vēl pūrā dabūja importa/exporta uznjemumu.

Tā vot iet tiem izmisušajiem skopuljiem. Nožēlojami...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu