Normālība

Es te palasīju tēmu par sievišķību( nu jau ir tapusi arī par vīrišķību) un tur pavīd teksts - normāla sieviete un normāls vīrietis. Pēc definīcijas Norma ir kaut kas tāds, kas atbilst gaidām, sabiedrības pieprasījumam. Nu teiksim grībēt vīrieti ar ienākumiem līdz 650 eur ir normā, bet gribēt lai viņš peļņa 1200 eur jau ir nenormālība un zeltracība. Vai atkal vīriešiem šķiet, ka normāls svars ir līdz 60kg, bet sievietēm liekas, ka 70kg ir normālāk. Normāli dzīvojam, kā tajā ātro kredītu reklāmā! Bet ja kāds ļoti patīk, tad taču saka, ka viņš ir nenormāli kruts! Tātad būt nenormālam īstenībā ir labi?

Droshs_Plecs  Trīsciparu skaitli uz papīra pelnīt 2018. gadā Latvijā ir diezgan nozēļojami. Tas nav "normāli", tas ir "zem normālā".

1200 EUR nav daudz, tāpēc neredzu, kas tur "nenormāls" tādās prasībās.

>Vai atkal vīriešiem šķiet, ka normāls svars ir līdz 60kg, bet sievietēm liekas, ka 70kg ir normālāk.

Normāls svars IR līdz 60 kg. Virs 60 parasti sākas resnule ar riepu, celulītu un citu pretīgu figņu. Nevajag tik daudz rīt. Tas nav sarežģīti uzturēt svaru zem 60.

Charmanta  Drošs plecs ....nevajag visu mērīt kilogramos...varbūt kāda uz 70 kg būs resnule, bet normāla sieviete uz 170 un garāka - gazele. Katram sava gaume un par to nestrīdas.
Visa fīča ir stājā un vizālais baudījums kopumā...cik tev ir gadu...ja šo vēl neesi sapratis.

Edgars37  15:25

Ja, uz papira un ar muti LV loti daudzi sanem cetrciparu skaitlus, bet algas lapina tik trisciparu skaitli griezas, kas sakas parasti ar 4;D;D;D.

pavadonis1971  Palasot peerles shiis no oho zupas esmu laimiigs ka man veselais saprāts dominee paar sho vairosanaas instinktu pardososanas planprastiibu..nu tak ja h antiikaa pasaules senaakaa profesija bija mauciiba..ko juus gribat shodien?taapat vecenes maukojas..taa bija unbuss..zeltu raks kapaaa guleedamas

Labrador  Ņemot vērā Latvijas sieviešu prasības pret partneri, vīrietim ar ienākumu zem 5000 praktiski maz izredžu. Ir vajadzīga privātmāja kāda no tā saucamajiem VIP ciemiem, auto, no premium segmenta. Lai tas būtu pavelkams kredītā, vai ātrajā līzingā, jābūt stabilam cetrciparu ienākumam. Turklāt sievietes uzturēšanas izmaksas ir dažādas, bet vairumā gadījumu ar tiem standarta 1200 ir stipri par īsu. Varētu teikt, iepriekš minētā ir tā īsto vīriešu kategorijā, par kuriem sievietēm ir kaut minimāla interese.

C_hloe  18:08 maucība ir vienpusēja darbība? :D

Labrador  Par to normalibu attiecībās - tas, ko rakstīju, nav mans izdomājums, bet novērojums no apkārtējo dzīves. Visi zināmie pāri sen vairākkārt šķīrušies. Un kvalitatīvas attiecības vietā neveidojas. Galvenais iemesls - vīrieša nespēja materiāli sievietei sagādāt to, ko tā vēlas vai cer. Tātad pie normāliem vīriešiem pieskaitāmi labākajā gadījumā kādi 10%.

pavadonis1971  Nu tad lai sarga tos savus vairoshanaas orgaanus..lai skuj iet pie ginekologa utt..nu lai uztur tehniskaa kartiibaa..un lai turpina cereet uz kaadu spermatozoidu apseestu viireli:-Dpalasot komentus. Ir skaidrs ka tieshaam nav veerts iemiileeties kaadaa..tik probleemas buuss..lai turpina puceet savus instrumentos taas mentaalaaas buutnes:-)

Tessa  dažu sarunas ir tik maziskas, ka ir jabriinas par daudz ko. it ka raksta bez kljudam, it ka paplašinatiem teikumiem un it ka pat doma un, iespejams, kko jut.

bet taaaaads milziigs tukšums galvas, sirdiis un sajutas. bezcers.

bika  Ja kabatā ir pāri tūkstotim un var ar 70 kg svaru pieliekties un mazgāt grīdu, tad ir viss vairāk kā normāli.

Hbbs  Tā jau ir, ja esi nenormāla, jāuzdod šādi jautājumi :D
Un kas tas par uzstādījumu-1200 eur zeltracīte :D Pacel latiņu, tāda švaka zeltracīte no tevis izspiedusies :D

janka42  Nav jēgas izpatikt citiem...uzskatiem, viedokļiem, tapēc ka visiem nekad neizpatiksi.
Tad jau labāk esi "nenormāls" bet laimīgs un vienalga ko citi par tevi domā.
Lai cik kolektīvos esmu strādājis, vienmēr esmu bijis tas " nenormālais" un vienmēr redzēju kā cilvēki, kolēģi mani vēro sačukstās aiz muguras un gaida.....
Ar laiku saprot ka ar mani viss ir ok un grib dabūt to pašu domāšanu dzīves skatījumu kā man...tad sāk mani izjautāt, uz ko es atbildu, bet tev tas kaut ko maksās.
...Pārstāj izpatikt citu uzskatiem un dzīties pēc citu cilvēku uzslavas, Ja tev ir savs pamatots viedoklis tad nevajg nevienam neko pierādīt, ja gribi vīrieti kurš pelna virs 2000 tad paliec pie tā un nevajg nevienam neko šeit paskaidrot.
Nu, es teiktu tā...samaini valsti..😀

Droshs_Plecs  >Drošs plecs ....nevajag visu mērīt kilogramos...varbūt kāda uz 70 kg būs resnule, bet normāla sieviete uz 170 un garāka - gazele. Katram sava gaume un par to nestrīdas.

Nē. 70 kg nebūs plakans vēders, nu NEBŪS. Būs riepa un būs celulīts. Esiet zem 60 kg un nebūs problēmu. Kā jau teicu - vienkārši nevajag rīt. 175 cm garas sievietes zinu, kas izskatās labi tieši uz kādiem 59-60 kg. Vairāk un viņas jau būtu ar riepām.

>Visa fīča ir stājā un vizālais baudījums kopumā...cik tev ir gadu...ja šo vēl neesi sapratis.

Riepās un celulītā nav nekā vizuāli baudāma.

18:23 - nav taisnība. Tagad tu sabiezini krāsas pretējā virzienā. Ja gribi tikt izmantots naudas dēļ, tad jā, tas ir svarīgi. Bet bagāts vecis būs pilnīgs lohs, ja ļaus no sevis naudu nosūkt. Bagātam vīrietim jābūt PRIEKŠ SEVIS. Lai viņš būtu SEV un PASAULEI pierādījis, ka VAR. Sievietei šāds vīrietis patīk, bet tas galīgi nenozīmē, ka viņa tiks tai naudai klāt.

bika  23:14
:)
tieši tā - precīzi simtiniekā!!!

EIZHENIJA_FINKA  Drošais plec, atgādināšu tev, ka JEBKURA PIERĀDĪŠANA SEV UN PASAULEI ir kompensācijas mehānisms, kas ved dziļāk un dziļāk neirožu purvā.

Edgars37  13:38

Solvitas;D, kas tev sadas, no ohoviedokla skatoties, keceribas samacija;D??? Ar sitadu filozofiju pie kartiga ohoveca netikt;), te valda possible money in being, ne real money in spent, uz pirmo te jakeras, ne otrs jagaida pec ohoprincipiem;D.

Droshs_Plecs  EIZHENIJA_FINKA, kas slikts kompensācijā?

Dabūt maģistra grādu - kompensācijas mehānisms, jo tev nebija maģistra grāda.

Nopirkt foršu, jauno auto - kompensācija, jo nebija auto.

Kačāties - kompoensācija, jo nebija muskuļu.

Iet uz kosmetoloģijas kabinetu - kompensācija, jo nebija laba āda.

Tievēt - kompsensācija, jo bija riepa.

Kur problēma kompensācijā? Pēc tavas idejas, bomži ir vienīgi, kas nekompensē, jo viņiem "nekas nav jāpierāda". Iesi draudzēties ar pašpārliecināto bomzi tagad?

>čalim nekas sev un pasaulei nav jāpierāda. Un ja naudiņu turēs sekcijā aiz stikla, tad drīz viņu arī pazaudēs, naudiņa mīl būt apritē.

Ko nozīmē šis teiciens "naudiņa mīl būt apritē"? Paskaidro precīzi, kādā apritē? Naudiņa nav dzīva būtne, tavs izteiciens ir izcili aprobežots. Naudiņa neko nemīl, tas ir resurss. Gudri naudiņu ir investēt uzņēmumos, kas pelnīs vairāk naudas, ko savukārt varēs investēt tālāk. Tērēt uz sievietēm - idiotiska kalngals.

>"Tā tikai šaurpierīši domā - vot nopelnīšu lielo piķi un tad sēdēšu uz viņa, nevienam nedošu un vecenes vazāšu aiz deguna."

Šaurpierīši lielo piķi nopelnīt nevar, jo viņi ir par stulbu. Kad tu nopelni lielo piķi, tad tu to investē, lai nopelnītu dividendes. Sieviete to naudu tikai apēd. Tāpēc ir neloģiski to tērēt uz sievieti.

Tessa  šaursliežu dzelzceļš.

EIZHENIJA_FINKA  Drosais Plecs - ir MILZĪGA starpība, vai nopirkt foršu auto vajag, la CITI redzētu un novērtētu, nevis tapēc, ka vienkārši mersis ir labāks par zaparu. un, mersi tu pirksi, pat ja dzīvosi kaut kur cuhņā, kur par tevi neviens nezinās un nenovertes tavu krutumu.
Kačāties - vispār ir stipri diskutabls jautājums, jo spēka vingrinājumi veselību neveicina, gluži tāpat, kā profesionalais sports. Sporta merķis ir - būt veselam, lai bioss pilda savas funkcijas, kā labs mersis, un nebremzē.
Iet uz kosmetologijas kbinetu nav nekada kompensācija, tāpat kā mazgaties vai apmeklēt frizieri. Lai gan - slikta āda bieži ir tieši strsa un neirzožu rezultāts. Novāc problemas sakni pīplam - da i alergija un pumpas pāriet.
Īsak sakot - sakne ir BEZEMAPZIŅAS programmā - es esmu Tīģeris vai Zaķītis. Mednieks vai Upuris un kur ir mana vieta dabiskās atlases piramīdā. Un, problēma var būt trijās jomās - āriene ( es neesmu tik smuks, lai konkurētu ), es neesmu tik gudrs ( te var jebkuru garīgu koncepciju iepit arī), es neesmu tik sociali veiksmīgs ( plēš kreklu un pierāda, ka nav nekāds bastards un plebejs). joma, kurā tu kompensējies, norāda uz tavu psihotraumu - āriene, intelekts, socialais novērtējums. Izlist no bedres vajag, BET PATSTĀVĪGI TO IZDARĪT NAV IESPĒJAMS. Izlist ir pareizi, bet pilnigi citā veidā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu