Sievišķība

un kas jūsuprāt ir sievisķība?
vai vīriešiem patīk sievišķīgas sievietes?
kādas sievietes patīk vīriešiem?

LaskovijMerzavec  CHloje... vēlreiz atkārtoju, ka tam vīrietim naudas pietiek. Un ir bezgala laimigs, ka viņa atļauj sev kko sīku uzdāvināt. Protams tiek arī atļauts samaksāt rēķinu par kapiju:)

Un stāsts ir par to, ka viņa pati var sev visu nepieciešamo sagādāt un no vīrieša ir vajadzīgas citas lietas. Principā jebkurš var uzdāvināt iphonu vai auto, bet ne jebkurš var viņai likt justies, tā kā viņa vēlas justies.

Nauda nāk un iet...

Kkā tā...

Droshs_Plecs  iPhone nav nekāds statusa simbols. iPhone šobrīd ir visiem.

Statusa simbols būtu zelta iPhone are dimantiem (īstiem, nevis Svarovski sūdiem) vai Vertu.

nakunakutekuteku  09:56
Vai tad ir tik traki,ka pat garām mierīgi vairs nepaiet:)

Edgars37  15:17

...tavs pastastins man skiet, maigi sakot, mazticams, jo jebkurai sievietei, pat bagatai, patik milota viriesa davanas un vina tas nekad neatraidis, vai ta ir jahta, vai bizuterijas niecins, kur nu vel neatlaus sev kaut ko uzdavinat, ko virietis velas, jo ta ir viriesa uzmaniba, kura patik jebkurai sievietei un virietis nelausanu davinat tiesi ari uztvers, ka atraidijumu, un tapec sieviete, kas mil virieti, nekad to nedaris;). Naudai nak un iet, jo tas ir apgrozijums un ta tam ir jabut, ja nauda vnk nenak, tad ta ir pavisam cita lieta, kuru nevajag jaukt ar nak/iet. So, no tava teksta man tapa pilnigi skaidrs, ka ar Valmierieti esat viena maisa bazami un tavus tekstus, savadak ka klaju demagogiju, es turpmak neuztversu;), pasvitroju, tas ir mans viedoklis un citiem tas nav janem vera;). Par mani vari domat to pasu, ko es par tevi, vai ko citu - es neiebilstu;).

15:23

Kad nupat biju LV, veikalos un uz ielas cilvekiem aifonus neredzeju, Samsungus dazadas nobruzatibas pakapes redzeju daudz, domaju, tev ir tads pats. Man ir Microsoft, jo tas ir samera lets un, ja kas noteik, zaudejumi nav lieli. Principa vari murgot par aifoniem uz katra stura, par to, ka tu melo, var parliecinaties jebkurs ieiejot jebkura mobilo telefonu veikala, kur aifoni no klasta ir tikai paris, bet parejie - letais gals, jo pardeveji zin loti labi, ko cilveki iegadajas un to ari piedava;). Ari tu par mani vari domat, ko gribi;).

LaskovijMerzavec  Ok Edgars:) Varbūt kādreiz arī sapratīsiet.

Katrā gadījumā man bija loti (priekš sevis) interesanti to redzēt. Kad virietim ir atnjemti vinja “varas” lietas - nauda, sociālais stāvoklis, bet sievietei kapija vai Bugatti somiņa ir apmēram vienā vērtībā ar to vinju nepanjemsi.

Toties augsti tiek novērtēts atdzesēts moets Vecāku pludmalē no rīta ar saulēktu, pēc notusētas nakts.

Edgars37  17:31

LM, ja tu doma, kadam ir ipasa velesanas saprast tavu berniskigo demagogiju, tad tu parak augstu sevi verte;). Teiksu tev tikai vienu, ar melosanu ir tapat ka ar visam citam lietam - melot ir jamak, bet, lai melotu, ir jazin lietu pamatprincipi, par kuram tu melo un es tev uzreiz skaidri noradisu uz divam lietam tava 15:17 komentara uz kuram tu iekriti - pirmkart, uz to, ko virietim nozime davinat, otrkart, uz to, ko sievietei nozime davanu sanemt. Turpmak, karinot makaronus, tadas kludas vairs nepielauj, jo ta jau ir makslinieka neciena pret publiku;). Par to, kadus secinajumus par tevi var izdarit no ta, ka tu nezini, un tapec ari palaidi garam, ko virietim nozime davinat un tas, ka vina davana tiek pienemta, es paklusesu;).

Zini, ja tik talu esi gajis un interneta atradis vardus Bugatti un Moet, tad vareji papuleties un atrast ari Ibiza;). Ja tava pedeja rindkopa vardu Vecaki aizvietotu ar Ibiza, tad izklausitos pat loti ticami un tie butu labi meli;), bet tagad - karteja izgasanas;).

Labi, no visas sirds novelu tev uzlabot savu meistaribu un pacelt to vajadzigaja limeni un panakumus aitu cirpsana un makaronu karinasana;).

LaskovijMerzavec  18:30 ... Sarunājuši :)

neko  Ar zināmu skaudību noskatos uz cilvēkiem kam dzīvē viss ir tik vienkārši - sieviete no sajūsmas spiedz un gatava pat precēt, ja viņai uzdāvina iPhone, kaut gan no otras puses- nav garlaicīgi tā dzīvot?

neko  Man gan izskatījās ka LM Tevi paņēma zem rokas un mēģināja izvest no tās materiālas šaurības, bet Tu spītīgi pretojies:)

jadore  Ne materiālais līmenis nosaka attieksmi, bet gan vīrieša mugurkauls, domu gājiens, spēja būt stipram savā viedoklī, rūpēs, vnk ir brīži esot kopā ar vīrieti, saproti, ka citu variantu nav, vnk tu ar prieku pieņem spēles noteikumus, jo vīrietis nosaka kārtību. Tāpēc jau sievietes vēlas vīrieti, kurš ir pārāks, gudrāks, stiprāks, kuru ir iespējams cienīt. Nav tā, ka sievišķība slēpjas nevarēšanā kaut ko nopirkt un vīrišķība varēšanā nopirkt.

valmierietis333  Attieksme ir vienkārša - jāpaņem sūdains koks un tādas samaitātas materiālistes jādzen pēc iespējas tālāk no sevis , pretējā gadījumā viss tiks izsaimniekots un beigās paliksi viens zem eglītes , bez sievietes ,ģimenes un visa pārējā !
/Es to pavisam nopietni domāju - šoreiz nav joks!/

---Cilvēki savā aklumā aizmirst ,kas ir dzīvot un baudīt dzīvi , notikumus ,mirkļus , cilvēkus ,kas ap tevi - viņiem viss tikai asociējas ar ai-podiem un visādām materiālām grabažām - pretējā gadījumā ,redz, neprecēšoties un nelaidīšot pēcnācējus pasaulē ... Stulbumam nav robežu !

Atgriežoties pie tēmas - normāls vīrietis zina ,ka viņa sieviete bez ai-podiem var mierīgi iztikt-nenomirs(nav pirmās nepieciešamības prece) , vajag tikai normālu telefonu ,lai abi var sazināties !
Podi vajadzīgi tikai Bārbijām ,lai apliecinātu savu stulbumu ...

Pēc šādas loģikas jāsāk piekrist večiem ,kas labāk prostitūtai nopirks dāvanu , nekā sievai ,kas vēl pēc tam ilgi zāģēs ,ka redz neīstais aipods nopirkts , ne tādā krāsā vāciņš vai vēl sazin kas !

--Vakar redzēju vienu video ,kur Bārbija raudāja histērijā , jo ,redz, vīrs nenopircis telefonu , bet viņa nabadzīte jau iepriekš esot palielījusies draudzenēm ! ;D

neko  "ok, liekat mani zeltracīsu sadaļā :D"
----
Nesanāks, tu būsi ļoti pieticīgo sadaļā:)

valmierietis333  09:33,
´´...Ja pats esi vājš, tad droši vien baidies no spēcīgas sievietes sev blakus. Normālam, pašpietiekamam vīrietim der jebkura Normāla sieviete. Vārga, spēcīga ...nav būtiski.´´
===
-Nē , visvairāk es baidos no veča sev blakus sievietes izskatā!
Tur jau tā lieta ,ka vēlos redzēt sev blakus normālu meiteni nevis otru veci , kuru es labprāt redzētu tikai spogulī ! :D

Neiet runa par vājumu , es vienkārši vairāk par visu nevaru ciest agresīvus cilvēkus , jo tādu klātbūtnē arī es kļūstu agresīvs ...
Agresīvam vecim , ja nelīdz ar vārdiem , var iedot pa galvu ,tādējādi to atvēsinot , bet ar sievietēm ir citādi - necelsi roku ,
bet ir tādas, kas pēc rakstura ir kā no ķēdes norāvušās - vienā gabalā provocē acīs ņirgdamas - skaidrs ,ka no tādām jāturas pa gabalu ,
tādēļ likumsakarīgi labāk tēmēt uz īstu sievieti , nevis uz kaut kādu pašpuiku , ar kuru vēl ikdienā jācīnās un nez kas vēl jāpierāda ,lai izdabātu princeses iegribām ...
-Vēlos mierīgu sievieti ,ar kuru brīvā laikā var mīcīt plastilīnu un smieties par stulbiem jokiem - nevis vienam otram bezgalīgi ko pierādot - tā vairs nav dzīve!

Ps. Tie pašpietiekamie tā arī sabendē sev dzīvi , ņem jebkuru un pēc tam kož sev pirkstos , es atšķirībā no viņiem zinu ko vēlos redzēt sev blakus , ar ko saskatu nākotni !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu