Cik daudzi pļerzaki iedomajas sevi par ogogo preciniekiem?

Galvnais jau mes sieviski paši ir pie ta vainigi, ka daudzas likstas vainojam sevi nejau tos pļerzakus.Palika sieviskis viens a berniem, tak pats vainigs ka ne tam pļerzakam iedeva!Pļerzaks aizgaja pie maukam-akal sieviskis vainīgs ka varbut vairs nekopj sevi vai slikti dod un nabagpļerzaks spiests bij maukoties.Tas mes sieviski veci paliekam.Toties pļerzaki nobriest pa ritigiem večiem, tas nekas ka smird jau pec kaut ka ieskabuša, bet vel tak ir precinieki ogogo pat lidz tam bridim kad jau gulta sāk čurat.Sieviski te ir tie ko neviens negrib jemt, bet pļerzaki te ir tapec ka nu neviena nau gana laba.vai ta nu ta kopbilde nau tieši tada?

optimists66  Astronaute paldies par labojumu, galvā salikās pareizi, uzdrukājās nepareizi, pazemīgi atzīstu savu kļūdu un laboju sevis uzrakstīto uz: "kobeļ nezaskočet"

estepat  IR CILVĒKI, KURI DZĪVO, BET PĀRĒJIE- MEKLĒ VAINĪGOS (Arī šī vecā zoss, kurai savos gados jau vajadzētu vairāk interesēties par koka mētelīša materiālu&dizainu, kā par tiem, kuri viņu negrib...;)

dzintars45v  Tā sauktais pļerzaku kontingents,par kuriem cienījamā Gvena intresējās,domāju,ka no rīta ir aizņemts ar jautājumu,kur pohu salāpīt,pārlāpīt un kur vakarā,ja vēl varēs parāpot ciemos aizsperties,kur noteikti iedos,pašā sliktākajā notikumu pavērsienā var mēģināt māju virzienā vilktams,šis pļerzaku kontingents pārsvarā ir sastopams tumšākās vietās,līdzīgi domājošo kompānijā,kur arī cienījamai Gvenai vajadzētu doties meklēt atbildes uz saviem jautājumiem,ja vien čuriņa neraustās,tāda veida kontingents diez vai sēdēs pie datora un ar humoru,vai dzīves gudrību apspriedīs dažādus attiecību jautājumus,vai vienkārši iesmies un padiskutēs ar cilvēkiem,kam līdzīgas intereses,tā ka šis jautājums nav priekš mūsu mērķagrupas...D,D,D...!!!

Labrador  Krištianu Ronaldu un Deivids Bekhems dēļ sava cienījamā vecuma arī pieskaitāmi pie veciem plerzakiem vai arī viņu atpazīstamība un ienākums to visu kompensē?

Aragorns11270  Sievietes parasti stāsta par savu attīstīto intuīciju. Vai tad nenojaušat, ka ne to esat izvēlējušās ? Tā redz dzīvē gadās, ka ļoti bieži izvēlamies ne tos, kurus vajadzētu. Nepamanām tos, kuriem būtu svarīgi, un kuri kā autore saka nav plerzaķi vai pļerzaķes...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu