Normālība

Es te palasīju tēmu par sievišķību( nu jau ir tapusi arī par vīrišķību) un tur pavīd teksts - normāla sieviete un normāls vīrietis. Pēc definīcijas Norma ir kaut kas tāds, kas atbilst gaidām, sabiedrības pieprasījumam. Nu teiksim grībēt vīrieti ar ienākumiem līdz 650 eur ir normā, bet gribēt lai viņš peļņa 1200 eur jau ir nenormālība un zeltracība. Vai atkal vīriešiem šķiet, ka normāls svars ir līdz 60kg, bet sievietēm liekas, ka 70kg ir normālāk. Normāli dzīvojam, kā tajā ātro kredītu reklāmā! Bet ja kāds ļoti patīk, tad taču saka, ka viņš ir nenormāli kruts! Tātad būt nenormālam īstenībā ir labi?

Droshs_Plecs  Tad atbildi man - kāpēc netiecies ar bomžiem? Viņi vismazāk kompensē, tātad viņiem nekādu traumu nav. Pēc taviem vārdiem visu var interpretēt kā kompensāciju. Kas vainas kompensācijai?

EIZHENIJA_FINKA  Redzi, neviens jau par bomzi vienā dienā nekļūst. Tā ir bijusi notikumu sērija, KURU REZULTĀTĀ IR PIEŅEMTI DESTRUKTĪVI LĒMUMI UN NEPAREIZA RĪCĪBA. Viņi vienkārši mirst, mirst sabiedrības acu priekšā un tas ir viņu apzināts lēmums. Nu, tāpat kā narkomāni.
Tu neesi duraks, bet tev ir dziļi kompleksi par SAVU ārieni un, iespejams, izcelšanos, ja jau tik strikta vēlēšanas pierādīt savu vietu dabiskās atlases ķēdē ( bet Tīgeris, zameķ, nevienam neko nepierāda, viņs vienkārši est grib, a tā - pret zaķīti viņam nekas personioski nav).
Īsak - tu arī platiem soliem dodies pretī pusmūža krīzei. Bet, es jau dievinu šo kategoriju. Mani klienti.

EIZHENIJA_FINKA  Atbilde Drosajam Plecam - KĀPĒC kompensacija ir slikti.
Energija cilvēkā ir tāpat kā mobilajā baterija. Jaunam aparatam tur ilgi, vecam nosēžas un ar laiku vispar netur. bioloģija tāda.
Sabiedrības maldigais viedoklis, ka laiks ir tas, kas sēdina bateriju ( pazemina enerģiju). Patiesībā jebkuram cilvekam enerģiju sēdina stress. Tas, ka tu bieži izjūti dusmas, naidu, bezspēcību vai bailes. IZJŪTI. Po barabanu, kas reāli notiek. Šīs sajūtas arī sēdina baču un puzmūžā uznak depresņaks, kur NEKĀDA KOMPENSĀCIJA vairs nestrādā - nedod savas vērtības apzinu un laimes sajūtu. Pie kam, baču tev var nosedinat problēmas biznesā, da i pavilkt lavīnā citas sferas, un tad, i ne veselības, ne naudas, ne partnera.
Tas tu tā - tagad divdesmit deviņos gados domā, ka bača stresu izturēs un uzkēpsi Everestā, lai visi apmīžas no Kailasa veroties. Konkrēti tavā gadijumā - neizturēs. Tu jau tagad sēdini ne pa jokam . Tevi tracina pat tāds neitrāls apstaklis, ka sieviešu svars. Kaķu svars zem logiem tevi netracina? Nu, tak tāpat - ņem savejo un nepievers uzmanibu uz citiem! An, nē! Vajag energiju biku notēret un pacepties par to, ka PASAULE, redz, TAVAS PRETENZIJAS NEŅEM pierē. Ja vairāk šūmēsies, jo ātrāk baču nosēdināsi.
Kaut arī - tu vari būt tu un ar beibi kaut 40 kg, un izdzēst PIERASTO REAKCIJU - neapzināti izjust dusmas. Jateic, ka jāsāk tieši ar smadzeņpoda revīziju, un tad - o čudo! i beibes Istās atnāk pašas, da i nauda nāk viegli.

Droshs_Plecs  > Tā ir bijusi notikumu sērija, KURU REZULTĀTĀ IR PIEŅEMTI DESTRUKTĪVI LĒMUMI UN NEPAREIZA RĪCĪBA

Nē, viņi vienkārši nekompensēja. Nekompensēja ejot uz darbu, pelnot naudu, pērkot auto vai dzīvokli. Sēdēja un eksistēja laimīgi savā sulā.

>Īsak - tu arī platiem soliem dodies pretī pusmūža krīzei.

Ok, tad lai nebūtu pusmūža krīzes, kas tieši ir jādara?

>Sabiedrības maldigais viedoklis, ka laiks ir tas, kas sēdina bateriju ( pazemina enerģiju). Patiesībā jebkuram cilvekam enerģiju sēdina stress. Tas, ka tu bieži izjūti dusmas, naidu, bezspēcību vai bailes. IZJŪTI.

Bet kur es teicu, ka es to izjūtu? Es pieeju dzīvei filosofiski, bez stresa, no neitrāla, trešā punkta skata. Bet...kāpēc tas man netraucē reālistiski un racionāli uz lietām lūkoties? Kā to pamato zinātne? Kāpēc tu domā, ka man par to ir stress vai agresija, bailes vai bezspēcība? Izklausās pēc projekcijas. Ja Tev tā ir, nenozīmē, ka citi no visa tā nevar abstrahēties un skatīties tā meditatīvi uz to visu. Es pats sev esmu visu jau pierādījis sen, izgājis tam cauri, man ar to vispār problēmu vairs nav. Es runāju par citiem cilvēkiem šeit.

Un vispār cilvēks var kompensēt bez stresa. Cilvēks var loģiski uz sevi apskatīties un pateikt: "Esmu resns, kas statistiski samazina manu iespēju iepazīties ar pretējo dzimumu". Tad iet un kačāties. Viņš kompensēs savu resnumu. Bet viņš to visu var darīt bez emocijām, bez bailēm, naida, ut...vnk racionāla aprēķina labad. Tāpat ar naudas pelnīšanu un visu pārējo.

>Tevi tracina pat tāds neitrāls apstaklis, ka sieviešu svars.

Mani netracina, es vnk ar šādām sievietēm neiepazīstos. Tas arī viss.

VILFORS  Viss ir pavisam vienkārši. Normāls vīrietis ir ar dzimumlocekli, bet normāla sieviete ir bez tā. Pārējais viss ir cilvēku izdomājums.

Labrador  Par bomziem - gadās, ka par tādu kļūst arī veiksmīgs cilvēks. Atliek vien nedaudz pazīšanās un apsviedibas negatīva nozīmē, lai novietojot personas datus, pievaktu svešu īpašumu. Bet vēl vakar veiksmīgais vīrietis pamostas izgāztuvē, salabots, sasists, ar atmiņas zudumu. Un ja vēl tas notiek svešā valstī, kur bez dokumentiem neesi cilvēks. Dažus gadījumus ziņu. Piemēram veiksmīgs uzņēmējs nokļuva smagā avārijā, kā rezultātā garīga rakstura problēmas. Atmiņas zudumi, nespēja koncentrēties, arī seja cieta. No viņa ātri visi novērsās, pats sāka grimt.

Droshs_Plecs  Labrador, vai runā par "pasaules valdnieku"?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu