Sievišķība

un kas jūsuprāt ir sievisķība?
vai vīriešiem patīk sievišķīgas sievietes?
kādas sievietes patīk vīriešiem?

LaskovijMerzavec  Chloje... Tev ir pilnīga taisnība!!!! Tādēj ari saku - esmu maza auguma plikpauris utt...


Eyes Wide Shut :)

LaskovijMerzavec  Jā, cHloje, ja tic oho baumām tad es gulēju ar precētu sievieti no oho. Un mūs vairāki par redzēja kopā restorānā:)

Vienīgais sīkums, es to sievieti pat redzējis nebiju!

P.S. Edgaram... arī šis ir mana fantāzija un meli :)

Edgars37  19:28

Vo itas ir interesanti;D, uz kadu galamerki no saura materialisma LM tad Hloju gribeja aizvest;)?

21:30

...nu ja tu ta uzstaj, lai butu pa tavam;).

neratni_stasti  Man ir svarīgi tikai tas, lai mana sievišķība saskanētu ar mana vīrieša vīrišķību un patiktu viņam. Ko citi šajā sakarā domā, jau ir mazsvarīgāk. Ja kādam mūsu savienība liekas forša, patīkami tomēr :)

Torpedo  Es domāju, ka tomēr Edgaram un Hlojai jāmet avi kauliņi kopā, jo abiem baigi sapass - varēs apdāvināt viens otru katru dienu no rīta līdz vakaram! :D Es vispār nevienam neko nedāvinu, tikai maziem bērniem. Pārējiem nekādas dāvanas nav vajadzīgas

Edgars37  00:37

Torpedi;), tas ir tads aizplivurots majiens, ka gribi mums nakt par liecinieku;)?

Reezija22  Sievietei jābūt harmoniskai. Katrā ir sievišķā un vīrišķā daļa. Ja sievietei vīrišķā daļa klibo, viņai darīs pāri. Zinu no pieredzes, esmu arī pētījusi šo lietu. Ļoti, ļoti dara pāri maigām, sievišķīgām sievietēm, jo viņas nemāk par sevi pastāvēt.

minkalove  -Vēlos mierīgu sievieti ,ar kuru brīvā laikā var mīcīt plastilīnu un smieties par stulbiem jokiem - nevis vienam otram bezgalīgi ko pierādot - tā vairs nav dzīve!

Šedevrs...valmierieti es labprāt to gribētu izmēģināt ! :)

cerinzieds18  Sievišķīga sieviete mūsdienās var teikt ir ar stipra sieviete,kura savās dzīves grūtībās nenokārs galvu,bet ar paceltu galvu ies uz priekšu ,lai cik grūti būtu.Bet tai pašā laikā neuzbāzīgi rotaļīgi flirtēs un nekad neatklāsies stiprajam dzimumam līdz galam.Sievišķīga sieviete ir laimīga .Un viss ir atkarīgs no pašas sievietes cik daudz viņā būs sievišķīguma un vīrišķīguma,kā uztvers likteņa pieskārienus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu